03 / 05 / 2024

Sinpaş Gökorman ticari alanları

Sinpaş Gökorman ticari alanları

Eylül ayında satışa çıkan Sinpaş Gökorman projesine 8 adet dükkan-ofis de dahil edildi. Böylece projedeki toplam bağımsız bölüm sayısı 428 oldu..

ABD’de ticari gayrimenkul krizinin önüne geçilemiyor! Hacizler Mart'ta yüzde 117 arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID sonrası ABD’de baş gösteren ticari gayrimenkul krizinin önüne geçilemezken geçtiğimiz Mart ayında ticari emlak hacizlerinde yüzde 117’lik rekor bir artış yaşandı. 

Ticari gayrimenkulde yaşanan dönüşüm yükseliş yönünde ilerliyor!

İngiltere'de bulunan emlak ajansı Knight Frank LLP’nin “2024 Küresel Ticari Gayrimenkul Yatırımları Raporu”na göre ticari gayrimenkullerde yaşanan dönüşüm 2023 yılında yüzde 54 azalırken, 2024 yılında sektörde yaşanacak gelişmeler ile artması bekleniyor.

Ticari gayrimenkulün çöküşü bankalara 160 milyar dolar yük getirecek!

ABD’nin 4 büyük üniversitesi tarafından hazırlanan rapora göre ticari gayrimenkul, 2008 Büyük Mali Krizi’nden bu yana en büyük çöküşünü yaşayabilir. Bu gelişme 160 milyar dolarlık ek zararla karşılaşabilecek ABD bankaları için de kötü haber...

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Mayıs ayında ticari süt üretimi düştü, tavuk üretimi yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu, mayıs ayına ilişkin üretim verilerini açıkladı Buna göre ticari süt miktarı, yüzde 11 düşerek 115 bin 382 tona geriledi. Tavuk eti üretimi ise yüzde 5,1 artarak 210 bin 14 tona çıktı.

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesindeki 82 konutun satış süreci devam ediyor. İşte proje ile ilgili detaylar..

İş Bankası müşterileri hemen buraya baksın!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan güzel haber geldi. İş Bankası'ndan gelen bilgilere göre; Ticari Kart sahiplerine bir güzellik yapılacak.

Marmaris Reserve By Kızılbük satışta! Yeni proje!

Marmaris Reserve By Kızılbük Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla inşa edilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesi'nin tüm detayları belli oldu. Proje, avantajlı ödeme planları ile lansman özel fiyatlarıyla satışa çıktı.

Fiat Ducato Kamyonet'in Mayıs 2023 fiyatları tek tek açıklandı! Gözde ticari araca bu ay da 25 bin TL indirim geldi! 

Fiat Ducato Kamyonet'in merakla beklenen Mayıs 2023 fiyatları tek tek açıklandı! En çok tercih edilen ticari araçlar arasında ye alan araca bu ay da 25 bin TL indirim geldi. Peki  Ducato Kamyonet'in Mayıs 2023 fiyatları ne kadar?

Renault Master Kamyonet fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Renault'un güçlü ticari araçlarından biri olan Master Kamyonet'in fiyatları açıklandı. Renault Master Kamyonet, güçlü motor seçenekleri, geniş kasa kapasitesi ve çeşitli konfigürasyonlarıyla işletmelerin ihtiyaçlarına uygun bir seçenek sunuyor. İşte detaylar...

Küresel gayrimenkul krizi yaklaşıyor mu? Emlak krizi finans sektörünü etkileyecek mi?

Dünya çapındaki merkez bankalarının faiz artırımları ile birlikte emlak piyasasında l söylentiler yeniden gündeme geldi. The Telegraph'ın haberine göre ticari gayrimenkul krizi finans sektöründe önemli bir etki yaratmayacak.

Varlık barışında son günler! Başvuru süresi Cuma günü bitiyor!

Mükellefler tarafından verilmesi zorunlu olan kira dahil yıllık gelir beyan etme süresi ve Varlık Barışı uygulamasından yararlanmak için son tarih 31 Mart Cuma günü. Ticari, mesleki ve zirai faaliyetinden dolayı gerçek usulde vergilendirilen gelir vergisi mükellefleri, beyannamelerini elektronik ort

Süt ve beyaz et üretiminde kritik gelişme! Son veriler herkesi korkuttu!

TÜİK verilerine göre, ticari süt işletmeleri tarafından toplanan inek sütü miktarı, ocak ayında 2022 yılının ocak ayına göre yüzde 4,4 oranında arttı. Tavuk eti üretimi ise ocak ayında yüzde 4,6 azalarak 191 bin 807 tona geriledi.

Sinpaş Gökorman ticari alanları Haberi

Sinpaş Gökorman ticari alanları

Geçtiğimiz ay gerçekleşen lansman toplantısı ile satışa çıkan Sinpaş Gökorman'da bağımsız bölüm sayısı 428 oldu. 420 konuttan meydana gelen projeye 8 adet dükkan-ofis de dahil edildi.

Toplam 11 bin 262,64 metrekarelik alan üzerinde yükselen Sinpaş Gökorman 3 bin 46,67 metrekare bina oturumuna sahip.

Sinpaş Gökorman'da konut amaçlı A Blok, B Blok (Kule) ve Dükkan-Ofis amaçlı C Blok olmak üzere toplam 3 adet blok inşa edilecek.

Ümraniye'ye bağlı Dudullu Mahallesi'nde konumlandırılan projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri ise  48,24 metrekare ile 204,55 metrekare arasında değişiyor. 

Sinpaş Gökorman'da, yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanı, çocuk oyun alanı, otopark, yürüyüş parkuru ve dinlenme alanı gibi alanlar yer alıyor.

Projede fiyatlar 314 bin TL'den başlıyor. Aylık 2 bin 292 TL'den başlayan taksitlerle...