21 / 05 / 2024

Servet Güvendik

Servet Güvendik

AG Şişli Rezdans İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Servet Güvendik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Mecidiyeköy, İzzet Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Bodrum'da 1 günlüğüne villa kiralamanın bedeli servet oldu! 

Tatilcilerin gözde bölgeleri arasında yer alan Bodrum'da yaz sezonu açıldı, kiralık konutlar için istenen rakamlar dudak uçuklattı. Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 TL'den başlıyorken, villalarda ise söz konusu bu rakam 1 milyon TL'ye kadar yükseliyor.

Konut sektörünü ayaklandırmak için yeni çözüm yolu aranıyor! Servet vergisi alınabilir!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam son günlerde sıkça konuşulan servet vergisinin çıkarılmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akçam, servet vergisinin çıkarılması gerektiğine değinerek, ekonomide yaşanan sorunların bu vergiyle giderilebileceğini belirtti. 

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in servet yarışı kızıştı!

Geçtiğimiz sene kafes dövüşü için sürekli olarak birbiriyle atışan Facebook, Instagram ve Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg ile Twitter ve Tesla’nın sahibi Elon Musk'ın servet yarışı daha da kızıştı. Paylaşılan detaylara göre Elon Musk, yılbaşından bu yana serveti en fazla azalan isim oldu. 

Hurdacılar gramını 1650 TL’den satıyor! İşte çöpe atılan servet değerinde olan o şey...

Hurdacıların gramını 1650 TL'ye sattığı şey gündem oldu. Kullanılmadığı için çöp değerinde olan o şey artık bir servet. Altın değerinde olan o eşyayı çöpe atan pişman oluyor. Bu eşya herkes tarafından merak edildi. Hurdacıların servet kazandığı o eşya açıklandı. İşte detaylar...

Gümüş altını solladı! Servetinize servet eklemeye geliyor! İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

Gümüşe olan talep her geçen gün yükseliyor. Geçen sene yatırımcısına altından daha fazla kazanç sağlayan gümüş bu sene de yatırımcılarının servetine servet eklemeye geliyor. İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

Hurda deyip geçmeyin hepsi servet değerinde! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyat listesi

Eskiyen bakır ve demir eşyalar genellikle çöpe atılıyor. Oysaki bakır ve demir hurdanın değeri adeta resmen servet değerinde. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 9 Eylül 2023 hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyat listesi.

Birleşim1 İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim1 İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Gürbüz tarafından kuruldu.

100 yatırımcıdan 58'i gelecekte servet için kripto yatırımı yapıyor!

KuCoin'in araştırmasına göre büyük bir kesim, kripto yatırımlarının temel hedefinin uzun vadeli servet oluşturmak olduğunu vurguluyor. 18 ila 60 yaş arasındaki Türk nüfusunun kripto yatırımcısı oranı ise yüzde 52'ye yükseldi.

Türkiye'nin serveti 9 yılda yüzde 55 eridi! Küresel servet raporu açıklandı!

Türkiye'nin son 9 yıldaki toplam servet düşüşü alarm veriyor! UBS ve Credit Suisse'un Küresel Servet Raporu'na göre, Türkiye'nin toplam serveti 2022 yılında 142 milyar dolar eridi ve 1 trilyon 41 milyar dolara geriledi. 

Türkiye’deki dolar milyoneri sayısı açıklandı! Bu rakamı görenleri dudağı uçuklayacak!

Credit Suisse'in 2023 Küresel Servet Raporu'na göre 2022'de dünyadaki milyoner sayısı azaldı. Türkiye'deki dolar milyoneri sayısı ise 61 bin kişi oldu.

Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Altın fiyatları dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile yükselişe geçti. Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Zengin sayılmak için tam bu kadar servet gerekiyor! O rakam açıklandı! 

Charles Schwab tarafından yapılan bir anketin sonuçlarına göre, Amerika'da zengin olmak için en az 2,2 milyon dolar servet olması gerekiyor. İşte ayrıntılar...

Servet Güvendik Haberi

Servet Güvendik

AG Şişli Rezdans İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Servet Güvendik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da  Mecidiyeköy, İzzet Paşa Mahallesi'nde kuruldu.


AG Şişli Rezdans İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...