17 / 05 / 2024

şahan

şahan

Adı Cihangir semtiyle anılan yapımcı Sinan Çetin gibi Şahan Gökbakar da Rumelihisarı'nda villalarıyla dikkat çekiyor

Şişli'de 5 milyar dolarlık imar rantı: Bu parayla 2000'den önceki tüm binalar yıkılıp yeniden yapılabilirdi! 

CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, Şişli'deki yeni rezerv alan ilanı ve imar rantı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar..

İPA Başkanı Şahan'dan TOKİ Başkanı Bulut'un açıklamasına tepki: Kanal İstanbul'un konut projesi olduğunu duymuş olduk!

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) Başkanı Resul Emrah Şahan, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’un İstanbul’da bazı yeni konut alanları açılması gerektiğine ilişkin açıklamalarına tepki verdi. İşte Resul Emrah Şahan'ın o açıklamaları...

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Şahan No Group İnşaat Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahan No Group İnşaat Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navıd Norouzuzadeh tarafından kuruldu.

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Paşahan tarafından kuruldu.

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Şahan tarafından kuruldu.

Mast Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mast Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mahmud Şahan Taş tarafından kuruldu.

Grena İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grena İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Adem Paşahan tarafından kuruldu.

Napoleon Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Napoleon Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahan ve Yılmaz Akgün ortaklığında kuruldu.

Arc Grup Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Grup Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile MUSTAFA Burak    Erşahan ve Yunus Emre Erşahan tarafından kuruldu.

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Şahan İdikurt tarafından kuruldu.

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

şahan Haberi

şahan

Ünlüler, ne olursa olsun her dönem yatırımlarını gayrimenkule yapmaya devam ediyor. Sezen Aksu, Tarkan, Sinan Çetin ve İbrahim Tatlıses gibi gayrimenkule yatırım yapan ünlülerin ardından Şahan Gökbakar da eski villaları satın alarak restore işine girdi. Yıllar önce Cihangir semtinde Plato Film Stüdyoları'nı kuran ünlü yönetmen Sinan Çetin, bu semtten 40'a yakın gayrimenkul almasıyla semtin isminin `Sinangir' olarak anılmasına neden olmuştu. Rumeli Hisarı'nda kendi restore ettiği bir villada oturan ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın ise aynı semtten 4 tane daha villa aldığı öğrenildi. Aldığı 4 villada eski olan ünlü komedyenin, bu villaları restore ettirip yeni hale getirteceği öğrenildi. Kendi oturduğu evi de zamanında eski bir binayken alan Gökbakar'ın bu villaları da yatırım amaçlı aldığı söyleniyor. `ayakligazete.com' ünlü komedyenin bu evleri 5...