05 / 05 / 2024

somadaki evlerin dış cepheleri boyanıyor mu

somadaki evlerin dış cepheleri boyanıyor mu

Manisa'daki mahallelerde başlatılan dış cephe boyamaları, Soma ilçesinde de start aldı. Soma ilçesi Akçaavlu Mahallesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından boyandı. Beyaza bürünen evlerin dış cepheleri, eskisinden oldukça farklı bir görünüme kavuştu.

Yurt dışından 20 milyon TL'ye ev alınır mı? İşte İngiltere'de 20 milyon TL'ye satılan devasa evler...

Son zamanlarda Türkiye'de uçuşa geçen konut fiyatları sebebiyle, yurt dışındaki evlerin fiyatları sık sık gündem oluyor. Peki Yurt dışından 20 milyon TL'ye ev alınır mı?

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

Tozkoparan'da kentsel dönüşüm mağduriyeti! Evlerin büyüklükleri, fark ödemeleri, teslim tarihleri bilinmiyor!

İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Tozkoparan'daki kentsel dönüşüm mağdurlarıyla bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu. Kavuncu, vatandaşların evlerin büyüklüklerini, fark ödemelerini, teslim tarihlerini öğrenmek istediklerini dile getirdi.

Asgari ücret zammı kiralara nasıl yansıdı?

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammı henüz belirlenmeden önce kiralık evlerin fiyatının artacağı endişesi yayılmıştı. Peki asgari ücret zammı kiralık ev piyasasına nasıl yansıdı?

Kiraların düşeceği tarih açıklandı!

Airbnb ve benzeri günlük konut kiralama yapan uygulamalara yönelik getirilen yeni kural ve düzenlemelerin 1 Ocak 2024'te yürürlüğe girmesiyle kısa zamanlı kiraya verilen evlerin normal kiralamaya döneceğine dikkat çeken sektör temsilcileri kiraların düşeceğini söyledi.

KKTC, paundla kiralamanın yeni gözdesi oldu! Yüzlerce proje yükseliyor!

Avrupalı konut alıcısı rotayı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne çevirdi. Evlerin dövizle yüzde 40-50 değer kazancıyla son üç senede yaklaşık 1,5 milyar pound geldiği öngörülürken, Türklerin oranının yüzde 3-5’le sınırlı olduğu ifade ediliyor.

Avrupa’da konut krizi derinleşiyor: Yeni konut inşaatlarında sert düşüş!

Avrupa'da yükselen inşaat maliyetlerinin etkisiyle yeni evlerin inşa edilme oranı düştü. Buna bağlı olarak konut kira fiyatları arttı.

Ucuz fiyata dubleks ev almak isteyenlere güzel haber: Ekonomik dubleks evlerin fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor!

Son dönemlerde prefabrik evler yoğun talep göremeye başladı. Ucuz fiyata dubleks ev almak isteyenlere güzel haber: Ekonomik dubleks evlerin fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor.

3+1 prefabrik evlerin fiyatı ne kadar? İşte son dakika prefabrik ev fiyatları Eylül 2023!

Prefabrik konutlara olan ilgi son dönemlerde bir hayli arttı. Peki 3+1 prefabrik evlerin fiyatı ne kadar? İşte son dakika prefabrik ev fiyatları Eylül 2023...

Wolf Tiny CEO: Türkiye’nin tek çıkışı çelik evlerden geçiyor, bir devlet politikasına dönüşmeli!

Çelik evlerin önemine değinen Wolf Tiny CEO’su İbrahim Tetik Türkiye’nin tek çıkışının çelik evlerden geçtiğini ve bir devlet politikasına dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

2+1 prefabrik ev 289 bin TL'ye, 3+1 454 bin TL'ye düştü! İşte kampanyalı prefabrik ev fiyat listesi...

Prefabrik evlere ilgi yoğunlaşırken firmalar peş peşe indirim kampanyası başlattı. Bu kapsamda 2+1 prefabrik ev 289 bin TL'ye, 3+1 454 bin TL'ye düştü. İşte diğer kampanyalı evlerin fiyat listesi...

Prefabrik evlerin fiyatı kaç para? 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evlerin fiyatları son dönemde vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasındadır. Prefabrik evler, kolay kurulumu ve düşük maliyetinden dolayı merak edilen yapılar arasındadır. İşte detaylar!

Prefabrik evlerin ömrü ne kadardır? Prefabrik ev yapımı kaç gün sürer?

Prefabrik ev yaptıracak ya da almayı düşünen kişiler, bu yapıların özelliklerini merak etmektedir. Onlardan bazıları da prefabrik evlerin ısınmasına dair olmaktadır. İşte detaylar!

somadaki evlerin dış cepheleri boyanıyor mu Haberi

somadaki evlerin dış cepheleri boyanıyor mu


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mahalleleri güzelleştirme adına, evlerin dış cephelerinde gerçekleştirdiği boyama işlemleri Soma ilçesi Akçaavlu Mahallesi ile devam etti. Vatandaşların daha temiz ve düzenli görünümlü evlerde hayat sürmesi için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Akçaavlu Mahallesi’nin evlerinin duvar, kapı ve pencerelerini itina ile boyadı. Beyaza bürünen evlerin dış cepheleri, eskisinden oldukça farklı bir görünüme kavuştu. Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerinde gerçekleştirilen boyama hizmetlerinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Akçaavlu Mahallesi sakinleri de, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. 



Manisa Büyükşehir...