16 / 05 / 2024

Özbaşak Emlak adres

Özbaşak Emlak adres

Özbaşak Emlak Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Özer tarafından kuruldu. 

Ev sahipleri, kaçak emlakçılara dikkat edin! Kiralanan o evler denetleniyor! Cezası 9 bin 94 TL!

Ev sahipleri tarafından kaçak emlakçıların kiraladığı ve kaçak göçmelere verilen evlere denetim başladı, cezası ise 9 bin 94 TL. İşte ayrıntılar...

Kaçak emlakçılar hortladı: İnternet veya sosyal medyadan faaliyet gösteriyor!

Son dönemlerde artan kira ve konut fiyatlarından sonra kaçak emlakçılar ortaya çıktı. Ankara'da 2 bin emlakçının kaçak olduğu belirtiliyor. Bu kapsamda bu şahısların internet veya sosyal medyadan faaliyet gösterdikleri belirtiliyor... İşte detaylar...

İnternet üzerinden emlak ilanı vermek artık yetki belgesi ile mi sınırlanıyor?

Kaçak emlakçılığı önlemeye yönelik olarak yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Artık internet üzerinden satılık daire ilanı yayınlamak isteyen emlakçılar için yetki belgesi alma zorunluluğu getirildi. Bu düzenlemeye uymayan emlakçılar ise cezalandırılacaklar. İşte detaylar...

Mersin'de kaçak emlakçılığa geçit yok!

Mersin Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sinan Canpolat, il genelinde yetki belgesi olmayan emlakçılara para cezası uygulanacağını dile getirdi.

Emlakçılık yetki belgesi ile kaçak emlakçı kalmayacak!

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Selahattin Tokmak, "Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik" ile birlikte yetki belgesi alamayan bazı emlakçıların mağdur olacağını vurguladı.

Aydın’da konut sektörünün önü açıldı!

Özbaşak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Müteahhit Kasım Payza, konut kredisi faiz oranlarının düşmesinin Aydın’da bitme noktasına gelen konut sektörüne de nefes aldırdığını belirtti.

Kaçak emlakçı kalmayacak!

5 Aralık 2019 itibariyle "Mesleki Yeterlilik Belgesi" olmayan emlakçılar faaliyetlerine devam edemeyecek. Belge almayan emlakçıların bir an önce başvuru yapmaları gerekiyor.

Emlakçılar dikkat! Son tarih 5 Aralık!

5 Aralık 2019 itibariyle "Mesleki Yeterlilik Belgesi" olmayan emlakçılar faaliyetlerine devam edemeyecek. Belge almayan kaçak emlakçılar ve işletmelere 4 bin lira para cezası verilecek.

Kaçak emlakçı mağduru olmayın!

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği yürürlüğe girdi. Tüm emlak danışmanlarının yıl sonuna kadar Mesleki Yeterlilik Belgesi alması gerekiyor.

Sedat Altınay: Kaçak emlakçılarla mücadele ediyoruz!

Konya Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Altınay kayıt dışı çalışan emlakçılar hakkında vatandaşları uyararak, ''Vatandaşımız mağduriyet yaşamak istemiyorsa odamız üyesi olmayan hiç kimseden alışveriş yapmamalı” diye konuştu.

Kaçak emlakçı kalmayacak!

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği’nin yürürlüğe girmesiyle beraber, tüm emlak danışmanlarının yıl sonuna kadar Mesleki Yeterlilik Belgesi alması gerekiyor.

Kaçak emlakçıların iş yerleri kapatılacak!

Malatya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ali Özgül, Emlak komisyonculuğu ile uğraşan Emlak komisyonculara mesleki yeterlilik belgelerinin verileceğini söyledi.

Aytaç Feda: Vergi levhasını görmeden ev kiralamayın!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği 2. Başkanı Aytaç Feda, vatandaşları kaçak emlakçılara karşı uyardı. Feda, emlakçıların yüzde 70'inin kaçak olarak çalıştıklarını söyledi.

Özbaşak Emlak adres Haberi

Özbaşak Emlak adres

Özbaşak Emlak Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Özer tarafından kuruldu. 

Özbaşak Emlak Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi konusu:
EMLAKÇILIK 1- Şirket öncelikle yerli ve yasaların izin verdiği çerçevedeyabancı gerçek ve tüzel kişilere istedikleri her türlü emlak ve taşınmazın alımı, satımı, kiraya verilmesi ve kiralanması konusunda aracılık ve danışmanlık hizmetlerini vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Özbaşak Emlak Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi adres: Atalar Mahallesi Uğurlu Sk. No:4 F...