29 / 04 / 2024

Türkiye kredi görünümü 2017

Türkiye kredi görünümü 2017

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Capital Intelligence Ratings (CI Ratings) Türkiye'nin kredi notunu aşağı çekti. BB+', kısa dönem yabancı ve yerel para cinsinden notu 'B' olarak teyit edildi.

Otomobil piyasası görünümü: Reel fiyatlar düşmeye devam ediyor!

Sahibinden.com ‘’Otomobil Piyasası Görünümü’’ Raporuna Göre; otomobil piyasasında reel fiyatlar düşmeye devam ediyor.

Türkiye'de neden dönüşüm yapılamıyor? Bina dönüştürmek resmen açmaza girdi! 

Deprem ülkesi olması sebebiyle Türkiye’de kentsel dönüşüm meselesi sık sık gündeme geliyor. Peki Türkiye'de neden dönüşüm yapılamıyor? İşte detaylar...

Moody's açıkladı! Küresel bankalarda 2024'te emlak stresi ve negatif görünüm riski...

Moody’s, küresel ekonominin zayıflaması ve temerrüde azalan krediler ile Amerika ve Avrupa'daki gayrimenkul sektörü pozisyonları nedeni ile, 2024 senesinde küresel bankaların görünümü üzerinde negatif baskıların artmasının beklendiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Bakan Şimşek’ten ABD çıkarması! Yatırımcılara Türkiye'nin ekonomik görünümünü ve hedeflerini anlattı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, New York'ta yatırımcılarla gerçekleştirdiği görüşmelere yönelik, "Bu görüşmelerimizin Türkiye'ye fon akışında katkısının olacağını umut ediyorum” dedi.

Fitch Ratings'ten Türkiye kararı! İki yıl aradan sonra kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, iki yıl aradan sonra Kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Moody's, Coinbase'in görünümünü negatife çevirdi!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) dava açtığı Coinbase'in görünümünü negatife çevirdiğini belirtti.

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

Vestel Retro bulaşık makineleri  görünümüyle mutfağınıza renk katacak! 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Farklı renkleri aynı fiyata alabilecek ve mutfağınıza otantik bir görünüm kazandırmış olacaksınız.

Moody's İngiltere'nin kredi notu görünümünü negatif olarak belirledi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's İngiltere'nin kredi notu görünümünü negatife çevirdiğini açıkladı.

Altında görünüm kasvetli! Altın yatırımcıları için tek umut... Herkes o günü bekliyor 

Altın fiyatları Fed'in faiz kararı sonrasında baskı altına girdi. Ons altın 2,5 yıl aradan sonra 1623 dolara kadar geriledi. Altında görünüm kasvetli devam ederken yatırımcıların tek umudu bu gelişmede. İşte detaylar...

Türkiye kredi görünümü 2017 Haberi

Türkiye kredi görünümü 2017

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Capital Intelligence Ratings (CI Ratings), Türkiye'nin kredi notunu teyit ederken, görünümü aşağı çekti.



CI Ratings'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin uzun dönem yabancı ve yerel para cinsinden kredi notu 'BB+', kısa dönem yabancı ve yerel para cinsinden notu 'B' olarak teyit edildi. Kredi notunun görünümü 'Durağan'dan 'Negatif'e...