28 / 04 / 2024

Mürsel Parlak kim

Mürsel Parlak kim

Enerya Antalya Bölge Müdürü Mürsel Parlak, “Doğalgaz kullanımı ile Antalya’nın gerek hava kirliliğini gerekse de enerji tüketimini yarı yarıya azaltmak mümkün. Doğalgaz kullanımına geçenler, sağladığı konfor ve tasarruftan çok memnun” dedi.

Kiracı mı? Ev sahibi mi? Kombi bakımını kim öder? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında her anlamda yaşanan sıkıntılar devam ederken, evde yaşanan sıkıntılı bir surumda da masrafların kim tarafından ödeneceği maalesef sorun olabiliyor. Kiralık bir evde kombi bozulursa bakımının masrafını kim öder? 

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Prof. Dr. Gürsel Öngören: Kentsel dönüşümün önündeki en büyük engeller kalktı!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kanunda yapılan yeni düzenlemelerle kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerin kalktığını söyledi.

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri ne iş yapıyor?

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri'in eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri kariyeri ve eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri'in kim olduğu ve Gülsüm Azeri'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de Mustafa Arslan ve Mürsel Katar ortaklığında kuruldu. 

Alyakut Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyakut Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaue bedeli ile Mürsel Alyakut tarafından kuruldu.

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı! Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın!

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı... Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın...

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Karataş ve Mürsel Coşkun ortaklığında kuruldu.

Geleceği gören uzman ekonomistin altın ve gümüş tahmini: Parlak bir gelecek öngörülüyor!

Ünlü ekonomist Mert Başaran, önemli tahminlerde bulunarak altın, gümüş ve dolar hakkında dikkat çekti. Başaran'ın doğru tahminleriyle ünlenmesi, yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı. 

Sosyal desteklerde son dakika! 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına yeni zam ne zaman? Kim kaç TL alacak?

Devlet tarafından ihtiyaç sahiplerine ödenen sosyal desteklere zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına yeni zam ne zaman? Kim kaç TL alacak?

Şirketlerden depremzedelere yardım hamlesi! Hangi şirket ne yardım gönderdi? Kim ne yaptı?

Son yüzyılın en büyük deprem felaketlerinden biri olarak gösterilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin açtığı yaraları sarmak üzere iş dünyası da seferber oldu. Şirketler ihtiyaç malzemelerinin yanı sıra maddi yardımda da bulunuyor.

Ecir Hm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ecir Hm İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Atiyaoğlu ve Mürsel Demir ortaklığında kuruldu.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak?

Milyonlarca vatandaş Ocak zamlı maaş hesaplamalarını merakla araştırıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak? Şimdi bakın!

Mürsel Parlak kim Haberi

Mürsel Parlak kim

Enerya Antalya Bölge Müdürlüğüne bir ay önce atanan Mürsel Parlak, kentteki doğalgaz çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Mürsel, “Doğal gaz kullanımı ile Antalya’nın gerek hava kirliliğini gerekse de enerji tüketimini yarı yarıya azaltmak mümkün. Doğal gaz kullanımına geçenler, sağladığı konfor ve tasarruftan çok memnun” dedi.


KLİMA KÜLTÜRÜ AŞILIYOR

Antalya’da doğalgaz kullanımını arttırmak istediklerini kaydeden Mürsel Parlak, “2015 yılında 221 kilometre şebeke yapımı öngörmüştük, bunun 160 kilometre’sini tamamladık, kalan 61 kilometre’yi de yılsonuna kadar tamamlayacağız. Antalya turizm bölgesi olduğundan yatırım açısından oldukça zor bir bölge. Alt yapı çalışmalarımızı genellikle kış aylarında yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca Antalya’da hayatın olmazsa olmazları arasında bulunan klima kullanımı yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında yaygın. Antalya klimalar nedeni ile Türkiye’deki büyük bir hidroelektrik santralinin ürettiği tüm elektrik enerjisini kullanıyor....