04 / 05 / 2024

turizm masaya yatırılıyor

turizm masaya yatırılıyor

Mustafa Çaltı 'Turizm Sektöründe işverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi'nin bilgilendirme toplantısının 29 Ağustos 2014 Cuma günü Saat 9.30 da Edremit Adramis Termal Otelde yapılacağını açıkladı.

Bakanlık açıkladı! SED ödemeleri hesaplara yatırılıyor...

İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinin, bayram nedeni ile öne çekilerek hesaplara yatırıldığı açıklandı. Buna göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dezavantajlı gruplara destek vermeyi de sürdürüyor. 

Yarısı Bizden kampanyasında ödemeler başladı! Paralar yatırılıyor!

Yüzleri güldüren yarısı bizden kampanyasına en çok başvuru yapılan ilçe Bahçelievler olarak açıklandı. İstanbul Bahçelievler'de ilk yapımı başlanan binada hak sahiplerinin paraları da hesaplarına yatırılıyor.

Çiftçilerin beklediği gün geldi! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor!

Milyonlarca çiftçinin heyecanla beklediği gün geldi. Tarımsal destek ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılıyor. 

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Hesaplara her ay hemen 1250 lira yatırılıyor: TC kimlik no son hanesi 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9 olanlar aman dikkat!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal destek sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda hesaplara her ay 80 ile 1250 TL arasında para yatırılıyor. Peki, Aile Destek paketi ödemeleri ne zaman yapılacak?

250 bin TL'si olana 8 bin TL'nin üzerinde para yatırılıyor! Bu kazancı görenler evi arabayı satıyor! 

Kıyıda köşede birikmiş parası olanlar soluğu bankalarda alıyor. 250 bin TL'si olana 8 bin TL'nin üzerinde para yatırılıyor. İşte banka banka o rakamlar...

Dar gelirli vatandaşlara 1.100 TL yatırılıyor! Paraya ihtiyacı olanlar acil bakın!

Dar gelirli vatandaşların hesaplarına 1.100 TL yatırılıyor. Söz konusu ödemeler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılıyor. Paraya ihtiyacı olanlar acil bakın...

Çiftçilere son dakika müjdesi! 113 milyon 484 bin TL'lik motorin avansı hesaplara yatırılıyor!

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, üreticilerin hesaplarına 113 milyon 484 bin TL'lik motorin avansı yatırılıyor...

Evde bakım maaşı ödemelerinde son dakika! Paralar hesaplara peş peşe yatırılıyor! Hemen kontrol edin!

Evde bakım maaşı ödemelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında sık sık araştırılıyor. Peki Ağustos 2023 evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı?

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor. Söz konusu kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.

Gram altında şok eden gelişme! Satıştan kaldırılıyor mu? Yarım gram altın tedavülden kalktı mı?

Yarım gram altın ile ilgili son dakika kararı yatırımcıları şok etti. Yarım gram altının satıştan neden kaldırılacağı ise merak ediliyor. Yarım gram altın tedavülden kalktı mı? Yarım gram altın neden satıştan kaldırılıyor?

7.500, 8.250, 8.500 TL maaş alanlar çok acil bakın! Paralar işte bu tarihte hesaplara yatırılıyor! Mutlaka alın!

7.500, 8.250, 8.500 TL maaş alanlar çok acil bakın... Paralar işte bu tarihte hesaplara yatırılıyor... Bu paraları mutlaka alın...

turizm masaya yatırılıyor Haberi

turizm masaya yatırılıyor

"Turizm sektöründe işverenlerin ve çalışanların uyum yeteneklerinin arttırılması projesi" bilgilendirme toplantısı Bakanlık düzeyinde katılım ile başlıyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı 'Turizm Sektöründe işverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi'nin bilgilendirme toplantısının 29 Ağustos 2014 Cuma günü Saat 9.30 da Edremit Adramis Termal Otelde yapılacağını açıkladı. 


Turizm sektöründe işveren ve çalışanların uyum yeteneklerinin geliştirilmesi ile hizmet kalitesinin arttırılması için bu toplantının düzenleneceğini belirten Çaltı. 'Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanarak. Avrupa Birliği katılım Öncesi Mali Yardım Araç (IPA) kapsamında uygulamaya konan Turizm Sektöründe İşverenlerinin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi' (TUYUP) kapsamında. 29 Ağustos 2014 Cuma günü Bakanlığımızın ev sahiplinde "Bilgilendirme Toplantısı  gerçekleştirilecek Turizm İşletme Belgeli tesislerdeki işverenlere ve çalışanlara yönelik olarak mesleki işbaşı ve yabancı dil eğitimleri...