04 / 05 / 2024

Sadık Badak açıklama

Sadık Badak açıklama

İnşaat Mühendisleri Odası'nın düzenlediği organizasyonun konuşmacı konuğu AKP Antalya Milletvekili Sadık Badak Antalya'yı ilgilendiren yatırım, plan ve projeleri anlattı...

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddialarına hükümetten flaş açıklama geldi!

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, hükümetten konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, yaptığı açıklamada bu iddiaların doğru olmadığını belirtti.

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Şener Üşümezsoy’dan İstanbul için ezber bozan açıklama: 7.4'lük senaryolar çöpe atıldı!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Üşümezsoy, İstanbul için ezber bozan açıklama yaparak, 7.4'lük senaryolar çöpe atıldığını söyledi.

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ocak zammıyla ilgili yeni açıklama: İşçi ve emeklimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda son dakika açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ocak zammıyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Dolar almayın diyen Mert Başaran'dan doları olanlara tokat gibi açıklama geldi! Dolar yerine bunları alın...

Emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran'dan son günlerde rekor kıran dolar için önemli açıklama geldi. Başaran, özellikle hala dolar almaya devam edenleri uyardı. 

Altında kara gün! 8 ay öncesine geri dönüyoruz! Hatice Kolçak'tan kokutan açıklama şimdi geldi!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) uyguladığı sıkı politikası ile birlikte düşüşe geçen altın fiyatları tejrar yükselişe geçerken Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'tan korkutan açıklama geldi. 

Erken emekli olmak isteyen esnafa korkutan açıklama: O işi yapanlar erken emekli olamayacak!

14 Mayıs Seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnafa erken emeklilik müjdesi vermişti. Vatandaşlar ise 'Küçük esnaf nasıl emekli olacak?' sorusunu araştırırken Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş'tan korkutan açıklama geldi.

Kıdem tazminatında yeni uygulama! Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kritik açıklama geldi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın, kıdem tazminatının emeklilik sistemine dahil edilmesine yönelik çalışmayla ilgili yaptığı açıklama sonrası kıdem tazminatı tartışması tekrar gündemde.  Peki kıdem tazminatında neler değişecek? İşte yeni uygulama...

Kuşadası’ndaki 4,4 büyüklüğündeki sarsıntıdan sonra korkutan açıklama: Deprem fırtınası yaşanabilir!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah 4,4 şiddetinde deprem oldu. Depremin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremin meydana geldiği bölgeye dikkat çekerek deprem fırtınası şeklinde bir sürecin yaşanabileceğini söyledi.

Sadık Badak açıklama Haberi

Sadık Badak açıklama

AKP Antalya Milletvekili Sadık Badak, Antalya ve Çevresinin İnşaat Sektörünü İlgilendiren Mevcut ve Gelecekteki Yatırımları başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Badak, sunumunun içeriğini bakanlıkların yaptığı yatırımlara indirgeyerek ayrı ayrı ele alırken yapımı süren ve yapılması planlana yatırımları şu başlıklar altında sıraladı: "Milli Eğitim Bakanlığı Yatırımları, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırımları, Sağlık Bakanlığı, Adalet Bakanlığı Yatırımları, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Yatırımları, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Yatırımları, Büyiikşehir Belediyesi Merkez Yatırımları, EXPO 2016 Yatırımları." 


ESKİŞEHİR-ANTALYA DEMİRYOLU

Yapılan ve yapılması planlanan projelerin çok dağınık halde olduğunu ifade eden Badak, sunumunu bakanlılara ayırarak özetledi. Badak, Antalya'ya yapılması planlanan ve uzun süre gündem de de yer alan Konya Antalya demir yolu projesine değindi. Bununla birlikte Badak, Eskişehr-Antalya demir yolu projesi ile ilgili olarak da şu...