04 / 05 / 2024

Özyurtlar Bahaş Holding Esenyurt

Özyurtlar Bahaş Holding Esenyurt

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul, Esenyurt'ta 1.608 adet konut ve 125 dükkandan oluşan projesi için ön talep topluyor...

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

2024 konut sektörüne not: Konut satışlarını arttırmanın yolu konut kredi faizlerinin düşürülmesinden geçiyor!

Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, 2023 konut piyasasının değerlendirerek, 2024 yılında da inşaat maliyetlerini ve konut fiyatlarını konuşulacağını dile getirdi.

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Mega kent İstanbul’un dönüşümünde önemli rol üstlenen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Bahçeşehir’de inşa ettiği ‘Studio House Ispartakule Projesi’nde home ofis daireler ticari tapu veya ev tapusu ve yüzde 18 KDV ile alıcılarını bekliyor.

Bahaş Harmony Üsküp geliyor! 2024'te teslim! 

Bahaş Holding, Üsküp’ün ilk ve tek lüks villa projesi için düğmeye bastı. Bahaş Harmony Üsküp'te 3+1 ikiz villalar bulunuyor. İşte Bahaş Harmony Üsküp ile ilgili merak edilenler...

Özyurtlar No 27 Residence'ta faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı!

Özyurtlar Holding tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen ‘No 27 Residence’ projesinde faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı sunuluyor.

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. etap teslimleri başladı!

FKG İnşaat’ın, Bahaş Holding ve Stta İnşaat’la ortaklaşa Büyükçekmece’de inşa ettiği Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etabındaki konutlar teslim edilmeye başladı. 

Bahaş Holding'ten kentsel dönüşüme tam destek! Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projesinin 1'nci etabı tamam!

Bahaş Holding'in CEO’su Abdüssamet Bahadır, başta İstanbul olacak şekilde Türkiye’nin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. İşte Bahadır'ın o açıklamaları...

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi. Konuyla ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Biz de elimizi taşın altına koymayı milletimize borcumuz olarak görüyoruz." dedi.

Özyurtlar Bahaş Holding Esenyurt Haberi

Özyurtlar Bahaş Holding Esenyurt


Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme A.Ş., İstanbul Esenyurt Çınar Mahallesi'nde yeni konut projesine hazırlanıyor. Proje 73 bin 690 metrekare alanda inşa edilecek.


Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesi 1.608 adet konut ve 125 dükkandan meydana geliyor. Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesi için ön talepler toplanıyor.


4-20 katlı 10 blok olarak tasarlanan Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesinde binaların taban oturum alanı 37 bin metrekare. Projenin inşaat alanı 230 bin metrekare olarak belirlendi.


2017 yılının ilk yarısında başlayacak olan Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesinde teslimler 2019 sonunda yapılacak. Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesinde 246 adet 1+0 daire, 629 adet 1+1 daire, 488 adet 2+1 daire, 210 adet 3+1 daire, 35 adet 4+1 daire bulunuyor.


Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesi TEM otoyoluna 850 metre, Akbatı AVM'ye 1,2 kilometre, Esenyurt İlköğretim Okulu'na 320...