13 / 05 / 2024

şanlıurfada belediye konutları

şanlıurfada belediye konutları

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, 3 ayrı noktada yapılan konutların daire fiyatlarının Türkiye’nin en ucuz evleri olduğunu söyledi. Fakıbaba, daire fiyatlarının 65 bin lira ile 120 bin lira arasında değiştiğini söyledi...

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Şanlıurfalılara müjdeli haber geldi! Şanlıurfa'da köy konutları mart ayında teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde depremzedeler için yapılan konutların mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Dar gelirliler için 25 bin konutluk dev proje! 2024’te hak sahiplerine teslim edilecek!

Şanlıurfa’da dar gelirli aileleri konut sahibi yapmak için 25 bin konutluk dev projeye start verildi. Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Kuzey Şehir Konutları’nda ilk etabı 2024 yılında teslim edeceğiz” diye konuştu.

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Şanlıurfa'daki deprem konutları 6 ay sonra teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan kalıcı afet konutları 6 ay sonra teslim edilecek.

Şanlıurfa'daki kalıcı konutlar için ilk kazma bugün vuruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Şanlıurfa'nın Birecik ve Eyyübiye ilçelerinde kalıcı konutların yapımına başlandığını açıkladı.

Büyükşehir Belediyesi 13 adet arsayı satıyor! Hemen bakın...

Şanlıurfa Belediye Başkanlığı Kızlar mahallesinde yer alan 13 adet arsayı satışa çıkardı. Peki bu arsaların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesi teklifi reddedildi!

İBB Meclisi'nde sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesiyle ilgili teklif dördüncü kez reddedildi.

Zeynel Abidin Beyazgül kimdir?

Zeynel Abidin Beyazgül , 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Zeynel Abidin Beyazgül kimdir? Zeynel Abidin Beyazgül, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Melih Gökçek, başkanlık konutunu satın aldı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in belediye konutlarında oturması tartışma yaratmıştı. Gökçek o konutu satın almış...

Tarsus Belediye Konutları'na yoğun ilgi!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından inşa edilecek 472 konutluk toplu konut projesi başvurularına, ilk gününde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

şanlıurfada belediye konutları Haberi

şanlıurfada belediye konutları


Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, belediyenin 3 ayrı noktada yaptırdığı konutlarındaki daire fiyatlarının Türkiye’nin en ucuz evleri olduğunu söyledi. Toplam 2250 dairenin bitme aşamasına geldiğini belirten Fakıbaba, belediyenin taşeron işçilerine, belediye personeline ve vatandaşlara yönelik yaptırdığı daire fiyatlarının 65 bin lira ile 120 lira arasında değiştiğini ifade etti.


EDESA KENT KONUTLARININ SATIŞINA BAŞLANDI


Yenice Bölgesindeki 351 konutun yapılmış durumda olduğunu ve burada toplamda 1248 daire yapacaklarını hatırlatan Fakıbaba, “Yenice Bölgesindeki şuan 3. etap evlerinin satışına başladık. 2+1 daireleri 67 bin liraya satıyoruz. 22 bin lirasını peşin alıyoruz. 45 bin lirasını da tapu tesliminde tahsil edeceğiz. Müracaatların 28 Şubata kadar yapılması gerekiyor. 3+1 odalı dairelerin fiyatı ise 85 bin lira olacak. Bir de Maşuk’da 600 konutumuz var. Dağ eteğinde 300’ün...