19 / 05 / 2024

Müşfik Yamantürk biyografi

Müşfik Yamantürk biyografi

Müşfik Yamantürk, Capital Dergisi’nin yaptığı “Türkiye’nin Gönlü Zengin İş İnsanları” araştırmasında en çok bağış yapan iş insanları arasında yer alıyor. Peki, Müşfik Hamdi Yamantürk kimdir?

Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı 8 Türk şirketi!

Son dönemlerde yaşanan düşüşlerle yatırımcılarını hüsrana uğratan Borsa İstanbul güçlü bir yükseliş yakalarken, 300,1 bin takipçili Temettü Hocam, bu kez de dünyanın en büyük varlık fonu olan Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı Türk şirketlerini yazdı.

İstanbullulara müjde: Bakırköy-Kirazlı Metrosu Şubat sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun Şubat sonunda açılacağını belirtti. Peki Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nda hangi duraklar var? 

Tunç Şatıroğlu Türk vatandaşlığı için yapılan düzenlemeyi kira ve enflasyon artışı olarak yorumladı!

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile Türk Vatandaşlığı Kanunu’nun, ‘Türk vatandaşlığının istisnai kazanılması’ başlıklı 20. maddesindeki değişikliği değerlendirdi. İşte Tunç Şatıroğlu'nun o değerlendirmesi ve paylaşıma gelen yanıtlar...

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

Türk Yatırım Fonu anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından hayata geçirilecek olan yatırım aracı Türk Yatırım Fonu anlaşmasının kabul edilmesinin uygun bulunduğuna yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Telekom'dan zam şoku! İnternete 200 lira zam mı geldi? Türk Telekom internet kullanıcıları hemen baksın!

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Türk Telekom ile ilgili zam konusu gündeme düştü. Türk Telekom internete zam geldiği belirtilirken vatandaşlar ''Türk Telekom internete zam mı geldi?'' sorusunu araştırıyor. İşte detaylar...

Çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan fiyatlarını tek tak açıkladı!

Ağustos ayının gelmesiyle birlikte traktör fiyatları peş peşe açıklandı. Bu kapsamda Türk Boğası lakabıyla tanınan Tümosan'da fiyatlarını duyurdu.

İş Bankası'ndan son dakika müjdesi! 1.000 USD'ye kadar Hediye Kart verilecek!

İş Bankası, YUVAM Hesabı müşterilerine Türk Hava Yolları'ndan 1.000 USD'ye kadar Hediye Kart kazanma imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında döviz mevduatlarını YUVAM Hesabı'nda değerlendiren müşteriler, birikimlerine ek olarak Türk Hava Yolları'ndan özel hediyeler elde edebilecekler. Detaylar haberimiz

Doğrudan yatırım azaldı, Türk sermayesinin yurt dışına göçü hızlandı!

Bu yılın ilk beş ayında, yabancı doğrudan yatırım girişi 2,4 milyar dolar olarak gerçekleşti. Ancak aynı dönemde doğrudan yatırımlar için Türk sermayesinin ülke dışına çıkardığı döviz hacmi de bu düzeyde oldu.

Tarlasına traktör alacak çiftçiler müjde! Türk Boğası temmuz ayı fiyatlarını peş peşe açıkladı!

Tarlasına ve bahçesine traktör almak isteyen çiftçiler temmuz ayı traktör fiyatlarını sorguluyor. Bu kapsamda Türk Boğası lakabı ile tanınan Tümosan Traktör fiyatlarını peş peşe açıkladı. İşte Temmuz 2023 fiyat listesi...

Türk Telekom'dan müşterilerine jest! Tüm illerde uygulanacak, bakın neymiş?

Türkiye’nin tüm illerinde Türk Telekom tarafından başlatılan  bir kampanya artık yararlanılmaya hazır. Türk Telekom abonelerini ilgilendiren bu haber, sevindirici nitelikte olup birçok avantaj sağlamaktadır.

Çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan traktör fiyatlarını peş peşe açıkladı! Traktör alacaklar hemen tabloya bakın...

Hasat zamanına kısa süre kala çiftçiler tarla traktörü arayışına başladı. Bu kapsamda en çok rağbet gören Tümüsan firması fiyatlarını açıkladı. İşte Tümosan'ın güncel fiyat listesi...

Tarlasına bahçesine traktör alacak çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan traktör fiyatları bir bir belli oldu!

Tarlasına bahçesine traktör almak isteyen çiftçiler, sık sık Türk Boğası Tümosan traktör fiyat listesini araştıyor. Peki Tümosan traktör Nisan 2023 fiyatları kaç lira oldu, ne kadar? İşte 18 Nisan 2023 fiyat listesi...

Müşfik Yamantürk biyografi Haberi

Müşfik Yamantürk biyografi

Müşfik Yamantürk kimdir?

Müşfik Yamantürk, Capital Dergisi’nin yaptığı “Türkiye’nin Gönlü Zengin İş İnsanları” araştırmasında en çok bağış yapan iş insanları arasında yer alıyor. Peki, Müşfik Yamantürk kimdir?


Müşfik Hamdi Yamantürk, 1958 yılında babası İdris Yamantürk tarafından kurulan Güriş İnşaat'ın Genel Müdürü.


Ankara doğumlu olan Güriş İnşaat Genel Müdürü Müşfik Yamantürk 55 yaşında. 


Güriş İnşaat..

1958 – GÜRİŞ Kolektif Şirket olarak kuruldu…

1959 – Çubuk Çayı Islahı İnşaatı / Ankara…

1963 – Yemişen Deresi Islahı İnşaatı / Gölbaşı-Adıyaman…

1965 – Fatsa Limanı İnşaatı / Ordu…

1968 – Bir dönüm noktası olarak toprak işleri dışında, oldukça detaylı bir…

1973 – GÜRİŞ Kolektif Şirketi, GÜRİŞ İNŞAAT VE MÜHENDİSLİK A.Ş. oldu.

1974 – İlk liman: Demir Çelik Fabrikaları Liman İnşaatı / İskenderun…

1975 – GÜRİŞ MAKİNA VE MONTAJ SANAYİ A.Ş. kuruldu…

1976 – 23 Adet Liman...