03 / 05 / 2024

sinpaş teknosa hediye çeki

sinpaş teknosa hediye çeki

Sinpaş Yapı, 16-31 Ocak tarihleri arasında Ankara'daki Altınoran, İstanbul'daki Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinden ev satın alanlara Teknosa'dan 5 bin TL'lik hediye çeki veriyor..

Sinpaş'tan ev alana Teknosa'dan 5 bin TL'lik hediye çeki!

Sinpaş Yapı, 16 – 31 Ocak tarihleri arasında Ankara’daki Altınoran, İstanbul’daki Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinden ev satın alanlara Teknosa’dan 5.000 TL’lik hediye çeki veriyor.

Teknosa’da kasım coşkusu! Tablette 2 bin 500 liraya varan hediye kupon ve indirim fırsatları!

Teknoloji perakendeciliği alanında hizmet veren Teknosa, kasım ayında binlerce üründe birbirinden cazip fırsatlarla dolu çeşitli kampanyalar hazırladı. Kahve makinasından tablete, bilgisayardan bluetooth kulaklıklara kadar çok sayıda ürün avantajlı fiyatlardan tüketiciye sunulacak.

NN, BES'e yatırım yapanlara Teknosa'dan 105 bin lira değerinde hediye çeki!

NN Hayat ve Emeklilik ile bireysel emeklilik sözleşmesine ek katkı payı ödeyerek geleceğe yatırım yapan kişilere, Teknosa'dan hediye çeki kazanma fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Teknosa’da Grundig beyaz eşya alana Türk kahvesi makinesi hediye!

Teknosa, evine veya işyerine beyaz eşya almak isteyenler için güzel bir kampanya başlattı. Yapılan duyuruya göre, Grundig beyaz eşya alana Türk kahvesi makinesinin hediye edileceği öğrenildi.

Teknosa’da Grundig buzdolabı alana tost makinesi hediye!

Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazalarından Teknosa, buzdolabı almak isteyen müşterilerine güzel bir kampanya haberini duyurdu. Teknosa, Grundig buzdolabı alana Grundig tost makinesi hediye edeceğini paylaştı.

Babalar Gününe teknolojik ürün seçenekleri Teknosa'dan! İşte o güne ait ürünler ve indirimler

Sabancı Holding ortaklarından olan Teknosa Babalar Günü’ne özel teknolojik ürünlerini indirimlerle sunmaya başladı. Babalara özel teknolojik hediye almak isteyen bireylere geniş opsiyonlar sunan Teknosa, yüzlerce ürünüyle öne çıktı. 

Teknosa'dan Grundig kampanyası! İkili alımda kahve makinesi hediye! 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Teknosa'dan Anneler Günü'ne özel bir fırsat daha geldi. Dev teknoloji mağazası, Grundig marka iki beyaz eşyayı birlikte alanlara Türk kahve makinesi hediye ediyor. Peki, Teknosa'da Grundig Buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Teknosa'dan müthiş kampanya! Çamaşır makinesi alana ütü hediye! 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Teknosa'dan LG çamaşır makinesi alana Philips buharlı ütü hediye! Teknosa'nın online özel yeni kampanyası ile LG marka çamaşır makinesi alanlar Philips buharlı ütüye tek kuruş ödemeden sahip olacak.  Peki, Teknosa'da kampanya ne kadar sürecek? İşte tüm detaylar...

LG'den Anneler Günü kampanyası! LG A9 CordZero'da hediye fırsatını kaçırmayın! 2 Mayıs 2023 fiyat listesi

LG, ev temizliğinde müthiş konfor sağlayan A9 CordZero Kablosuz Dikey Süpürgeleri, Anneler Günü'ne özel bir kampanyayla satışa sundu. Bugünlerde MediaMarkt, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve LG mağazalarından LG A9 CordZero alanlara hediye var. 

Teknosa'dan Samsung Galaxy S22 veya S22 Ultra alanlara Watch4 akıllı saat hediye! Bu fırsat kaçmaz!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden biri olan Teknosa, Samsung Galaxy S22 veya S22 Ultra alan kişilere Watch4 akıllı saat hediye edecek! Hemen bakın...İşte ayrıntılar...

Teknosa'dan Samsung Galaxy S21 FE alana 1.499 TL'lik Galaxy Buds2 hediye! Sakın ama sakın kaçırmayın!

Teknosa, 7-24 Nisan 2023 tarihleri arasında bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya dahilinde, Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Akıllı Telefon satın alan müşterilere, sepette Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth Kulaklık hediye edilecektir.

Teknosa'dan Samsung Galaxy S22 Ultra'ya karşı konulamaz şok indirim ve Samsung Galaxy Watch 4 hediye!

Teknosa, müşterilerine harika bir fırsat sunuyor! Samsung'un en sevilen amiral gemisi telefonu Galaxy S22 Ultra'ya büyük bir indirim ile birlikte Samsung Galaxy Watch 4 40 MM hediye ediliyor.

Teknosa'da inanılmaz kampanya! LG çamaşır kurutma makinesi alana Philips ütü hediye! 19 Mart 2023 fiyat listesi

Söz konusu kampanya stoklarla sınırlı olurken kampanyanın geçerlilik süresi 20 Mart tarihine kadardır. Kampanyaya göre Seçili LG Markalı Kurutma ve ya Kurutmalı Çamaşır Makinesi alana Philips DST7511/80 Azur Siyah Buharlı Ütü hediye edilecektir. 

Teknosa'dan seçili Samsung televizyonlarda kaçırılmayacak fırsat! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Teknosa, Samsung televizyon alanlara Delonghi Kahve Makinesi veya 6 bin liradan 20 bin liraya kadar değişen miktarlarda para yüklü kart hediye ediyor. Peki, kampanyaya hangi Samsung TV modelleri dahil? Samsung Televizyon fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

sinpaş teknosa hediye çeki Haberi

sinpaş teknosa hediye çeki

Sinpaş Yapı, 16-31 Ocak tarihleri arasında Ankara'daki Altınoran, İstanbul'daki Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinden ev satın alanlara Teknosa'dan 5 bin TL'lik hediye çeki veriyor. Ayrıca Sinpaş Holding projelerinden ev sahibi olanlar, arkadaşlarının da ev satın almasına vesile olmaları durumunda Teknosa'nın 5 bin TL'lk hediye çekini kazanıyor. Şirketin Altınoran projesi toplam 2647 konuttan oluşurken, Sancaktepe'deki Köyceğiz 291 konuta ev sahipliği yapıyor. Sinpaş Yapı'nın Sultanbeyli'de yükselen Liva projesi ise 823 konuttan meydana geliyor. Tüm bu projelerde satışlar devam...