06 / 05 / 2024

Palmadora May İnşaatın sahibi kim

Palmadora May İnşaatın sahibi kim

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Palma D'oro May İnşaat tarafından hayata geçirilen New Idea Tower projesinde son durum nedir? Palma D'oro May, projeyi Fikirtepe’de nerede konumlandırdı? Kaç dönüm alan için anlaşma sağlandı? İşte cevaplar…

Ev sahiplerine son fırsat! Cezayla karşılaşmayın: Kira beyannamesinde pişmanlık uygulaması 5 soruda tüm detaylarıyla...

Kira geliri elde eden mülk sahiplerinin beyanname verme süresi 5 Nisan sona ermişti. Kira beyannamesini vermeyenler için son fırsat açıklandı. İşte kira beyannamesinde pişmanlık uygulaması 5 soruda tüm detaylarıyla... 

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

Genç yatırımcılara 3 önemli tavsiye! 'Ev, araba ucuzdu artık her şey pahalandı diye kaçmayın'!

Milyonlarca genç, çoğu zaman kısa yoldan köşeyi dönmenin yollarını arıyor. Peki gençler nasıl yatırım yapmalı? Kısa yoldan köşeyi dönmek mümkün mü? 

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı: 'Onlara sakın bulaşmayın'

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve altın yatırımcılarının yakından takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten  altın yatırımcılarına çok önemli uyarılar geldi. 

Konut alım-satım ve kiralamada dikkat! Yetki Belgesi olmayan emlakçılarla çalışmayın!

Ticaret Bakanlığı, Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası’nın (ATEM) girişimleri ile “Ev alırken, satarken ya da kiralarken dikkat!” uyarısında bulunarak kamu spotu yayınladı. 

Türkiye Bankalar Birliği'nden son dakika promosyon uyarısı! Kimseyle paylaşmayın!

Bankalar emeklilere promosyon ödemeleri yapaya devam ediyor. Bankadan bankaya değişen promosyon ödemeleri emeklilerin hesaplarına yatırılıyor. Türkiye Bankalar Birliği'nden son dakika promosyon ile ilgili açıklama geldi.

Dijital mayın tarlasına dikkat! Türkiye’de kimlik avı saldırıları ve Truva Atı saldırıları katlandı!

Dijitalleşmenin hızlanmasıyla birlikte kimlik avı ve bankacılık işlemlerini hedefleyen Truva Atı saldırıları adeta patladı. Türkiye’de yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre kimlik avı saldırıları yüzde 53 artarken, Truva Atı saldırıları ise yüzde 238 arttı.

KVKK’dan önemli uyarı! “Seçmen kaydınızı sorgulayın” mesajı gelirse açmayın!

Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK) tarafından yaklaşan seçimlere yönelik önemli uyarı geldi. “Seçmen kaydınızı sorgulayın” şeklinde gelen şüpheli sms ve e-posta mesajlarına karşı dikkatli olunması istendi.

Dijitsu Md25 Siyah Mikrodalga Fırın'daki indirim fırsatını sakın kaçmayın! İşte Dijitsu 8 Mart 2023 fiyat listesi

Dijitsu Md25 Siyah Mikrodalga Fırın, internete özel indirimle Carrefoursa'da satışa sunuldu. Peki Dijitsu mikrodalga fırın ne kadara satılıyor? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi

0850’li hatlardan ‘yüksek kazançlı’ iş tekliflerine aman dikkat! Bu numaraları sakın açmayın!

Yüksek kazançlı iş vaadiyle vatandaşları dolandıran sahtekarlar türedi. Özellikle 0850’li hatlardan gözüne kestirdiği kişilere kısa mesaj veya WhatsApp üzerinden yüksek gelirli iş teklifinde bulunan bazı sahtekarlara ilişkin sikayetvar.com’a şikayet yağıyor.

May İnşaat Ümraniye projesi nerede? May İnşaat Ümraniye fiyat listesi!

May İnşaat Ümraniye projesi nerede sorusunun yanıtı ve May İnşaat Ümraniye fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte May İnşaat Ümraniye projesi ile ilgili detaylar...

May İnşaat'tan Ümraniye Hekimbaşı'na 591 konutluk yeni proje geliyor! 

May İnşaat Ümraniye projesi için düğmeye bastı. Ümraniye Hekimbaşı'nda kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan projede 591 konut ve 28 dükkan yer alacak.

Migros'tan kırmızı ve beyaz et ürünlerinde çılgın fırsat! Sakın kaçrımayın! İşte 24 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Migros'ta seçili kırmızı et ve beyaz et ürünlerine yüzde 50'ye varan indirimler uygulandı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki Migros'ta indirime giren bu ürünlerin fiyatları ne oldu? İşte 24 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Palmadora May İnşaatın sahibi kim Haberi

Palmadora May İnşaatın sahibi kim


New Idea Tower projesi, Palma D'oro May İnşaat tarafından Fikirtepe Eğitim Mahallesi Kuyubaşı Semti Muratpaşa Caddesi’nde 3058 Ada 1-29 parseller üzerinde hayata geçiriliyor.


New Idea Tower Fikirtepe projesi için 20 dönümlük alanda hak sahipleriyle sözleşme yapıldı. Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında 2/3 çoğunluğu sağlayan firma, evrakları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na teslim etti.





Palmadoro May İnşaat'ın sahiplerinden Sinan Ekşi, 2/3 çoğunluğun sağlandığını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'ne resmen başvuruda bulunarak kayıtlarını yaptırdıklarını Mart ayında firmanın internet sitesi üzerinden duyurdu. Ekşi, açıklamasında “Yapılan başvuru ve kayıt işlemleri akabinde ilerleyen günlerde May Palmadoro İnşaat' ın anlaşmış bulunduğu adada imza atmayan vatandaşlara tebligatlar postalanacak” dedi. 





Palmodoro May inşaat neyi bekliyor?


Palma D'oro May İnşaat, Fikirtepe projesi New Idea Tower için...