07 / 07 / 2024

Sadun Coşkuntürk kredi faizleri

Sadun Coşkuntürk kredi faizleri

Yüksek faizin herkesi etkileyeceğini belirten ÖZAK Genel Müdürü "Fiyatlar yerinde durmayacak ancak yeni fırsatlar da doğacak" dedi.

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Tarım Kredi'de Ramazan kolisi fiyatı ne kadar? Ayçiçek yağı, bulgur, hazır çorba... İşte 12 Mart 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde geçtiğimiz sene 169 Türk Lirası olan Ramazan kolisinin fiyatı bu sene 320 liraya yükseldi. Peki Tarım Kredi'de Ramazan kolisinde hangi ürünler var? İşte ayrıntılar...

Fitch’ten ‘Deprem’ raporu! Kahramanmaraş depremi Türk şirketlerinin kredi notunu nasıl etkileyecek?

Kahramanmaraş depremlerinin Türkiye ekonomisinde yaratacağı hasarların yanı sıra bölgedeki şirketlerin ticari faaliyetlerinin aksaması nedeniyle kredi notlarını nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Uluslararası rating kuruluşu Fitch yayınladığı rapor ile bu konuları açıklığa kavuşturdu.

Sektör temsilcilerinden bankalar konutta kredi musluklarını açsın önerisi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), daha önce 2 milyon Türk Lirası ve altında olan konutlar için belirlediği yüzde 90 kredi kullanım üst sınırını, 5 milyon Türk Lirası ve altındaki konutlar olacak şekilde revize etti.

Bankacılık sektörü kredi hacmi geçen hafta 10 milyar 248 milyon lira arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 10 milyar 248 milyon Türk Lirası artış göstererek, 7 trilyon 886 milyar 922 milyon TL'ye yükseldi.

Dünyaca ünlü kuruluştan ürküten deprem raporu! Ekonomik bilançosu ağır olacak, kayıp 4 milyar doları aşabilir!

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’den ülkemizde yaşanan ve Suriye’yi de etkileyen deprem felaketi ile ilgili ürkütücü tahminler geldi. Tahminlere göre sigortalanabilir kaybın milyar dolarları aşması bekleniyor.

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.

Türk Telekom'dan reddedilemeyecek fırsat! Bu tarihi kaçırmayın! İşte detaylar

Visa Ticari Kredi Kartı olanlar için 31 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli Türk Telekom kurumsal sabit internet faturalarınıza vereceğiniz otomatik ödeme talimatınıza 200TL indirim veriyor. Bu avntajdan faydalanmak için gereken şartlar nedir haberimizde. işte detaylar...

Piyasaları uçuracak haber! 250 milyar TL yeni kredi geldi! Peki kimler faydalanacak? Bakan Nebati peş peşe duyurdu!

Piyasalara 14 farklı destek paketinden oluşan KGF destekli 250 milyar TL’lik kredi paketi geldi. Peki piyasaları coşturacak bu krediden kimler faydalanacak? Bakan Nureddin Nebati tek tek anlattı. İşte detaylar…

Kredi kartları yeni yılda tarihe karışıyor! İslam Memiş açıkladı!

Merkez Bankası, Dijital Türk Lirası Projesi’nin birinci faz çalışmaları kapsamında, Dijital Türk Lirası Ağı üzerindeki ilk ödeme işlemlerinin başarılı bir şekilde gerçekleştirileceğini duyurdu. Bununla birlikte kredi kartı ve banka kartı tarihe mi karışıyor? İşte detaylar...

Kredi kartı ve ATM kartları 2023'te tarihin tozlu sayfaları arasında kalacak!

Merkez Bankası, Dijital TL Projesi'nin ilk fazı kapsamında Dijital Türk Lirası Ağı'ndaki ilk ödeme işleminin başarıyla tamamlandığını duyurdu. İslam Memiş, konuyla ilgili olarak, "Dünyada kredi kartı ve banka atm kartlarının da tarih olacağı bir yılın bizi beklediğini söyleyebilirim." dedi.

Türk bankaları tehlikede! Risk uyarısı yapıldı! İşte detaylar!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu olan Fitch Ratings, Türk bankaları ile ilgili bir rapor yayımladı. İşte detaylar!

Bankacılık sektörü kredi hacmi 7 trilyon 166,8 milyar TL oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 49 milyar 311 milyon Türk Lirası arttı ve 7 trilyon 166 milyar 828 milyon TL'ye yükseldi.

Sadun Coşkuntürk kredi faizleri Haberi

Sadun Coşkuntürk kredi faizleri

Yüksek faizin herkesi etkileyeceğini belirten ÖZAK Genel Müdürü "Fiyatlar yerinde durmayacak ancak yeni fırsatlar da doğacak" dedi. Büyük ölçüde finansmanını banka 'kredileri üzerinden sağlayan inşaat sektörü, ABD'nin ekonomide uygulamaya başladığı yeni yüksek faiz, güçlü dolar politikasıyla yeni bir yol haritası belirlemeye çalışıyor. Türkiye'de de döviz ve faizde yükselişlerin olacağı, altın fiyatlarının düşük kalacağı ortamda müteahhit firmalar olumsuz gibi görünen bu duruma karşı farklı politikalar geliştirmek çabası içine girdi. 


Dövizi olan şanslı 

ÖZAK GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk, ABD'deki ekonomi politikasındaki gelişmelerin Türkiye'yi de etkilediğini, nitekim dövizde ve faiz oranlarında bir tırmanışın gözlendiğini söyledi. Böyle dönemlerde konut üretme maliyetlerinin artması nedeniyle fiyatların da yükseleceğinin altını çizen Coşkuntürk, "Hem proje geliştiren, hem yatırıma, hem de konut sahibi olmak isteyenler için zor bir süreç....