06 / 05 / 2024

TASİAD seminerleri altınok öz

TASİAD seminerleri altınok öz

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Tüm Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TASİAD) düzenlediği “Asansör işletme, bakım ve periyodik kontrol yönetmeliği ve uygulamaları” konulu seminere katıldı.

Altın neden düşüyor? Altın almak isteyen kuyumculara akın etti! 30 Nisan 2024 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. İki hafta öncesine kadar rekor üstüne rekor kıran altın, sert düşüş yaşadı. Ons altın 2321 dolara kadar geriledi. Peki altın neden düşüyor? Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti. Bugün altın fiyatları ne kadar? 30 Nisan 2024 altın fiyatları...

Turgut Altınok'tan Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına yanıt!

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 evinin olduğu iddialarına cevap vererek, Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) üzerinden alınan belgeyi gösterdi.

Turgut Altınok ABB'nin sattığı gayrimenkullerin değerini açıkladı: 8 milyarlık gayrimenkul satıldı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB'nin sattığı gayrimenkullerin 8 milyar TL olduğunu açıkladı. 

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Necla Altınok tarafından kuruldu.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Altın fiyatları ne durumda? 10 Ağustos 2023 gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları...

​​​​​​​Canlı altın fiyatları perşembe günü de itibaren takip ediliyor. Güne değer artışı ile birlikte başlayan altın piyasası dün akşam saatlerinde yine hızlı bir ivmeyle düşüş yaşadı. Gram altındaki fiyat farkı son 24 saat içerisinde 10 liraya dayandı. İşte 10 Ağustos 2023 Perşembe günü altın fiyat

Mood Altınok satışta! Mood Altınok daire fiyatları ne kadar?

Mood Ankara firması tarafından, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi’nde inşa edilen Mood Altınok projesi satışa çıktı. Peki, Mood Altınok daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı! Rekor üstüne rekor kırdı! 14 Temmuz 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının ardından yükselişe geçerek rekor üstüne rekor kırdı. Gram altın dün 1667 lira oldu. Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 14 Temmuz 2023 altın fiyatları.

TASİAD seminerleri altınok öz Haberi

TASİAD seminerleri altınok öz


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Tüm Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TASİAD) düzenlediği  “Asansör işletme, bakım ve periyodik kontrol yönetmeliği ve uygulamaları” konulu seminere katıldı. Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerde; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Asansör ve Teleferik Sanayi Şube Müdürü İlyas Menderes Büyüklü,  DKare Gözetim Test ve Belgelendirme Teknik Müdürü Mustafa Görmüş, Türk Standartları Enstitüsü Muayene Gözetim Başkanlığından Oktay Akman, Makina Mühendisleri Odası Asansör Kontrol Merkezinden Berkay Eriş konuşmacı olarak yer aldı.


“144 bin metrekare olan park alanlarını, 300 bin metrekareye çıkardık” 


Seminerde konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’ın değiştiğini ve dönüştüğünü belirterek Kartal’da yaşayan vatandaşların nefes alabileceği alanların yaratılması gerektiğine işaret etti.  Göreve geldiği günden bu...