18 / 05 / 2024

suşehri afet konutu yapımı

suşehri afet konutu yapımı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde evinde heyelan riski olan vatandaşlar için 30 afet konutu yapılıyor. Kaymakam Kadir Perçi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nazif Ekinci, yapımına başlanan afet konutlarında incelemelerde bulundu.

Tebernüş Kireçci sordu: Parasını dolara, avroya veya altına yatırmayıp konutu tercih edenler ne suç işledi?

Türklerin yurt dışı gayrimenkul yatırımı 2023'te yüzde 163,7 oranında arttı ve rekor kırıldı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından 'Parasını dolara, avroya veya altına yatırmayıp konutu tercih edenler ne suç işledi?' sorusunu yöneltti.

Nurdağı'ndaki örnek deprem konutları görüntülendi! İlçede 2 bin 509 afet konutu yapılacak! 

6 Şubat depremlerinden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde deprem konutları hızla yükseliyor. Yapımı süren afet konutları FPV dronla görüntülendi.

Malatya'daki 4 bin 225 afet konutu yıl sonuna kadar sahiplerine teslim edilecek!

Malatya Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İl Müdürü Mustafa Türker yaptığı son dakika açıklamasında olağanüstü bir durum olmazsa sene sonuna kadar şehir genelinde toplam 4 bin 225 afet konutunun afetzedelere tesliminin hedeflendiğini dile getirdi.

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Kahramanmaraş Elbistan'daki 350 köy konutu teslime hazır!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 3 kırsal mahallede yapım çalışmaları tamamlanan 350 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu teslime hazır.

Bakan Özhaseki’den deprem konutları açıklaması! Konutlar ne zaman hazır olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş'ın tarihi ve kültürel dokusunu muhafaza ederek ayağa kaldırdıklarını belirterek, "Depremden sonra hızla başladığımız inşa ve ihya çalışmalarımızda 39 bin 121 afet konutu ve köy evimizin yapımında sona geldik" dedi.

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

Malatyalılara müjde! 5 bin afet konutu ocak ayında teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen kentlerden biri olan Malatya'da, depremzedeler için inşa edilen afet konutları, hızla yükseliyor. Afet konutlarından 5 bininin, yıl sonunda bitirilip 2024 yılı ocak ayında depremzedelere teslim edilesi planlanıyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Zorunlu Afet Sigortası artık eşya hasarlarını da ödeyecek!

Steel Sigorta ve Brokerlık CEO’su Abdullah Özcan, yaptığı açıklamada zorunlu afet sigortasının eşya hasarını da ödeyeceğini belirterek, sigortalıların ek olarak konut paket sigortası alma maliyetinden kurtulacağını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı 11 ilde yapılacak ilk konutların temeli atıldığını duyurdu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta 77 bin 57 afet konutu ve 30 bin 310 köy evi inşa etmek için kolları sıvadıklarını açıkladı.

Deprem bölgesine 405 bin afet konutu ve 83 bin köy evi inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut yapım seferberliği kapsamında 405 bin afet konutunun yapımını başlattıklarını söyledi.

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın!

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın...

suşehri afet konutu yapımı Haberi

suşehri afet konutu yapımı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde evi heyelan riskiyle karşı karşıya olan vatandaşlar için 30 afet konutu yapılıyor.


Kaymakam  Kadir Perçi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nazif Ekinci, ilçe merkezi Taşköprü Mahallesi TOKİ binalarının yanında yapımına başlanan afet konutlarında incelemelerde bulundu.


Perçi ve Ekinci, inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Perçi, konutların 5 bloktan oluştuğunu belirterek, "İlçemize 30 kilometre uzaklıktaki Taşbayır köyünde evi heyelan riskiyle karşı karşıya olan vatandaşlarımız var. Bu vatandaşlarımız için Taşköprü Mahallesinde TOKİ konutlarının yanında bulunan ve önceden yer tahsisi yapılan 30 afet konutunun yapımına başlandı. İnşallah konutlar kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecektir" diye...