28 / 08 / 2024

şekerbank kredi sistemi

şekerbank kredi sistemi

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankasının (EBRD) Türkiye Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı'na (TUREEFF) katılan ilk banka olan Şekerbank, program kapsamında ilk kentsel dönüşüm projesini kredilendirdi.

BES yatırımcısına ucuz kredi dönemi başladı! İşte banka banka BES kredileri

Bireysel Emeklilik Sistemi yatırımcısı için ucuz kredi kullanma dönemi başladı. Türkiye İş Bankası, TEB, Halkbank ve Albaraka Türk müşterilerine BES teminatlı kredi kullandırmaya başladı. Uygulama sayesinde BES’i olanlar, birikimlerinin yüzde 80 ya da yüzde 100’ü kadar kredi kullanabilecek.

Kredi çekecekler dikkat! Bankalarda yeni dönem başladı...

Banka kredilerinde yeni dönem başladığı açıklandı. Yapılan açıklamada, bu birikimlerini sayesinde artık daha kolay kredi çekebilebilecek. Buna göre, 28 Eylül 2023 tarihinde yürürlüğe aldığı yeni yönetmelik ile bireysel emeklilik sistemi (BES) katılımcılarına önemli bir kolaylık getirildiği belirtild

Kiracılar dikkat! Kiracılara not sistemi geliyor, notu düşük olana ev verilmeyecek...

Kredi notunun ardından şimdi de kiracı notu geleceği belirtildi. Ünlü ekonomistten kiracılara kötü haber geldi. Kiracılara not sistemi sayesinde, notu yeterli olmayan kiracıların ev kiralaması zorlaşacak.

2 yıl geri ödemesiz faizsiz kredi imkanı! Başvurular başladı!

İki sene geri ödemesiz, faizsiz kredi başvuruları alınmaya başlandığı açıklandı. Yapılacak olan başvurular e-Devlet sistemi üzerinden olacak. Aile ve Gençlik Fonu ile yeni evlenecek gençlere 48 ay vadeli, faizsiz, 2 sene geri ödemesiz 150 bin lira kredi verileceği duyuruldu.

BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik detay!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammıyla beraber bireysel emeklilik sistemi kesintisinde de ücretler güncellendi. Peki BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik açıklama...

KOBİ ve işletmelere müjde! 3 ay geri ödemesiz kredi verilecek!

KOBİ ve işletmelere Şekerbank tarafından ticari faaliyetleri için 3 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'na kredi ve banka kartı izni verildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK), Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye kredi ve banka kartı sistemi kurma izni verdiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklama ve haberin detayları...

Şekerbank'tan çiftçilere kredi kolaylığı!

Şekerbank, stok finansmanı ve TMO ürün bedeli kredisi ile çiftçilerin finansman ihtiyaçlarına dair ayrıcalık sunmayı sürdürüyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KOBİ'lere müjdeli haber! 150 milyon liraya kadar kredi kullanılabilecek

Bakan Şimşek, kredi garanti sistemi kapsamında KOBİ başına kullanılabilecek azami kredi garanti limitlerini artıracaklarını belirterek, 150 milyon liraya kadar kredi kullanabileceklerini açıkladı.

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

Şekerbank’tan ev almak isteyenlere kolaylık! Bakın ne kadar verecek!

Şekerbank, ev sahibi olmak isteyenlere harika bir fırsat sunuyor! 100 bin TL kredi imkanıyla, artık ev sahibi olmak hayal değil. 10 sene vadeli kredi fırsatıyla, ev almakta zorlananlar için büyük bir destek sağlanıyor. 

THY kendi kredi kartını çıkarıyor

Türkiye'nin en büyük hizmet ihracatçısı konumunda olan THY'nin kendi kredi kartını çıkarmak, yurt içi ve yurt dışında bu kredi kartına dayalı bir sistemi kurgulamak konusunda çalışmalar yürüttüğü kaydedildi.

Bankalar peş peşe açıkladı! Promosyon yarışından sonra birde bu çıktı! ING, Yapı Kredi, Garanti, TEB, Ziraat...

Emekli promosyonu, işçi promosyonu derken bankalar bu sefer de bunun için yarışa girdi. Hepsi peş peşe açıkladı! ING, Ziraat Bankası, Garanti, Yapı Kredi, TEB, QNB Finansbank, Akbank, Denizbank, Şekerbank, Kuveyt Türk...

şekerbank kredi sistemi Haberi

şekerbank kredi sistemi

Banka, TUREEFF kapsamında, enerji verimliliği yatırımları için 60 milyon dolarlık EBRD kaynağı...