15 / 05 / 2024

orge enerji kar payı ne kadar

orge enerji kar payı ne kadar

Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş, 2013 yılı finansal tablolarına göre dönem karı bulunduğunu belirtti. Ancak finansal tablolarda zarar da bulunduğu için ortaklarına kar payı dağıtımı yapamayacağını açıkladı...

2022'de elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'si devlet tarafından karşılandı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada geçen sene vatandaşların elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'lik kısmının devlet tarafından karşılandığını dile getirdi.

Kamu binaları için son dakika kararı! Resmen açıklandı! Enerji tasarrufu hedefi yüzde 30'a yükseltildi!

Cumhurbaşkanlığı kararına göre; bazı kamu binaları için belirlenen enerji tasarruf hedefinin 2030 yılına kadar yüzden 15’ten yüzde 30’a çıkarılması kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Enerjide radikal değişim! Binlerce kişi işten çıkarılacak

Dünyada madenlerin kapatılmasına yönelik planlar ile pazarın ucuz ve temiz enerji kaynakları olan rüzgar ve güneş enerjisi sektörüne dönüşümü nedeniyle, 2050 itibarıyla yaklaşık 1 milyon madenci işten çıkarılma riskiyle karşı karşıya kalacak.

CW Enerji'nin halka arzı rekorla tamamlandı!

CW Enerji’ye, halka arz büyüklüğünün 4,97 katını geçen 13,5 milyar liralık talep gelirken, 2,24 milyon bireysel yatırımcının da talebi karşılandı.

Samsung VC07R302MVP 750 W 3A Enerji Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Samsung elektrikli süpürge gelişmiş motor gücü sayesinde minimum enerji harcayarak maksimum güçte çalışır. 5 kademeli filtre sistemi ve 3 farklı çıkarılabilir aparatıyla temizlik işlemini gerçekleştirir. 

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı 'nda Oliz'e özel net 2 bin TL indirim fırsatı!

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı, geniş iç hacminin yanında sessiz çalışma performansı ile dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. 

Fransa ve Almanya, enflasyon ve enerji krizine karşı mücadeleyi hızlandırma konusunda anlaştı!

Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, Almanya ve Fransa'nın Avrupa'daki yüksek enflasyon ve enerji krizinin daha hızlı ele alınması gerektiği konusunda anlaştıklarını belirtti.

İtalya’da elektrik faturalına gelen astronomik zam karşısında fırıncılar: Ekmek lüks olacak!

İtalya'da hükümetin enerji krizine karşı destek sağlamak için milyarlarca euro bütçe ayırmasına rağmen elektrik faturalarında bu aydan itibaren yüzde 59 artış yapacağını açıkladı. Bu haber üzerine halk protesto gösterilerine başladı.

Kamu binalarının ışıkları sönüyor! Enerji tasarrufunda yeni önlemler!

Avrupa ülkeleri yaşanacak olası enerji krizine karşı hazırlıklarına devam ediyor. Yunanistan’da bu kapsamda Parlamento binasının ışıklandırılmasında kısıtlamaya gitti.

Almanya Cumhurbaşkanı: Artan enerji fiyatlarından dolayı, yoksullar evlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya!

“Artan fiyatlar nedeniyle kiralarını veya hizmet bedellerini ödemekte zorluk çeken yoksul Alman vatandaşları, evlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır” diyen Almanya Cumhurbaşkanı, ülkedeki enerji krizinin boyutunu gözler önüne serdi. İşte haberin detayları..

Enerji krizi derinleşiyor! Küçük işletmeler iflas riskiyle karşı kaşıya…

Birleşik Krallık’taki küçük ve orta ölçekli şirketlerin geleceği tehlike altında. Kovid-19 karantinalarını atlatan birçok işletme, artan enerji maliyetleri, enflasyon ve yaşam pahalılığı krizini aşamayacağından korkuyor.

Enerji krizi kapıda! Dünyada konuşulan tek konu enerji krizi

Brüksel'de yapılan Avrupa Parlamentosu Sanayi, Araştırma ve Enerji Komitesi'nde Avrupa bölgesindeki enerji krizi ve buna karşı yapılabilecekler aynı zamanda kışa hazırlık çalışmaları görüşüldü. İşte detaylar…

Halk faturalarını ödemekte zorlanırken enerji şirketleri kar etmeye devam ediyor

İngiltere hazinesinin tahminlerine göre, Birleşik Krallık'taki gaz ve elektrik üreticilerinin önümüzdeki iki yıl içinde 170 milyar sterlinden fazla kar etmesi bekleniyor.

orge enerji kar payı ne kadar Haberi

orge enerji kar payı ne kadar


Orge Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin 01.01.2013-31.12.2013 faaliyet dönemine ait, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II-14.1 tebliğ hükümlerine uygun olarak hazırlanmış 2013 yılı finansal tablolarına göre dönem karı bulunmakla birlikte, yasal kayıtlara (VUK) göre düzenlenen finansal tablolarımızda zarar bulunmasından dolayı 2013 yılı için ortaklara kar dağıtımı yapılmaması hususunun ve ekteki hazırlanan 2013 yılı kar dağıtım tablosunun Genel Kurul'un bilgisine sunulmasına karar verilmiştir.


Dosya için