05 / 05 / 2024

Trakya Vidanjör kimin

Trakya Vidanjör kimin

Son olarak değeri 800 bin TL'yi geçen kombine kanal açma ve temizleme aracı satın alan firmaTrakya'nın lider şirketlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Artık konut alamayan arsa ve tiny house alıyor: İşte arsa yatırımında öne çıkan yerler! 

Depremler, enflasyon, doğal yaşam gibi nedenlerle vatandaşlar son zamanlarda yatırımlarını arsalara yöneltti. Arsalarında Tiny House yani tekerlekli evler kurmak isteyen vatandaşlar en çok Trakya bölgesi ile ilgileniyor. Sabit Tiny House'lar için de yapı ruhsatı almak gerekiyor.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

SON DAKİKA: Yağlık ayçiçeği üreticilerine destek tutarı artırıldı: Resmi Gazete'de yayımlandı!

Tarımsal destekleme ödemeleri çerçevesinde Trakya'daki Meriç ve Kuzey Marmara havzalarında yetiştirilen yağlık ayçiçeği için üreticilere ödenecek tutar kilogram başına artırıldı. Peki  yağlık ayçiçeği için kilogram başına ne kadar destek verilecek? 

Yabancı yatırımcı gözünü Trakya’ya dikti: Bölgede arsa fiyatları arttı!

Deprem riskinin az olduğu Trakya yatırımcıların yeni göz bebeği oldu. Bölge son günlerde yabancı yatırımcıların radarına girdi. İlk sırayı ise Çinliler alıyor.

Trakya bölgesi yabancı yatırımcıların radarında! Çinli yatırımcılar Trakya'da fabrika arıyor!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Trakya bölgesi yatırımcıların yeniden gözdesi haline geldi. Yabancı yatırımcılar fabrika yatırımı için Trakya bölgesinde arayışa girdi.

Konut stokundaki yetersizlik arsaya olan talebi artırdı! Yatırımcıların gözü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'da!

İstanbul'un günden güne büyümesiyle konut sorunları artmaya devam ediyor. Konut stokunun yetersiz kalması ve kira fiyatlarının artmasıyla İstanbullu yatırımcı gözünü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'ya çevirdi. 

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

EYT'lilerin arsa talebi Trakya'da fiyatları artırdı!

Depremden sonra bölge tarihinin en büyük emlak hareketliliklerinden birini yaşayan Trakya bölgesine olan ilgi artarak sürüyor. Verilen detaylara göre, EYT'lilerin arsa talebi de Trakya'da fiyatları artırdı...

Emeklilik hayalleriniz boşa gitmesin! Uzmanlar uyarıyor, aman dolandırıcılara dikkat!

EYT’nin yasalaşmasıyla birlikte 2 milyonu aşkın insan emekli olacak. Her emeklinin hayali ise küçük bir şehir veya kasabaya yerleşip şehir gürültüsünden uzaklaşmak. Bu yüzden şu sıralar Ege ve Trakya’daki konut ve arazilere yoğun talep var ancak bu hayallerin boşa gitmemesi için uzmanlar uyarıyor.

Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı?

Hisseli tapular belirsiz bir tapu türü olarak görülebilir. Bu tapularda kimin ne kadar pay oranına sahip olduğu bilinir ama her malik aynı orana sahiptir. Peki “Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı?” İşte detaylar!

İstanbul’dan Kırklareli’ne büyük göç dalgası başladı: Trakya bu göçe hazır mı?

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra bilim insanlarının olası Marmara depremiyle ilgili tespitleri, İstanbul’dan Trakya’ya büyük bir göç dalgası yarattı. 

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Özel sektör çalışanlarının maaşı ne olacak? Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkileyecek? 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı ücret gelirlerinde uygulanacak gelir vergisi tarifesini resmen duyurdu. Özel sektör çalışanlarına maaş şoku! Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkilecek? 

Trakya Vidanjör kimin Haberi

Trakya Vidanjör kimin


Çorlu'da faaliyet gösteren Trakya Vidanjör firması Trakya'da sektörüne en çok yatırım yapan şirket olarak öne çıkıyor. Son olarak değeri 800 bin TL'yi geçen kombine kanal açma ve temizleme aracı satın alan firma Trakya'nın lider şirketlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Her türlü tehlikeli atığı toplamaya yetkili olduklarını belirten firma sahibi Yusuf Akbulut. bütün arıtma tesisleri. 

belediyeler ve fabrikaların ihtiyaçlarını karşılayacak kapasitede olduklarını ifade etti Trakya Vidanjör sahibi Yusuf Akbulut. 

yaptıkları işe önem verdiklerini dile getirerek. 

"'Bu iş. makine, ekipman isi. Bu iş. mesleğe hâkim olan personele ihtiyaç duyar. İşinize yatırım yapmazsanız, müşteri memnuniyetini sağlayamazsınız. Biz de işimize yatırım yapıyor, müşterilerimizin memnuniyetini en ust seviyeye çıkarmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. 

Trakya'da bir ilk 'Kanal görüntüleme robotu' Akbulut. firma hakkında bilgiler verirken, ekipmanlarını ve...