06 / 05 / 2024

Serel reklamları

Serel reklamları

Yeni reklam kampanyasında E.C.A.’da ‘Tartışmasız son nokta’ slogan ile Serel’de de ‘Olacaksa Serel olsun’ diyerek her iki markasında da da yılların tecrübesinin getirdiği iddialı yaklaşımını kullanıcısı ile paylaşıyor.

1941 yılında bir emlakçının ilanı! 

1941 yılında  emlakçılar 'emlak alım satımı' başlığı altında kendi reklamlarını yapmak için gazetelere ilan veriyormuş. İşte 1941 yılında bir emlakçının ilanı...

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Otomotiv piyasası rahatladı sıra geldi temel tüketim mallarına!

Ticaret Bakanlığı'nın fahiş fiyat ve yanıltıcı reklamlar gibi bir çok konudaki mücadelesine iş dünyasından tam destek geldi. İkinci el ve sıfır araçta sorunların çözüldüğünü belirten iş dünyası temel tüketimdeki fahiş fiyat ve stokçuluk lobisine dikkat çekti.

Youtube'dan yenilik! Reklam önleyici kullanan hesaplara bir daha izleyemeyecek!

Youtube'dan reklamları izlemek istemeyenler için etkili bir çözüm geldi! Artık reklam engelleyici kullanan kişiler Youtube'dan reklam izlemeyecek. Ancak Youtube, bu çözüme karşı pek memnun olmadı. Reklam engelleyicilere engel koyacak olan Youtube reklam izlenmesini sağlayacak. 

Seçim sürecinde dijital reklamlar için harcanan tutar adeta dudak uçuklattı!

14 Mayıs’ta yapılan seçim kapsamında dijital reklam için toplamda ne kadar para harcandığı belli oldu. Meta ve Google’ın açıkladığı verilere göre, seçim sürecinde yaklaşık 150 milyon TL’nin üzerinde dijital reklam harcaması yapıldığı görüldü.

Konut piyasalarındaki düşüşün sebebi ne? Hangi iller etkilendi?

Uzmanlara göre Türkiye konut piyasası, seçimler öncesinde piyasadaki zayıflık nedeniyle bir durgunluk ve fiyat düşüşleri yaşıyor. Ev fiyatları önemli ölçüde yükselmedi veya düşmedi, ancak satış reklamlarında %5'lik bir düşüş dikkat çekti.

 Bu fiyatı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Toyota'ya gelen zam dudak uçuklatan cinsten! 

Reklamlarında genellikle güvenilirlik, dayanıklılık, çevre dostu teknolojiler, yenilikçilik ve kalite gibi temaları vurgulayan etkileyici kampanyalarla vatandaşa duyurusunu yapan Toyota'dan namına yakışır zam geldi. İşte detaylar.

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu reklamlarında oynadığı serum kaç TL? İşte Afra'nın serumunun fiyatı...

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran rolüyle son dönemin en gözde oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu, Garnier'ın reklam yüzü oldu ve AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serumun tanıtımında rol aldı.

Aybüke Pusat'ın reklamlarında rol aldığı hummel Mindful Training Koleksiyonunun fiyatı ne kadar?

Estetik ve sürdürülebilir tasarımları spor ile bir araya getiren hummel, Mindful Training koleksiyonuna Danimarka’dan gelen yeni parçaları da ekleyerek İskandinav minimalizmi ile genişletmeyi sürdürüyor. Peki bu koleksiyonun fiyatları ne kadar, kaç TL?  İşte 4 Nisan 2023 fiyat listesi...

Et ve Süt Kurumu'nun taklitlerini Bakanlık affetmedi! 29 işletmeye para cezası

Ticaret Bakanlığı, Et ve Süt Kurumu'nun unvanı ve logosunu taklit ederek tüketicilerin güvenini kötüye kullanan işletmeleri affetmedi ve idari para cezası ve söz konusu reklamları durdurma cezası uygulanacağını açıkladı. İşte detaylar...

 Snap hisseleri zayıf gelir nedeniyle düşüyor! Bütün umudu reklamlar

Snap, dördüncü çeyrek için geliri kaçırdı ancak kazançları geride bıraktı. Yavaşlayan bir ekonomi çok sayıda şirketin dijital reklam bütçelerini kısmasına yol açtığı için Snap zor bir 2022 geçirdi.

Afra Saraçoğlu'nun reklamlarında oynadığı Garnier Siyah Serum kaç TL? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Afra Saraçoğlu, Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum’un yüzü oldu. Garnier’nin yeni ürünü için objektif karşısına geçen Saraçoğlu, güzelliği ve pürüzsüz cildiyle dikkat çekti. 

Musk'tan sonra Twitter batıyor! Yüzde 71 oranında düştü

 Musk'ın askıya alınan hesapları geri yüklediği ve dolandırıcıların şirketleri taklit etmesine neden olan ücretli bir  hesap doğrulaması yayınladığı aynı ay olan Kasım ayında, şirketlerin çoğu Twitter reklamlarına harcama yapmayı bırakmıştı.

Serel reklamları Haberi

Serel reklamları

Yarım asrın üzerinde deneyime sahip E.C.A. ve Serel, “Doğaya saygılı, kusursuz tasarımları” öne çıkaran reklam filmleriyle güçlü marka imajını yansıtmaya devam ediyor. Yeni reklam kampanyasında E.C.A.’da ‘Tartışmasız son nokta’ slogan ile Serel’de de ‘Olacaksa Serel olsun’ diyerek her iki markasında da da yılların tecrübesinin getirdiği iddialı yaklaşımını kullanıcısı ile paylaşıyor. 

E.C.A., yaşamın kaynağı su’ya nasıl yön verdiğini reklam filmi üzerinden aktarıyor. E.C.A. açısından bu yılın önemli ürünlerinden biri olan Novita ankastre serisinde bulunan banyo bataryasının özellikleri, estetik ve görseliğin bütünleşmesiyle izleyiciye aktarılıyor. Bu seri içerisinde ankastre lavabo bataryası da yer alıyor, ancak reklam filmi için ankastre banyo bataryası tercih edilmiş. Cast kullanılmayan filmde, krom, beyaz ve siyah renkleri mevcut olan ürünlerden sadece Krom Ankastre Banyo Bataryası, izleyicinin odak noktasının tek...