24 / 07 / 2024

say yapının iştiraki ateş çelik

say yapının iştiraki ateş çelik

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş, iştiraki Ateş Çelik A.Ş'nin elde etme maliyetini açıkladı. Ateş Çelik A.Ş'nin değerlemesi BGC Menkul Kıymetler A.Ş tarafından yapıldı.

Hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş uyarı: 5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş bir uyarı yaparak, "5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın" dedi.

Belediye Norveç'teki binanın çatısı 'komşuların içini kararttığı' için çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu!

Belediye Norveç'te yeni yapılan bir binanın çatısı için 'komşuların içini kararttığı' gerekçesiyle çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen ilginç yorumlar...

Maltepe Bağlarbaşı'ndaki riskli yapının imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi Riskli Yapının Bulunduğu 16435 Ada 17 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün büyük bir fırsat olduğunu belirterek, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracağını söyledi.

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Emeklilik için bekleyen EYT'liler elinizi çabuk tutun! Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir

Emeklilik hayali kuran ve emekli olmak için gün sayan EYT'lileri Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun uyardı. Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir...

Bağ-Kur'lular için prim gün sayısının 7200'e indirilmesiyle hemen emekli olunabilecek mi?

TBMM'nin açılmasını takiben, BAĞ-KUR'da prim gün sayısının 9000'den 7200'e düşürülmesi hakkındaki yasa teklifi masada olacak. Bu değişiklikten yaklaşık 1 milyon BAĞ-KUR'lunun yararlanması öngörülüyor. İşte konu ile ilgili ayrıntılar....

Dünyada kaç kişi kripto kullanıyor? Kripto milyarderlerinin sayısı kaç? Öğrenmek için hemen bakın!

Henley & Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu'na göre, dünya genelinde en az 1 milyar dolar değerinde kripto varlığı olan kişi sayısı 22. Detaylar için tıklayın.

İş Bankası’nın iştiraki Pazarama Cüzdan ile online alışveriş yapanlara cazip fırsatlar!

İş Bankası iştiraki olan online alışveriş uygulaması Pazarama, “Pazarama Cüzdan” ile kullanıcılarına avantajlı alışveriş keyfi sunuyor. Uygulamayı kullananlar alışveriş yaparken para puan da kazanıyor.

Nakite sıkışanların içine su serpilecek! Yapı Kredi faizsiz kredi kampanyasını duyurdu!

Yapı Kredi, acil nakite sıkışanların içine su serpecek kampanyayı duyurdu. İşte detaylar!

Bağ-Kur prim gün sayısının düşürülmesinde Bakan Bilgin devreye girdi! İşte peş peşe yaşanan son gelişmeler!

Bağ-Kur’lular, emekli olabilmek için prim gün sayısının düşürülmesini bekliyor. Bu kapsamda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin yaptığı açıklamada Bağ-Kurlular için prim eşitleme düzenlemesinin gelebileceğini belirtmişti.

say yapının iştiraki ateş çelik Haberi

say yapının iştiraki ateş çelik

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş, iştiraki Ateş Çelik A.Ş'nin elde etme maliyetini açıkladı. Ateş Çelik A.Ş'nin değerlemesi BGC Menkul Kıymetler A.Ş tarafından yapıldı.


AÇIKLAMA:

Şirketimizin %13,04 oranında iştiraki olan Ateş Çelik A.Ş, mali tablolarımızda elde etme maliyeti olan 7,8 milyon TL ile  kayıtlıdır. Söz konusu iştirakimiz için değerleme çalışması BGC Menkul Kıymetler A.Ş tarafından yapılmakta olup 31.12.2015 mali tablolarımıza...