05 / 05 / 2024

normalleşme desteği ödemeleri

normalleşme desteği ödemeleri

Normalleşme Desteği, İlave İstihdam Teşviki ile kadın, genç ve mesleki yeterlilik belgesi olanların istihdamına uygulanan teşviklerin süresi uzatıldı.

Türk Müteahhitler Birliği: Kentsel dönüşüm için devlet desteği şart!

Türkiye Müteahhitler Birliği(TMB), ülkenin; kentsel dönüşüme, yapısal düzenlemelere, altyapı yatırımlarına ihtiyacı olduğunu ve bu çalışmaların devlet desteği olmadan yapılmasının zor olduğunu belirtti.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği 2024

Evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımları devam ediyor 2024 Ocak ayı ile artan kira destek ödemeleri merak ediliyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği ne oldu?

Kentsel dönüşüme şimdi de ulaşım desteği müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı, evleri kentsel dönüşüme giren vatandaşlara belirli bir süre olacak şekilde ulaşım desteği vermeyi planlıyor. İşte söz konusu destek ile ilgili merak edilen detaylar...

Çiftçilerin tarımsal destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, çiftçilerin tarımsal destekleme ödemeleri peş peşe yatırılıyor. Peki bu ay hangi destekler yattı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?  

Doğal gaz desteği ödemeleri başladı! 383 bin haneye 304,5 milyon TL verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi olan toplamda 383 bin haneye toplam 304,5 milyon TL doğal gaz tüketim desteği ödeneceğini duyurdu.

Vatandaşlardan ‘Kentsel dönüşümde kira desteği artırılsın’ talebi!

İstanbul’da kira ortalaması 18 bin TL’yi aştı. Evi kentsel dönüşüme giden yurttaşa verilen kira desteği ise 3 bin 500 TL’de kaldı. Bu nedenle, kentsel dönüşümde desteğin artırılması isteniyor.

Üniversite öğrencilerine 4 bin liralık eğitim desteği müjdesi! Başvurular başladı, kaçırmayın!

Yeni akademik dönemin başlaması ile beraber, eğitim desteği ödemeleri ile ilgili detaylar da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte belediyeler tarafından verilen eğitim desteği ile ilgili detaylar...

Mazot gübre desteği hesaplara yattı mı? Çiftçiler aman dikkat! Mazot ve gübre desteğinde flaş gelişme! 

Binlerce çiftçi, 2023 mazot ve gübre desteğinin hesaplara yatacağı tarihi dört gözle bekliyor. Peki mazot gübre desteği hesaplara ne zaman yatacak? İşte ayrıntılar...

Çiftçilere müjde: Buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için ne kadar mazot gübre desteği verilecek?

Çiftçilere bu sene için ödenecek tarımsal destekleme ödemeleri tek tek açıklandı. Peki buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için ne kadar mazot gübre desteği verilecek? İşte o rakamlar..

Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman ve nasıl yapılacak? 

Eylül ayının ortalarına yaklaştığımız bu sürelerde, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın mazot ve gübre desteği ödemeleri için vatandaşlar merakla beklemektedir. Mazot ve gübre destek ödemeleri çiftçilik sektöründe faaliyet gösterenler için ödenecektir. Peki ödemeler nasıl ve nereden yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde! Mazot gübre desteği 5 ay erken hesaplara yatacak! Hemen tarihe bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere mazot gübre desteği ödeme tarihi için son dakika açıklaması geldi. Mazot gübre ödemeleri 5 ay erkene çekildi. Peki mazot ve gübre desteği ne zaman hesaplara yatacak?

Mazot ve gübre desteğinde Haziran 2023 şoku! Çiftçiler şimdi göz atın! Kaç TL mazot gübre desteği veriliyor?

Geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan, tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Bunun ardından mazot ve gübre desteği gündem oldu. Peki kaç TL mazot gübre desteği veriliyor?

Aile Bakanlığı sosyal ekonomik desteği paralarını peş peşe yatırdı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan Sosyal Ekonomik Desteği (SED) ödemeleri hesaplara yattı. Peki, SED ödemelerinden kimler faydalanıyor? SED ne kadar? İşte detaylar...

normalleşme desteği ödemeleri Haberi

normalleşme desteği ödemeleri

Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, uygulanmakta olan 'Normalleşme Desteği'nin Cumhurbaşkanlığı kararıyla 30 Haziran 2021 tarihine kadar uzatıldığını belirtti.

Selçuk, "3 ay olan yararlanma süresi de 6 aya çıkarıldı" dedi. Bakan Selçuk, 'İlave İstihdam Teşviki süresinin de 31 Aralık 2022 tarihine kadar uzatıldığı bilgisini paylaştı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; kadın, genç ve mesleki yeterlilik belgesi olanların istihdamına uygulanan teşvikle ilgili de açıklamalarda bulunan Selçuk, bu teşvikin süresinin ise 31 Aralık 2022’ye kadar uzatıldığını söyledi.