25 / 07 / 2024

Selçuk Sağdıç

Selçuk Sağdıç

SNS Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Sağdıç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Ataşehir Barbaros Mahallesi, Deluxia Suites Sitesi'nde kuruldu.

Dolarda 30 yıl öncesine geri dönüldü! Selçuk Geçer uyardı: Aynı hataları tekrarlıyoruz! 120 TL'de olur 150'de...

Ekonomist Selçuk Geçer, 1994 döviz krizinin günümüzde yaşanan ekonomik çalkantılarla ciddi benzerlik gösterdiğini söyledi ve ''Aynı hataları tekrarlıyoruz' diyerek tepki gösterdi.

Selçuk Geçer dolarda sene sonunu işaret etti, geleceği net rakamı bir çırpıda söyledi! Dolar yatırımcısı altüst olacak!

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu merak edenler için ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi. Geçer, sene sonunu işaret ederek doların geleceği net rakamı açıkladı.

Duja Ephesus Otel geliyor! İzmir Selçuk'a 380 odalı yeni otel!

Bodrum Otel İşletmeleri, Duja Ephesus Otel için düğmeye bastı. Maliyeti 906 milyon 640 bin TL olarak açıklanan otel Selçuk'ta yükselecek.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt! Selçuk Geçer doların yönünü resmen açıkladı! Hemen bakın

Dolar/TL kurundaki dalgalı seyir devam ederken ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. Doların yönünü açıklayan Geçer, yatırımcıları uyardı. Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar yatırımcısına soğuk duş! Dolara yeni ayar geliyor! Selçuk Geçer son dolar yorumu!

Dolar kuru düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar dolar almaya devam ederken, Selçuk Geçer'den son dolar yorumu geldi. Geçer, yatırımcıları bekleyen yeni düzenlemeyi açıkladı. 

Ekonomist Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumu! Çok pis çakılma ihtimali var...

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar yatırımı yapanlara seslenerek, doların aniden düşme ihtimaline karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

'Dolar düşmedi' diyen Selçuk Geçer uyardı! Doların 27 TL olması gerekirdi! Hayra alamet değil...

Dolar/TL kuru 2024 yılı ile birlikte rekor seviye olan 33 liraya kadar yükseldi. Son günlerde aşağı yönlü seyreden dolar kuru için Ekonomist Selçuk Geçer'den 'dolar düşmedi' yorumu geldi. 

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Selçuk Geçer 'dolar düşüyor yorumlarına itibar etmeyin' dedi! Yeni rekor için sinyal verdi!

Dolar yorumları ile bilinen ve dolarla ilgili dedikleri çıkan ekonomist Selçuk Geçer, geçmişteki faiz artırımlarının dolar kurunu frenlediğini söyledi ve yeni rekorlar için sinyal verdi. 

Selçuk Geçer altın yatırımcılarını iki gün önceden uyardı: Yeni dönem başlıyor! Bu tarihten itibaren gram altın tam....

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında altın sahiplerini yeni bir dönemin başlayacağı konusunda uyardı.

Selçuk Geçer doların 45 TL olacağı tarihi açıkladı!

Dolar kuru üzerine yaptığı tahminler ile ünlenen finans uzmanı Selçuk Geçer, Türkiye'de yeni bir döviz krizinin kapıda olduğunu belirterek, "Dolar kuru bu tarihte 45 liraya ulaşacak" uyarısında bulundu. İşte detaylar...

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Selçuk Sağdıç Haberi

Selçuk Sağdıç

SNS Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Sağdıç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


SNS Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...