19 / 05 / 2024

Televizyon dış satım durumu

Televizyon dış satım durumu

Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET) verilerinden derlenilen bilgiye göre, yılın 10 aylık döneminde 2,9 milyar dolarlık elektronik ürün ihraç edildi, dış satımın yarısını karşılayan televizyon grubu, sektörün lokomotifi oldu.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı açıkladı! KDV'siz arsa satışı 33 ilde başladı...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 33 şehirde 391 muhtelif arsayı KDV'siz satışa çıkardığını açıkladı. Buna göre, yüzde 25'i peşin, 48 ay vadeyle satışa sunulan arsalar vatandaşlara büyük bir fırsatlar sağlayacak.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı başladı! 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı yapacağını duyurdu. Buna göre 48 şehirde 1.140 arsayı ödeme kolaylıkları ile satışa sunan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, başvuruların başladığını açıkladı. Kentsel Dönüşüm Başkanlığı hangi illerde arsa satışı yapacak ve şartlar neler?

Altın alım satımında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın! O gram altınlar sahte!

Altın piyasasında sahteciliğin önüne geçebilmek için altın alım satımında, Darphane tarafından yeni bir dönem başlatılıyor.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 48 ildeki 1.069 arsayı satıyor! Arsa alacaklara yüzde 20 indirim fırsatı! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 48 ildeki 1.069 arsayı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte arsa satışı ile ilgili merak edilen her şey...

Araç alım-satımında yeni dönem başlıyor! Artık mahkemeye gitmeye gerek kalmayacak!

Araç alım-satımında yeni dönem resmen başlıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) bünyesinde MASFEDTAM ismiyle kurulmuş olan tahkim mekanizmasıyla kusurlu araç alım satımındaki uyuşmazlıklar mahkemeye gidilmeden çözülecek.

Ünlü ekonomistten bankalardaki döviz alım satımına tepki! Faydadan çok zarar sağlıyor!

Piyasalarda döviz alım-satımında iki farklı fiyatın uygulanması dikkat çekiyor. Bankalardaki fiyatlarla piyasadaki fiyatlar değişkenlik gösteriyor. Ekonomist Nejat Özonay bankalardaki alım satım fiyatlarına tepki gösterdi. 

Tapu sahipleri dikkat! Gayrimenkul alım-satımında 3 boyutlu döneme geçiliyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından uygulanacak olan ve pek çok kişiyi de yakından ilgilendiren değişikliğe göre gayrimenkul alım-satım işlemlerinde ve tapu süreçlerinde 3 boyutlu döneme geçilecek.

'Yeni kentsel dönüşüm yasasıyla vatandaşa kendi evleri satılacak' iddiası! ŞPO'dan flaş açıklama!

ŞPO İstanbul Şube Başkanı Doç. Dr. Pelin Pınar Giritlioğlu, yeni kentsel dönüşüm yasasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Giritlioğlu, eni kentsel dönüşüm yasasıyla vatandaşa kendi evlerinin satılacağını söyledi. İşte o açıklamalar...

1942'de Eskişehir'in göbeğinde 3 dönüm arazi ve 3 ev 15 bin liraya satılmış!

Eskişehir'de 1942 yılında 3 ev ve 3 dönüm arazi 15 bin liraya satışa çıkarılmış. Satış ilanında pazarlık yapılacağı da belirtilmiş...

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'ndan yüzde 20 indirimli 389 adet arsa satışı!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Ankara’da, KDV'den muaf, peşin ödemelerde yüzde 20 indirimli arsa satışı yapacak. 389 arsa için ihale süreci 28 Kasım'da başlıyor...

Belediye kentsel dönüşümü duyurdu, eski konutlarda satış patladı! 

Batman Belediyesi, Cumhuriyet ve Şirinevler Mahallesinde kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm haberini duyan Batmanlılar eski konutları satın almak için harekete geçti.

Ankara'da 389 adet arsa satılıyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı açıkladı: Metrekaresi 40 TL'den başlayan fiyatlarla...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Ankara'da yer alan 389 adet arsayı satıyor. Söz konusu arsalar için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Televizyon dış satım durumu Haberi

Televizyon dış satım durumu

Türk elektronik sektörü, ocak-ekim döneminde 2,9 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi, televizyon grubu yüzde 50'lik payıyla sektörün lokomotifi oldu. 


Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET) verilerinden derlenilen bilgiye göre, geçen yılın 10 aylık döneminde 2 milyar 622 milyon 889 bin dolar olan sektördeki ihracat, bu yılın aynı döneminde yüzde 10,6'lık artışla 2 milyar 902 milyon 273 bin dolara ulaştı.  


2014'ün spor organizasyonları açısından zengin olması, sektörün lokomotifi televizyon grubundaki dış geliri de yüzde 9,4 arttırdı. Böylece sektördeki ihracatın yarısına denk gelen 1 milyar 453 milyon 164 bin dolarlık dış gelir sadece bu üründen elde edildi.  


Ölçü cihazları ve aletleri ihracatı, geçen yıla kıyasla yüzde 8'lik düşüşle 212 milyon 346 bin dolara gerilese de ikinciliğini korudu.  


Üçüncü sırada bulunan elektrikli süpürge,...