28 / 04 / 2024

murat keçeli düğün

murat keçeli düğün

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Keçeli 5 yıldır beraber olduğu İnci Hortoğlu ile bugün dünya evine giriyor. Çırağan Sarayı'nda organize edilen düğünde Hasan Yıldırım ve İsmail Türüt sahne alacak...

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Keçeli evleniyor!

Rahmetli iş adamı Osman Keçeli'nin oğlu ve Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi genç işadamı Murat Keçeli geçtiğimiz Mayıs ayında nişanlandığı İnci Hortoğlu ile 30 Kasım 2013 Cumartesi günü evleniyor...

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 100 bin kiralık konut yapılacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm vaadiyle ilgili bilgiler veren Kurum, Türkiye'de ilk defa 100 bin kiralık konut yapacaklarını söyledi.

Murat Kurum: 2 milyon 200 bin konutu dönüştürmüşüz, şimdi sıra İstanbul'daki 650 bin konutta!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve "2 milyon 200 bin konutu dönüştürmüşüz, şidmi sıra İstanbul'daki 650 bin konutta" dedi. İşte Kurum'un o açıklamaları...

Murat Kurum: İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı kalmayacak

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuşma yapan İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapının kalmayacağını açıkladı. 

Murat Kurum'dan 600 bin konut için dönüşüm sözü!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 1,5 milyon TL'lik destek sağlanacağını söylerken, 600 bin konut için de dönüşüm sözü verdi.

Murat Kurum'dan dönüşüm açıklaması: 100 bin depo konut yapılacak, vatandaş 18 ay oturacak ardından yeni evine geçecek!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında 100 bin sosyal konut yapılacağını belirtti. Bunların depo konut olacağını söyleyen Kurum, mega kentin dönüşümündeki detayları tek tek açıkladı...

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Murat Kurum 939 konutluk Okmeydanı kentsel dönüşüm için müjdeyi verdi: Ekimde teslim edilecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret ederek 10. ay itibariyle teslimlerin başlayacağını açıkladı. 

İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? Murat Kurum açıkladı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? İşte Murat Kurum'un konu ile ilgili o açıklamaları...

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 1.5 milyon konut riskli! 600 bin konutu bir an önce dönüştürmemiz gerekiyor...

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum İstanbul'da 1.5 milyon konutun da riskli olduğunu ve 600 bin konutun bir an önce dönüştürülmesi gerektiğini belirtti. 

Kentsel dönüşümde bir ilk olacak yasa gündemde! Keşke bu konuda daha önce çalışılsaydı...

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Kentsel Dönüşüm Yasası çerçevesinde hazırlanan yeni yasa teklifiyle ilgili açıklamalar yaparak, ''Keşke bu konuda daha önce çalışılsaydı'' dedi.

Şok'ta Ace klasik çamaşır suyu 36,90 TL’ye, Ariel pudra 299,90 TL’ye, 12’li keçeli kalem 52,95 TL’ye düştü!

Anne babalara ŞOK’tan hem kırtasiye hem de temizlik ürünleri konusunda indirim müjdesi geldi. Bu doğrultuda, ŞOK’ta Ace klasik çamaşır suyu 36,90 TL’ye, Ariel pudra 299,90 TL’ye, 12’li keçeli kalem 52,95 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na 122 bin başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na ilişkin olarak yaptığı açıklamada Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na 122 bin başvuru geldiğini söyledi.

murat keçeli düğün Haberi

murat keçeli düğün

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Keçeli bugün evleniyor. Rahmetli iş adamı Osman Keçeli'nin oğlu olan Murat Keçeli bugün Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilecek olan bir düğünle dünya evine giriyor. 


5 yıldır beraber olduğu ve geçtiğimiz Mayıs ayında nişanlandığı İnci Hortoğlu ile evlenecek olan Murat Keçeli'nin düğününde Hasan Yıldırım ve İsmail Türüt sahne alacak. 


Emlakkulisi ailesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar...