29 / 04 / 2024

Muhanver Gözüm kimdir

Muhanver Gözüm kimdir

İnşaat sektörü temsilcileri 'topraktan girersem daha karlı çıkarım' algısının yerini bitime yakın projelere bıraktığını belirtti. MFZ Grup'un ortaklarından Muhanver Gözüm "İnsanlar yatırımlarını yıllar öncesinden bağlamak istemiyor" dedi

Onur Öngün: Çankaya gayrimenkulde değer kaybediyor!

Başkent Ankara'da yeni konut projeleri değerine değer katarken, nüfusun önemli bölümünü barındıran ve Çankaya'da yoğunlaşan çoğu 30-40 yıllık 3-4 katlı eski yapılar özellikle son 10 yıldır aynı fiyat aralığında kaldı.

Uyarıyı dinleyenler, ev yanında arabayı bedavaya getirdi!

Konut sektörünün önde gelen kuruluşlarının “ev alacakların döviz kurundaki yükselişi iyi değerlendirmesi” yolundaki uyarısını dikkate alanlar, son bir ay içindeki kur değişimleri ile ev alırken, arabalarını da bedavaya getirmiş oldular.

Dolar kurunun yükselmesi İnşaat sektörünü ciddi şekilde etkiledi!

DOLARIN kur fiyatının yükselmesi ve siyasi belirsizlik ekonominin lokomotifi inşaat sektörünü ciddi şekilde etkiledi. Bu süreç sektöre sonradan dahil olanlar ile "gerçek müteahhitlerin " de ayrışmasını sağladı.

Ankara'daki konut projelerinde ticari alanlar önem kazandı!

Konut anlayışının değiştiği Ankara’da tüketici artık her ihtiyacını kolayca karşılayabileceği projelere yönelirken, inşaat sektörü temsilcileri de ürettikleri konutlarda ticari alanlara önem vermeye başladı.

Ankara’ya 'nitelikli yeşil' geliyor!

Belediyeler son yıllarda kentlerin yeşil görünüm kazanmasına yönelik açılımlarda bulunurken, elini taşın altına koyan inşaat sektör temsilcileri de “nitelikli yeşilin” önünü açıyor. “Yeşile yatırım” konusunda belediyeler önemli işlere imza atıyor.

Ankara'da konut sektörü 3 yılda devrim yaşadı!

Başkentte çok sayıda kaliteli konut ve iş merkezi projesinde imzası bulunan MFZ Grup'un ortaklarından Muhanver Gözüm, son 10 yıldır kentin siluetinde önemli değişim meydana geldiğini söyledi.

Allora Beytepe projesi bitmeyen inşaat devrini sona erdiriyor!

“Sıfır binadan” konut alanlar, hiçbir eksiğin olmadığını düşünerek evlerine yerleşirken, kendilerini bir anda yeniden inşaatın içinde bulabiliyor.

Aldığım konut gerçekte kaç metrekare?

Net-brüt metrekare farkı özellikle büyükşehirlerdeki konut alıcısının en büyük sorunlarından biri oldu. MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm:“Net-brüt metrekare hesabında alıcıya doğru bilgi vermeyenler,tüm sektörün imajını zedeliyor” dedi.

Muhanver Gözüm: Allora Beytepe'de evle birlikte enerji de veriyoruz!

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm: "Çayyolu'nun Beytepe'yle birleştiği lokasyonda, doğanın tam ortasında yer alan geniş ve ferah Allora Beytepe'de evle birlikte enerji de veriyoruz."

Çankaya'daki 30-40 yıllık yapılar hızla yenilenmeli!

Başkente değer katan konut projelerine imza atan isimler, Çankaya'daki 30-40 yıllık yıpranmış yapıların hızla yenilenmesi gerektiğini ifade ediyor. Onur Öngün, "Ankara'nın 30-40 yıllık klasik binalardan kurtulması gerekiyor" dedi.

Yeni projelerin olmazsa olmazı şarj ünitesi!

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm: “Yakın gelecekte trafikte sıkça karşılaşacağımız elektrikli araçların en büyük sıkıntısı olan şarj sorunu konut projelerinde şimdiden yer verilen şarj üniteleriyle çözülecek” dedi.

Konut yatırımcısı son 5 yılda yüzde 75 oranında kazandı!

Açıklanan son veriler konut yatırımcısının son 5 yılda yüzde 75 kazandığını gösterirken, inşaat sektörü temsilcileri doğru lokasyonlarda inşa edilen doğru projelerin alıcıya her zaman kazandıracağını kaydediyor.

Konut yatırımı getirisi doları solladı!

Açıklanan son veriler konut yatırımcısının son 5 yılda yüzde 75 kazandığını gösterirken, inşaat sektörü temsilcileri doğru lokasyonlarda inşa edilen doğru projelerin alıcıya her zaman kazandıracağını kaydediyor

Yatırımcılar yastık altı altınlarını satıp konut alıyor!

Geçtiğimiz yılın son aylarında 89 lira seviyesindeki altının gram fiyatının yeni yılın ilk günlerinde 98 liraya kadar yükselmesini fırsat bilenler, altınlarını bozdurarak yatırım rotasını “güvenli liman” konuta çevirmeye başladı.

İzmir’de konut krizi nasıl çözülür? Buğra Gökce tek tek sıraladı: İşte 4 maddede çözüm!

Şehir Plancısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Buğra Gökce, İzmir'deki konut sorunu ve bu sorunun çözümüne ilişkin X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri ne iş yapıyor?

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri'in eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri kariyeri ve eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri'in kim olduğu ve Gülsüm Azeri'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TARİŞ, çekirdeksiz kuru üzüm alım avans fiyatlarında güncellemeye gitti

TARİŞ Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker, çekirdeksiz kuru üzüm alım avans rakamlarını kalite bazında güncellediklerini kaydetti. Türker, yaptığı yazılı açıklamada Birliğin tüm imkanlarını sağlayarak üreticilerin yanında olduğunu bildirdi.

Emeklilerin gözü 100. yıl müjdesinde!

Emeklilerin gözü kulağı bu haberde, Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi? İşte tüm emeklileri ilgilendiren merak edilen detaylar...

Milyonların gözü okkalı zamda! Sosyal destek ödemelerine yeni ayda zam var mı? Yardım paralarında son gelişmeler...

Aile Destek ödemesi alanların gözü kulağı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına çevrildi. Sosyal yardım paralarına zam gelecek mi, ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Dünyanın gözü Sivas'ta! Dünyadan bilim insanları o tarlaya akın etti. Her an müjde gelebilir

Evet yanlış duymadınız, dünyanın gözü Sivas'ta. Bilim insanları bir tarlaya akın etti ve o tarlada çalışma başlattılar. Her an o tarladan müjde gelebilir.

Marketlere girince hemen gözünüze çarpıyor. Kırmızı kırmızı parlıyordu... Yüzde 54 değerlendi

Türkiye'de marketlere girdiğimizde gözümüze çarpan ürünlerden biri olan kiraz hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Kiraz tam yüzde 54 değerlendi.

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum! Hemen göz atın!

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum... Hemen göz atın...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Altın Kahini İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi! O tarihi verdi! Hemen bakın! Göz açıp kapayıncaya kadar gelecek!

Altın Kahini İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi, gümüşün yükseleceği o tarihi verdi. Hemen bakın! Göz açıp kapayıncaya kadar gelecek!

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Muhanver Gözüm kimdir Haberi

Muhanver Gözüm kimdir


İnşaat sektörü temsilcileri 'topraktan girersem daha karlı çıkarım' algısının yerini bitime yakın projelere bıraktığını belirtti. MFZ Grup'un ortaklarından Muhanver Gözüm "Ancak günümüzde çok hızlı tüketim var. 

İnsanlar yatırımlarını yıllar öncesinden bağlamak istemiyor. Teslimine 6 ay ya da bir yıl gibi süre kalan projeler şu an itibariyle en karlı yatırım aracı. Çünkü daire teslim edildikten, yaşam başladıktan sonra bir anda yüzde 20'ler civarı otomatik artış oluyor" diye konuştu. 




Sabah...