13 / 05 / 2024

şişli taşınmaz iadesi

şişli taşınmaz iadesi

Şişli Belediyesi gerçekleştirdiği ilk meclis toplantısında Şişli’nin 500 milyon dolar değerindeki 9 adet taşınmazın Şişli’ye iade edilmesi için adım attı.

Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olması sosyal medyada gündem oldu!

Türkiye genelinde konut fiyatları hız kesmeden artarken, İnşaat Mühendisi mühendisyen Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olmasına dikkat çekti.

Çiğli Tramvayı 27 Ocak'ta açılıyor! 183 milyon TL'lik yatırımda geri sayım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Şubat ayında açılacağı belirtilen Çiğli Tramvayı'nda süreyi öne çektiklerini duyurdu. Söz konusu hat 27 Ocak'ta açılıyor. Peki Çiğli Tramvayı nerelerden geçecek? 

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

İzmir Çiğli'deki o araziye tam 101 milyonluk teklif! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre  özelleştirme kapsam ve programında bulunan ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi'ndeki taşınmaz için tam 101 milyon TL'lik teklif geldi.

Halk GYO Şişli Binası'nın 2023 yılı değeri 152 milyon 556 TL!

Halk GYO'nun Şişli Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 152 milyon 556 TL oldu.

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Burak Binboğa tarafından kuruldu.

O ilde belediye tarafından 22 adet taşınmaz (iş yeri, arsa, büfe) 3 seneliğine kiraya verilecek!

Kozan Belediye Başkanlığı tarafından Adana ili, Kozan ilçesinde yer alan iş yeri, arsa, büfe vasıflı 22 adet taşınmaz kiraya verilecek.

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Marc Robert N. Wilmots tarafından kuruldu.

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Marc Robert N. Wılmots tarafından kuruldu.

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Hamıdreza Mokhtarıan tarafından kuruldu.

İspanya'da Katolik Kilisesi üzerine geçirdiği toplam 965 taşınmazı devlete iade ediyor!

İspanya'da Katolik Kilisesini temsil eden Piskoposlar Konferans, iktidardaki sol koalisyon hükümetle gerçekleştirdiği pazarlıklardan sonra mülkiyet hakkına sahip olduğu toplam 965 taşınmazı devlete geri iadeyi kabul etti.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Taşınmaz Kiraya Verme İşlemleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Taşınmaz Kiraya Verme İşlemleri Genel Hizmet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Yönetmelik bugünkü 31677 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Bildik tarafından kuruldu.

şişli taşınmaz iadesi Haberi

şişli taşınmaz iadesi

Yerel seçimlerden sonra ilk toplantısını gerçekleştiren Şişli Belediye Meclisi, eski başkan Mustafa Sarıgül’ün kendi vakfı üzerine geçirdiği yaklaşık 500 milyon dolarlık 9 adet taşınmazı geri almak için ilk adımı attı.

Şişli Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin Başkanlığı’nda toplanan Belediye Meclisi, Sarıgül’ün 2012 ve 2013 yıllarında belediyeye ait 1 taşınmazın bedelsiz, 8 ayrı taşınmazın ise 30 yıl süreyle 1 lira karşılığında intifa hakkının Şişli Meslek Yüksek Okulu’na devredilmesini sağlayan meclis kararlarını iptal etti.

Aralarında eski Şişli belediye hizmet binasının da yer aldığı toplam büyüklüğü 75 bin metrekare olan mülklerin devrini öngören 2012/184, 2012/326, 2012/218, 2013/146, 2013/305,2018/152 ve 151 sayılı kararlar meclis toplantısında iptal edildi.

Kararların iptalinin tapu dairesine gönderilmesiyle Şişli Belediyesi’ne ait mülklerin iadesi konusunda da yeni bir...