02 / 05 / 2024

Periskop dergisi

Periskop dergisi

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, " PERISKOP " isimli Eva 'nın gayrimenkul sektörü için yorum ve haberlerinin 25. sayısını yayınladı.

YAPI Dergisi 50. yılını kutluyor!

İlk sayısı 1973 yılında çıkan YAPI Dergisi 50. yılını kutluyor. Dr. Y. Müh. (Mimar) Doğan Hasol YAPI Dergisi'nin 50 yıllık oluşumunu tek tek kaleme aldı...

Sabırsızlıkla bekleniyor! İphone 15'te periskop kamera iddiası!

Apple'ın yaklaşmakta olan akıllı telefonu iPhone 15 Pro Max'in yalnızca en üst düzey iPhone modeline dahil edilecek olmasına rağmen periskop katlanır  bir zoom kamerasına sahip olacağı bildiriliyor.

African Business Dergisi'nden Türk inşaat şirketlerine övgü! 

Yaklaşık 40 yıldır Afrika'daki iş dünyasına ilişkin analizler yayımlayan African Business Dergisi, Türk inşaat şirketlerinin kıtada gösterdiği performansa övgülerde bulundu...

Eva Gayrimenkul Periskop'un Temmuz sayısını yayınladı!

Eva Gayrimenkul’ün hazırladığı Periskop Temmuz sayısı yayınlandı. Temmuz ayında konut sektörü, konut fiyatları ve konut kredisi faizlerindeki değişim ayrıntılı olarak incelendi.

Eva Gayrimenkul Periskop'un 38. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her 3 ayda bir yayınlanan ''Periskop Analiz'' verilerinin 38. sayısını yayınladı. 

Eva Gayrimenkul Periskop'un 55. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her 3 ayda bir yayınlanan ''Periskop Analiz'' verilerinin 55. sayısı yayınlandı. 

Eva Gayrimenkul Periskop'un 54. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her 3 ayda bir yayınlanan ''Periskop Analiz'' verilerinin 54. sayısı yayınlandı. 

Eva Gayrimenkul Periskop'un 53. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her 3 ayda bir yayınlanan ''Periskop Analiz'' verilerinin 53. sayısını yayınladı. 

Eva Gayrimenkul Periskop'un 37. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her 3 ayda bir yayınlanan ''Periskop Analiz'' verilerinin 37. sayısını yayınladı. 

Eva Gayrimenkul Periskop'un 52. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her 3 ayda bir yayınlanan ''Periskop Analiz'' verilerinin  52. sayısını yayınladı. 

Eva Gayrimenkul Periskop'un 51. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her 3 ayda bir yayınlanan ''Periskop Analiz'' verilerinin  51. sayısını yayınladı.

Eva Gayrimenkul Periskop'un 50. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her 3 ayda bir yayınlanan ''Periskop Analiz'' verilerinin  50. sayısını yayınladı.

Eva Gayrimenkul Periskop'un 36. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her 3 ayda bir yayınlanan ''Periskop Analiz'' verilerinin  36. sayısını yayınladı.

Periskop dergisi Haberi

Periskop dergisi

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık,'ın her 3 ayda bir yayınladığı PERISKOP yayınında 2015 Ocak-Şubat-Mart dönemine ait gayrimenkul sektörü ile ilgili haberler yer alıyor.



Ayrıca içeriğinde, gayrimenkul sektöründeki genel durum, krediler ve önümüzdeki dönemde sektörle ilgili beklentiler konusundada bilgiler...