16 / 05 / 2024

tarsus yeni diş hastanesi nerede

tarsus yeni diş hastanesi nerede

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Tarsus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Bakan Müezzinoğlu, ayrıca, ağız sağlığı için 10 milyon diş macunu ve fırçası dağıtımı başlatacaklarını söyledi...

AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

AP Univercity, Şani İnşaat imzasıyla Kırıkkale Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi'nin sadece 30 metre ilerisinde yükseliyor. AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje, işte ayrıntılar..

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan  'ortak sınav' açıklaması! Artık sınavlar bu şekilde olacak! İşte yeni sınav sistemi

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika ''Ortak sınav'' açıklaması geldi. Yeni karara göre bundan sonra tüm ortak yazılı sınavlar ile diğer tüm yazılı sınavların soruları açık uçlu ve kısa cevaplı sorulardan oluşacak.

Yeni kasa Linea Türkiye’ye geliyor! Egea’nın yerine geçecek, işte fiyatı

Egea’dan önce Türkiye’deki en popüler sedan model olan Linea efsanesi yenilenen kasasıyla tekrardan pazara çıkıyor. İşte yeni kasa Linea’nın fiyatı ve diğer detaylar...

BİM yeni ay kataloğunu yayımladı! Diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviz 65 TL'ye düştü!

BİM'in 4 Temmuz Birlikten Berekete aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviiz 65 TL'ye düştü.

Küresel piyasalar yeni haftaya düşük risk iştahıyla başladı!

Küresel piyasalar, Fed'in para politikalarına ilişkin belirsizliklerle yeni haftaya negatif bir seyir ile başlarken, Fed Başkanı Powell ve diğer Fed yetkililerinin hafta boyunca yapacağı sözle yönlendirmeler yatırımcıların da odağında yer alıyor.

BES ve DASK'ta yeni dönemin formülleri!

DASK ve BES’te yeni dönem sinyalleri verildi. İşte BES ve DASK ile ilgili araştırılan diğer detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy görevlerine devam ederken, diğer isimler değişti. İşte ayrıntılar...

Emekli maaş tablosu sil baştan değişti! Emekli maaşlarına ilişkin en yeni bilgiler burada!

Emekli maaş zammı konusunda yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bir taraftan, Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi sonucunda oranlar güncellenmeye devam ederken, diğer taraftan da TÜİK’in açıkladığı rakamlar sonucunda emekli maaş zammına yönelik hesaplamalar sürüyor.

Apple'ın 2024 - 2025 planı heyecanlandırdı! Yeni iPhone'lar böyle olabilir

Apple, iPhone ekranlarında yeni bir yol açıyor, iPhone 14 Pro ekranı, bugüne kadarki en gelişmiş OLED'i kullanabilir. Diğer ürünlere ek olarak OLED yerine mikro LED'i benimseyeceklerini gösteriyor.

İki yeni banka kuruluyor! Resmi Gazete’de yayımlandı! İsimleri belli oldu! Hemen bakın!

BDDK, iki yeni banka kurulmasına ve bir bankaya faaliyet izni verilmesine ilişkin onay verdi. Kurulacak bankalardan birinin ismi ‘Ziraat Dinamik Banka’ olurken, diğeri ise ‘Asır Yatırım Bankası A.Ş.’ oldu.

Yeni konut finansmanı yürürlüğe girdi! 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut müjdesi!

Merakla beklenen yeni konut finansmanı programı, yürürlüğe girdi. Buna göre yüzde 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut almak mümkün olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karar kapsamında İstanbul 1’inci; Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin ve Muğla 2’nci bölge diğer iller de 3’üncü bölge şeklinde belirlen

Diğer illere de yayılacak mı? Kahramanmaraş’taki binalar için yeni uygulama!

Büyük deprem felaketinin merkez üssü Kahramanmaraş’ta yeni bir uygulama başlatıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı tarafından başlatılan bu yeni uygulama ile binalar hakkında artık herkes bilgi sahibi olabilecek.

tarsus yeni diş hastanesi nerede Haberi

tarsus yeni diş hastanesi nerede


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "11 yıllık iktidar dönemimizde bütün güç odaklarına, nereden gelirse gelsin, ister içeriden ister dışarıdan, ister ABD'den ister AB'den, ister Almanya'dan ister Fransa'dan, ister İsrail'den isterse de okyanus ötesinden, nereden gelirse gelsin hiçbir güç odağına bu milletin hak ve hukukunu teslim etmedik ve etmeyeceğiz" dedi.


Bakan Müezzinoğlu, Tarsus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti kurulduğu dönemde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "partinin milletin olduğunu, partiyi belirli güç odaklarına güvenerek kurmadıklarını ve Türkiye'de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını" söylediğini hatırlattı.


İktidar dönemlerini anlatan Müezzinoğlu, "11 yıllık iktidar dönemimizde bütün güç odaklarına, nereden gelirse gelsin, ister içeriden ister dışarıdan, ister ABD'den ister AB'den, ister Almanya'dan ister Fransa'dan, ister İsrail'den isterse de okyanus ötesinden, nereden gelirse gelsin...