22 / 05 / 2024

Selçuk Üniversitesi lüks konut

Selçuk Üniversitesi lüks konut

Konya Selçuk Üniversitesi içerisine inşa edilen havuzlu lüks konutun fotoğrafının sosyal medyada sıkça paylaşılması üzerine, Rektör Mustafa Şahin'den açıklama geldi. 

'Dolar düşmedi' diyen Selçuk Geçer uyardı! Doların 27 TL olması gerekirdi! Hayra alamet değil...

Dolar/TL kuru 2024 yılı ile birlikte rekor seviye olan 33 liraya kadar yükseldi. Son günlerde aşağı yönlü seyreden dolar kuru için Ekonomist Selçuk Geçer'den 'dolar düşmedi' yorumu geldi. 

Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi! Bakın dolar kuru hangi tarihte tam 60 TL olacak!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru bu yıl da yükselişine hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi...

Selçuk Geçer: Bombayı patlatayım mı? 2024'te konut fiyatları çok yükselecek!

Ekonomist Selçuk Geçer, konut ve otomobil fiyatlarını değerlendirdi. Geçer 2025 yılından itibaren konut ve otomobil fiyatlarının agresifleşeceğini kaydetti. 

Selçuk Geçer altın yatırımcılarını iki gün önceden uyardı: Yeni dönem başlıyor! Bu tarihten itibaren gram altın tam....

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında altın sahiplerini yeni bir dönemin başlayacağı konusunda uyardı.

Selçuk Geçer 'bu işin lamı cimi yok' diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların şu andaki konumunun çok değerli olduğunu belirterek,  doların yükseleceği tarihi ve geleceği zirveyi açıkladı.

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Dolar 42 TL'ye çıkacak! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar tahmini!

Yıl sonu dolar beklentisi dudak uçuklattı! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer  resmen açıkladı. Bu rakama gelirse fiyatlar uçar... İşte ayrıntılar...

Selçuk Geçer ilk kez bu kadar kesin konuştu! Dolar eylülde tam tamına bu kadar olacak! Sakın satmayın...

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer Eylül ayında doların ne kadar olacağını söyleyerek, ilk kez bu kadar kesin konuştu. 

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den ağızları açık bırakan dolar yorumu! Doları önce serbest bırakıyor sonra...

Dolar/TL kuru bugün 23 TL il rekor kırdı. Dolardaki güçlü yükseliş devam ederken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den ağızları açık bırakan dolar yorumu geldi. Doları önce serbest bırakıyor sonra...

Doların 10 gün sonra geleceği seviye belli oldu! Selçuk Geçer altını çizerek açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların ne kadar olacağı merak konusu. Selçuk Geçer doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. Son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

Uzman isim Selçuk Geçer herkesi uyardı! Yatırımcılar dikkat!.. İşte asıl sıçramanın olacağı tarih

Son dönemlerde yaptığı dolar öngörüleriyle beraber gündemde yer alan para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer yatırımcıları tek tek uyardı. Dolar kurundaki dalgalanmaları değerlendiren Geçer, en fazla kazandıracak tüyoları liste halinde paylaştı.

Selçuk Geçer’den dolar için net tarih! Dolar o tarihte durdurulamayacak!

Dolar alacaklar ne yapacaklarını harıl harıl araştırırken, Selçuk Geçer, dolar kuruna dair net bir tarih paylaştı. İşte detaylar!

Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak!

Dolar yorumları ile piyasaları kasıp kavuran ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak!

Selçuk Üniversitesi lüks konut Haberi

Selçuk Üniversitesi lüks konut

Sosyal medya kullanıcıları Konya Selçuk Üniversitesi'nde içerisinde kamelya, kış bahçesi, çocuklar için oyun parkı ve havuzu olan bir konutun fotoğrafını sıkça paylaşarak üniversite rektörü Mustafa Şahin’den bir açıklama talep etti. Sözcü gazetesinden Müslüm Evci'nin haberine göre, artan tepkiler üzerine Rektör Şahin, konutun devlet protokolu için misafirhane olarak kullanıldığını söyledi. Yapılan açıklamada ayrıca sosyal medyada paylaşım yapanlara ilişkin suç duyurusunda bulunulacağı da belirtildi.

Açıklamanın tam metni ise şu şekilde;

“LÜKS KONUT FETÖ’DEN TUTUKLANAN ESKİ REKTÖR DÖNEMİNDE YAPILMIŞ”

“Son zamanlarda bazı sosyal medya hesaplarında ve internet haber sitelerinde üniversitemiz rektörlük konutuyla ilgili gerçeği yansıtmayan paylaşımlar ve haberler yapılmıştır. Söz konusu konut ve çevre müştemilatı, 667 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edilen ve tutuklanan önceki dönem rektörü tarafından 2012 yılı yatırım planına alınmış...