07 / 05 / 2024

türkter sitesi cevizli projesi

türkter sitesi cevizli projesi

Prestige Group, Maltepe'de Türkter Sitesi ile kentsel dönüşüme başlıyor. Bakanlığın onayladığı 309 dairelik Türkter Sitesi kentsel dönüşüm projesinde sözleşme süreci devam ediyor. İşte Türkter Sitesi kentsel dönüşüm projesinin son durumu...

2023 yılında kredi borçlanmalarında yüzde 54'lük artış!

Karşılaştırma sitesi encazipcom tarafından derlenen verilere göre 2022'nin sonunda 7 trilyon 568 milyar lira olan toplam kredi borçlanmaları, 2023 yılının Aralık ayının son haftasında 11 trilyon 630 milyar lira seviyelerine çıktı.

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek. Söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaşılırken, sözleşmeler de imzalanmaya başladı.

Rezerv alan ilan edilmişti: Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin arazisi için alınan tüm kararlar sorunlu iddiası!

Üsküdar Çengelköy'de yer alan 29 Mayıs Sitesi'nde rezerv alan tartışmaları devam ediyor. Site sakinleri karara itiraz ederken, sitenin arazisi için alınan tüm kararların sorunlu olduğu iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

Kağıthane Hizmet Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında geri sayım!

Riskli olduğu gerekçesiyle 6 blok ve 288 daireden oluşan Hizmet Sitesi 2020 yılında kontrollü şekilde yıkılmıştı. Hizmet Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları tamamlanmak üzere...

Kredi kart faizleri bankadan bankaya farklılık gösterebilir! Ekstrenizi mutlaka kontrol edin!

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 35'e yükselttikten sonra kredi kartı ve nakit avans kullanımı faizleri de artırıldı. Karşılaştırma sitesi encazip.com’un kurucusu ve tasarruf uzmanı Çağada Kırım kart faizleri konusunda uyarı yaptı.

Kredi kartı olanlara kara haber! Faizlerde yeni dönem resmen başladı!

Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını açıklayan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), politika faizini yüzde 35'e çıkarttı. Karşılaştırma sitesi encazipcom söz konusu bu durumun kredi kartı ve nakit avans kullanımı faizlerine nasıl yansıdığını masaya yatırdı.

Konut sitesi aidatları cep yakıyor! Zam oranı yüzde 100’ü aştı!

Konut sitesi aidatları adeta cep yakıyor. Son bir senede mega kent İstanbul’da aidatlar ortalama yüzde 77 oranında artarken, birçok ilçede ise zam oranı yüzde 100’ü aştı. 

Doğalgaza yüzde 103 zam! Geçen yıl 1.000 TL olan doğalgaz faturası bu yıl kaç lira olacak? Hemen bakın!

Karşılaştırma sitesi encazipcom doğalgaz fiyatlarındaki yükselişi masaya yatırdı. Yaz ve bahar aylarında doğal gaza gelen zamlar, havaların soğuması ve kombilerin yakılmasıyla beraber faturalara yansıyacak. Peki kış aylarında doğalgaz faturası ne kadar artacak? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi'nde 136 adet iş yeri yaptırılacak!

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 77 milyon 70 bin TL bedelle 136 adet iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor. 

Egeşehir Sitesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Egeşehir Sitesi nerede inşa ediliyor? Egeşehir Sitesi projesinde kaç konut var? Egeşehir Sitesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Egeşehir Sitesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Tuzla Tıp Kent Sitesi'ndeki 2 blok yıkılıyor!

Son günlerde sık sık depremle gündeme gelen Tuzla'da Tıp Kent Sitesi'ndeki 2 blok yıkılıyor.

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu 39.5 milyon TL'ye satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa 39 milyon 500 bin TL'ye satışa sunuldu...

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması için meclis araştırması önergesi verildi!

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması sebebiyle ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

türkter sitesi cevizli projesi Haberi

türkter sitesi cevizli projesi


Maltepe'de yer alan 309 dairelik Türkter Sitesi, Prestige Group tarafından kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp, yeniden inşa edilecek. Prestige Group proje için taslak çalışmalar hazırlattı. Nihai proje çalışması son onaylı imar durumundan sonra, ruhsata sunulmadan önce belirlenecek.


Kimençe Yapı tarafından riskli yapı olarak tespit edilen Maltepe Türkter Sitesi'ne ilişkin raporlar bakanlığa iletidi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından da onaylandı.



Prestige Group Türkter Sitesi kentsel dönüşüm projesinde 230 kat maliki ile sözleşme imzaladı. Türkter Sitesi kentsel dönüşüm projesinde "Sınırlı Sorumlu Türkter Mensupları Sosyal Sigortalar Konut Yapı Kooperatifi" adına kayıtlı olan 9 blok daire 1, 18 blok daire 11 ve 7 blok daire 11 ile ilgili dava süreci devam ediyor.




Sözleşme sürecinin devam ettiği Türkter Sitesi Maltepe projesinde 2767 ada, 2766...