27 / 08 / 2024

müteahhitin şikayet edilmesi

müteahhitin şikayet edilmesi

Müteahhit, bir mimar tarafından tasarlanan yapıyı gerçekleştirebilmek için işçi ve malzeme temin etmeyi, inşaat çalışmalarının tümünü veya bir kısmını yönetmeyi üzerine alan kişiye deniyor. Peki, müteahhit nasıl şikayet edilir?

Kısa vadede arsa ve arazi yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden kısa vadede (1-2 yıl) toprak yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler ve izlenmesi gereken adımları açıkladı. 

Arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Kardeşler arası miras paylaşımında dikkat edilmesi gerekenler...

Hisseli tapu sahiplerini ilgilendiren önemli bir değişiklik uzmanlar tarafından açıklandı. Buna göre, kardeşler arasında gerçekleşen miras paylaşımında artık yeni düzenlemeler hayata geçirilmiş olacak.

Vergi düzenlemeleri konut sektörünü bitirir, gerçek bedelle satışlar fiyatları yüzde 40’a kadar artırır

Artan inşaat malzemeleri, işçilik ücretleri ve bitmeyen ruhsat süreçleri nedeniyle konut sektörünün can çekiştiğini söyleyen Alemdağ Merkez Emlak Yönetim Kurulu Başkanı İsa Demir, birçok müteahhitin konut yapmayı bıraktığını belirtti.

Müteahhitler şikayetçi! Beton fiyatları 5 kat arttı...

Beton sektöründe kartelleşen şirketlerden şikâyet eden müteahhitler fiyatların 5 kat artmasından dert yanıyor. Buna göre, Demir-Çelik sektöründeki fahiş fiyat artışları da bakanlığın radarına takılmış oldu.

Arazi yatırımı yaparken bunlara dikkat! Uzmanından altın niteliğinde tavsiyeler geldi!

Yükselen konut fiyatları nedeniyle yatırımcılar arsa ve arazi yatırımlarına yönelirken, pek çok kişi de arazi yatırımı yaparken nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili araştırmalar yapıyor. İşte arazi yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

İstanbul'daki ünlü konut sitesinin tesisatını paylaşan inşaat mühendisi sordu: 'Müteahhitin sorumluluğu devam eder mi'

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden ünlü bir sitenin su tesisatının halini paylaştı. Sitece ortalama daire fiyatının 10 milyon TL olduğunu belirten Mayk İnşaat, müteahhitin sorumluluğunun devam edip etmeyeceğini de sordu.

Kazançlı toprak yatırımının tek sırrı! Hikaye; olmuşa değil, olacağa yatırım yapın!

Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımı yapmak isteyenleri sosyal medya hesabından uyardı. Yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken tek şeyin, yatırım yapılan yerin hikayesi olduğunu belirtti. 

Arsa yatırımının en can alıcı noktasını Ekonomist Mert Başaran açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı. İşte o paylaşım...

İyi kiracıların evden tahliye edilmesi mümkün mü? Ev sahibi ve kiracılar aman dikkat!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan tartışmalar ve tahliye şartları şu sıralar gündemden düşmüyor. Peki iyi kiracıların evden tahliye edilmesi mümkün mü?

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Arsa yatırımında nelere dikkat edilmelidir?

Arsa yatırımı, belirli süreçlerden oluşur. Bu yatırım süreci için üç evre söz konusudur. Bu evrelerde dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Peki arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler nedir? İşte arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili önemli detaylar...

müteahhitin şikayet edilmesi Haberi

müteahhitin şikayet edilmesi

Müteahhit nasıl şikayet edilir?

Müteahhit, bir mimar tarafından tasarlanan yapıyı gerçekleştirebilmek için işçi ve malzeme temin etmeyi, inşaat çalışmalarının tümünü veya bir kısmını yönetmeyi üzerine alan kişiye deniyor.


Müteahhit olmak için gerekli belgelerin temin edilmesi gerekiyor. Müteahhit için gerekli evraklar şu şekilde;


Müteahhit olmak için gereken belgeler..

1- Kimlik Fotokopisi

2- Başvuru Formu. (Adres, Telefon Bilgileri, T.C. Numaraları Gibi İlgili Tüm Haneler Eksiksiz Doldurulacak.)

3- Banka Dekontu [Halk Bankası Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye Hesabına ( Kod No:118) 300,00 TL]

Dekont başvuru sahibi adına yatırılacaktır.

 

GERÇEK KİŞİ İÇİN:

1- Başvuru Formu (Adres, Telefon Bilgileri, T.C. Numaraları Gibi İlgili Tüm Haneler Eksiksiz Doldurulacak.)

2- Kimlik Fotokopisi

3- Ticaret Odası Kayıt Belgesi (Aslı veya Aslı gibidir onaylı sureti) 2014 yılı içinde alınmış olacak. (Faaliyet alanında inşaat ile ilgili kodlar bulunacaktır)

4- Ticaret...