07 / 05 / 2024

Tuncay Turgut

Tuncay Turgut

Kızıldağ Tır Parkı Dinlenme Tesisleri İnşaat Kiralama Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Hikmet Coşar ve Tuncay Turgut ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de 9 Haziran'da kuruldu.

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Burak Turgut Orhun kimdir?

Burak Turgut Orhun kimdir? Burak Turgut Orhun’un mesleği nedir? Burak Turgut Orhun nereden mezundur? İşte detaylar!

Tuncay Özilhan kimdir? 

Anadolu Grubu Başkanı ve TÜSİAD eski başkanı Tuncay Özilhan kimdir? Tuncay Özilhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncay Özilhan`nın biyografisi...

50 saniye sonrasında Hatay depremi! Prof. Dr. Tuncay Taymaz tek tek inceledi! Perde arkasını açıkladı!

İstanbul Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Tuncay Taymaz başkanlığında toplanan ve aralarında Kocaeli Üniversitesi Doç. Dr. Serkan Irmak’ın da bulunduğu ekip Hatay'da kırılan fayın yıkıcı etkisini inceledi...

Esenler Turgut Reis Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı!

Esenler ilçesi, Turgut Reis Mahallesi, 1086 ada, 4 parsele ( Eski: 1, 2 parseller ) ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak’tan 55 milyar dolar iddiası!

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak’tan 55 milyar dolar iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar!

Piyasaların ünlü ismi Tuncay Turşucu altında yükselişe işaret etti

Tuncay Turşucu Araştırma ve Danışmanlık Kurucusu Tuncay Turşucu, ons altın fiyatında yaşanan değer kaybıyla ilgili değerlendirmesinde “Önümüzdeki günlerde, yaşanan bu sert hareketin bir geri çekilmesi, hem Dolar endeksinde hem altında görülebilir." dedi.

Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorununa çözüm önerisi: Çatı katları daireye dönüşebilir!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut ihtiyacının çok yükseldiği şu zamanlarda EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorunu için çözüm önerisi geldi...

Emlak Konut GYO Denizli Merkezefendi projesi için Turgut Müteahhitlik'le sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Denizli Merkezefendi Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 24 Kasım tarihinde imzalandı. 

Kirazlıtepe dönüşüm projesinin 3. Etap ihalesi Turgut Müteahhitlik'in!

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi üçüncü etabının maliyeti belli oldu. Nisan'da gerçekleştirilen ihaleyi, Rize merkezli olan Turgut Müteahhitlik 396 milyon TL'ye kazandı. 

Turgut Reis Evleri kura sonucu öğrenme!

Turgut Reis Evleri kura sonucu öğrenme detayları haberimizde yer alıyor. İşte Turgut Reis Evleri kura sonucu öğrenme detayları...

Ayder Yaylası Spor Tesisleri ihalesini Turgut Müteahhitlik kazandı!

Geçtiğimiz ay “Ayder Yaylası Spor Tesisleri Yapım İşi” ihalesi gerçekleştirildi. İhaleyi 6 milyon 343 bin TL bedel ile Rize merkezli Turgut Müteahhitlik aldı. 

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Üsküdar'da 62 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Turgut tarafından açıldı.

Tuncay Turgut Haberi

Tuncay Turgut

Kızıldağ Tır Parkı Dinlenme Tesisleri İnşaat Kiralama Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Hikmet Coşar ve Tuncay Turgut ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de 9 Haziran'da kuruldu.


Kızıldağ Tır Parkı Dinlenme Tesisleri İnşaat Kiralama Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu: 1) Her türlü dinleme tesisi tır parkı kurmak, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek 2) Her türlü konut veya işyeri kullanımı amaçlı bina inşaatları ve inşaat taahhüt işleri yapmak 3) Her türlü araç ve arazi kiralamak, kiraya vermek, kiralamak, alım satımını yapmak. 4) Her türlü gıda ürünlerinin alımı satımı ve ithal ve ihracını yapmak 5) şirket amaçlarını gerçekleştirmek için ; a) her türlü kamu ve özel kuruluşların ihalelerine katılabilir, ihale edilmiş işlere ortak olabilir, katılabilir, devralabilir, devredebilir. b)...