20 / 05 / 2024

sümeyye erdoğan köşkte oturacak

sümeyye erdoğan köşkte oturacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen hafta Selçuk Bayraktar ile evlenen kızı Sümeyye Erdoğan Kandilli'ye taşınacak. 300 metrekarelik köşkün 5 odası, 2 salonu, 4 banyosu ve dev bahçesi var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli çıkışı: Seyyanen zam yok, bize destek olun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gerçekleştirilen ve yaklaşık 2,5 saat süren kabine toplantısından sonra emekliye seyyanen zam yok dedi. Sosyal medyada emeklilerden tepki gecikmedi. İşte detaylar...

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 46 bin deprem konutu ve köy evi için teslim tarihi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 46 bin deprem konutu ve köy evini yıl sonuna kadar teslim etmeyi planladıklarını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi heyecanlı bekleyiş sardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısını işaret ederek emekli maaşlarına zam sinyali verdi. Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! Peki, en düşük emekli maaşı için kulislerde ne konuşuluyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEKNOFEST’te müjdeyi verdi! Aile ve Gençlik Bankası kuruluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST'te gençlerle bir araya geldi. TEKNOFEST gençlerinin Türkiye'nin müreffeh ve parlak geleceği olduğunu söyleyen Erdoğan," Gençlerimize olan sözlerimizi bir bir tutuyoruz. Aile ve Gençlik Bankası’na ilişkin kanun teklifini TBMM’ye sunacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile ABD arasındaki ticaret hedefini açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika’da Türk-Amerikan İş Konseyi üyeleriyle buluştu. Amerika ile ticaret hacminde yakalanan artış eğiliminin sevindirici olduğunu söyleyen Erdoğan, "Fakat hedefimiz 100 milyar doları yakalamaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kalkınma Yolu mesajı: ‘Yeni bir dünya inşa ederiz’

New York’ta Concordia Zirvesi’e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesi konusunda kararlı olduklarını söyledi. Erdoğan, "Atacağımız böyle bir adımla yeni bir dünyayı inşa etme fırsatını bulacağız" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peş peşe konut müjdesi! Toplam 650 bin konut inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi tarafından düzenlenen yemekte konuştu. Bugüne kadar 200 bin deprem konutunun inşa sürecinin bilfiil başladığını söyleyen Erdoğan, toplamda 650 bin konut inşa edileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan balıkçılara 60.000 TL'lik müjde!

Türkiye'nin 7. dönem toplu sözleşme süreci sona ererken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan balıkçılara önemli bir destek müjdesi verdi. Balıkçı sektörüne sağlanacak ödeme ile ilgili olarak Erdoğan, "Yarın itibariyle hesaplara yatırılacak" ifadesiyle açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peşe peşe müjde! Kısa çalışma ödeneceği 3 ay uzatıldı!  

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan sonra kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birtakım açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kısa çalışma ödeneğinin 2 ay uzatıldığını açıkladı.

sümeyye erdoğan köşkte oturacak Haberi

sümeyye erdoğan köşkte oturacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın küçük kızı Sümeyye Erdoğan, İnsansız üreten Baykar Makina'nın sahibi Özdemir Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar ile geçtiğimiz hafta sonu dünyaevine girdi. Çiftin çok konuşulan İstanbul'daki nikahının ardından "nerede oturacaklar" sorusu gündeme geldi. Hafta içkide "Kandilli'de mütevazı bir köşkte yaşayacaklar" bilgisinin gazetelere yansımasının ardından, SÖZCÜ Sümeyye ve Selçuk'un yeni evlerinin izini sürdü. 


20 İŞÇİ, GECE GÜNDÜZ TADİLATTA 

Çiçeği burnunda çift, Kandilli sırtlarında bulunan ve Şermin Çıpa ile Ahmet Çıpa'ya ait 300 metrekare büyüklüğündeki köşkü satın aldı. 

Derman Sokak'ta yer alan ve 5 odası, 2 salonu, 4 banyosu bulunan köşk için 1 milyon 400 bin dolar (4 milyon 200 bin lira) ödendiği öğrenildi. Boğaz manzaralı ve 200 metrekare büyüklüğünde bahçesi olan köşk 2015 yılında restore edilip satışa çıkarılmıştı. Sümeyye ve Selçuk...