05 / 05 / 2024

Selçuk Sağdıç

Selçuk Sağdıç

SNS Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Sağdıç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Ataşehir Barbaros Mahallesi, Deluxia Suites Sitesi'nde kuruldu.

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Selçuk Geçer 'dolar düşüyor yorumlarına itibar etmeyin' dedi! Yeni rekor için sinyal verdi!

Dolar yorumları ile bilinen ve dolarla ilgili dedikleri çıkan ekonomist Selçuk Geçer, geçmişteki faiz artırımlarının dolar kurunu frenlediğini söyledi ve yeni rekorlar için sinyal verdi. 

Selçuk Geçer altın yatırımcılarını iki gün önceden uyardı: Yeni dönem başlıyor! Bu tarihten itibaren gram altın tam....

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında altın sahiplerini yeni bir dönemin başlayacağı konusunda uyardı.

Selçuk Geçer doların 45 TL olacağı tarihi açıkladı!

Dolar kuru üzerine yaptığı tahminler ile ünlenen finans uzmanı Selçuk Geçer, Türkiye'de yeni bir döviz krizinin kapıda olduğunu belirterek, "Dolar kuru bu tarihte 45 liraya ulaşacak" uyarısında bulundu. İşte detaylar...

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Selçuk Geçer dolarda tarihi zirve için tarih verdi! O gün cebinde 1 doları bile olan köşeyi dönecek

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, piyasaları değerlendirerek dolarda tarihi zirve için tarih verdi. İşte doların şahlanacağı o tarih...

Doları düşürmek için bunu yapacaklar! Döviz hesabı olanlar yandı! Selçuk Geçer sır gibi saklanan yeni hamleyi açıkladı! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen dolar kurunda yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları düşürmek için yeni bir hamlenin gelebileceğini söyledi.

Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den kafa karıştıran açıklama: Dikkat sırat köprüsü ya düştün ya geçtin...

Dolar ve OVP hakkında kritik değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Bu yorumlardan birisi de Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer, yaptığı açıklamayla görenlerin kafasını karıştırdı...

Doların işi bitti diyenlere Ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi! Dolar borcu olanların eli ayağı titreyecek

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen dolar kurunu değerlendirdi. Doların işi bitti diyenlere Selçuk Geçer'den açıklama geldi. İşte Selçuk Geçer dolar yorumu son dakika...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den çarpıcı iddia: Doların yeni hedefi 35 TL!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yakın geleceği konusundaki çarpıcı tahminleriyle finans dünyasını sallıyor. Geçer'in uyarısına göre, doların dalgalanmaları artacak ve Ekim ayında büyük bir sıçrama yaşayarak 35 TL seviyelerine yükselecek. 

Doları bilen adam Selçuk Geçer'den son uyarı! Seçim sonrası dolar tam bu kadar olacak! Şimdiden bu rakama hazırlanın!

Dolar yorumları ile piyasalarda adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den son uyarı geldi. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Seçimden sonra dolar tam bu kadar olacak. Şimdiden bu rakama hazırlanın!

Dolar serbest piyasada 20 TL'yi geçti! Dolar 40 TL olacak diyen Ekonomist Selçuk Geçer uyardı! Karaborsaya düşebilir

Dolarla ilgili yaptığı yorumlarla piyasada adı sıkça geçen Ekonomist Selçuk Geçer, doların serbest piyasada 20 TL'yi geçtiğini ve doların 40 TL olacağını söyleyerek vatandaşları uyardı. 

Selçuk Sağdıç Haberi

Selçuk Sağdıç

SNS Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Sağdıç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


SNS Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...