04 / 05 / 2024

türkiyenin süper markaları

türkiyenin süper markaları

Daikin Türkiye’nin süper markaları arasındaki yerini aldı. İklimlendirme sistemlerinde sunduğu çözümler ile kullanıcılarına yüksek verimlilik ve konfor sunmayı amaç edinen Daikin, “Türkiye’nin Süper Markaları” arasındaki yerini aldı.

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi bu yıl ihaleye çıkıyor! İki büyükşehir arası 80 dakikaya iniyor!

Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi'nin bu yıl ihaleye çıkacağını müjdeledi. İşte Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi ile ilgili detaylar...

İstanbul'dan Ankara tam 80 dakika olacak! Süper hızlı tren geliyor! 

İstanbul Ankara arasını 80 dakikaya düşürecek Süper Hızlı Tren projesi geliyor. Bakan Uraloğlu, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı'nın ön proje çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı yüzde 80,3 oranında yükseldi

Türkiye’de geçen sene trafiği kaydı yapılan taşıt sayısı bir önceki seneye oranla yüzde 80,3 yükselerek 2 milyon 290 bin 280 oldu. Bu dönemde 31 bin 721 taşıtın ise kaydı silindiği belirtildi. Böylelikle trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısı 2 milyon 258 bin 559 artış gösterdi.

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Migros'ta yeni indirimler! Çamaşır kurutmalığı 139 TL’ye, Solo peçete 34,90 TL’ye, 3 tüplü ısıtıcı 699,90 TL’ye düştü!

Migros, yeni haftaya indirimlerle giriyor. Bu doğrultuda, çamaşır kurutmalığı 139 TL’ye, Solo peçete 34,90 TL’ye, 3 tüplü ısıtıcı 699,90 TL’ye düştü. İşte 27 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı! Tüm sınıflarda müfredat değişimi olacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kabine toplantısının arakasından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Tekin, tüm sınıflarda okutulan derslerde müfredat değişikliği yapacaklarını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme süreci uzatıldı mı? Ders kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'ne kayıt ve kayıt yenileme süreleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ve ders kayıtları nasıl yenilenir?

Süper Lig’de en fazla bonservis ödenen futbolcuları belli oldu!  

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu ilk transfer ve tescil döneminin en yüksek bonservis bedeli ödenen futbolcusu Fenerbahçe'nin transfer ettiği Cengiz Ünder oldu. Aynı zamanda, en yüksek bonservis ücreti ödenen 10 futbolcudan 5'i Fenerbahçe'de yer aldı.

Süper Lig hakem maaşlarına yüzde 50 zam! Türkiye'de hakemler ne kadar kazanıyor?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ( TFF)hakem ücretlerine yüzde 50 zam yaptığı iddia edildi. Bu kapsamda bir Süper Lig maçında görev alan orta hakemin kazancı 30 bin TL'ye çıktı.

BİM süt ve süt ürünlerine zam yaptı: 150 lira olan klasik beyaz peynir 215 liraya yükseldi

BİM market süt ve süt ürünlerine zam yaptı: Klasik beyaz peynir fiyatları arttı. İşte detaylar...

Marketlerde 1 litre süt 40 TL'ye dayandı! Son dakika: Süt ve süt ürünlerine yüzde 35'e varan zam!

Ağustos 2023 itibarıyla süt ve süt ürünlerine yüzde 12-35 aralığında yeni bir zam daha yapıldı. Zammın ardından bazı markaların bir litre süt fiyatı 38,95 liraya kadar yükseldi. İşte ayrıntılar...

İstanbul ve Ankara'ya büyük proje! Bakan Uraloğlu açıkladı: Süper Hızlı Tren geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara ile İstanbul arasında yapılacak olan "Süper Hızlı Tren" projesinin detaylarını paylaştı. İşte detaylar...

türkiyenin süper markaları Haberi

türkiyenin süper markaları

Isıtma, soğutma ve havalandırma konusundaki uzmanlığını Temmuz 2011’den bu yana Türkiye’ye taşıyan Daikin, üçüncü yılında Türkiye’nin süper markalarından biri olmayı başardı. Daikin, Superbrands Türkiye tarafından açıklanan “Türkiye’nin Süper Markaları” listesindeki 134 marka arasına girdi.

Dünyada 88 ülkede gerçekleştirilen Superbrands Araştırması, Türkiye’de iki yılda bir yapılıyor. Şirket büyüklüğünün yanı sıra, teknoloji, yatırımlar, işgücü kalitesi, yaratıcılık, markalaşma konusundaki çalışmalar, sosyal sorumluluk projelerine katkı, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyma ve vergi sıralamasındaki yeri gibi kriterlerin dikkate alındığı Superbrands Türkiye araştırmasının ilk etabında 1023 marka belirlendi. İş dünyası ile sivil toplum kuruluşları yöneticilerinden oluşan Seçici Kurul’un değerlendirmesi sonucunda bu sayı 300 markaya indirilirken, bir sonraki etapta Nielsen İstanbul, Ankara ve İzmir’de 1677 kişiyle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirdi. Bu ölçümlerin değerlendirilmesi ile birlikte “Türkiye’nin Süper...