02 / 05 / 2024

Ünsal Sert ameliyat

Ünsal Sert ameliyat

Yüksel İnşaat'ın ortaklarından işadamı Ünsal Sert'in böbreği iflas etmiş; Neşe Sert, kan ve dokuları uyumlu çıkınca hiç düşünmeden böbreğinin birini eşine vermişti. Sert'in ameliyatı Eylül ayında gerçekleşti...

Almanya’da konut fiyatlarında 2000 yılından beri en sert düşüş yaşandı!

Almanya Federal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan verilere göre Almanya’da konut fiyatları geçen sene bir önceki seneye göre yüzde 8,4 gerileme gösterdi. Böylelikle ülkede konut fiyatlarında 2000'den bu yana en sert düşüş yaşanmış oldu.

Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası sert açıldı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan Dolar/TL kuru son günlerde tarihi rekorunu kırarken Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası da sert açıldı. İşte Ekonomist Cihat Çiçek'in konu ile ilgili paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Ev sahibiyle papaz olan PuCCa, Tuba Ünsal'a da aynı şeyi yaşatmış!

Pucca isimli sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın ev sahibi aylardır kira alamadığını öne sürmüş ve sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapmıştı.  Pucca'nın eski ev sahibi olan Tuba Ünsal'dan da konuyla ilgili bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

İkinci el otomobil piyasasında sert düşüş! Bu otomobiller 200 bin TL'nin altında satılıyor!

Otomotiv sektöründe düşüşler devam ediyor. Özellikle ilinic el otomobil fiyatları sert düştü. İşte bu otomobiller 200 bin liranın altında satılıyor...

Ünsal Group Mevaşehir'de 5 milyon 950 bin TL'ye 4+1! Hemen tapu hemen teslim! 

1.800 konutluk Mevaşehir projesinde yer alan 4 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon 950 bin TL'den başlıyor. Proje Ünsal Group imzası ile başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de konut fiyatları yine düştü! Son dokuz yılın en sert düşüşü!

Çin ekonomisi 2023 yılında yüzde 5,2 büyüyerek resmi hedefi aşsa da son dönemlerde gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü yeni bir olumsuz eşiği daha geçti. Ülkede konut fiyatlarında son 9 yılın en sert düşüşü görüldü.

Tuba Ünsal gayrimenkul zengini çıktı! İlk evini 17 yaşında almış, İki ülkede daha evi var!

Babasının para biriktirme konusundaki öğütlerini dinlediğini söyleyen güzel oyuncu Tuba Ünsal, ilk yatırımını 17 yaşında yaptığını açıkladı.

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

TİMOSEN Başkanı Sert, 'Deprem enkazı işçileri öldürüyor, yönetmelikler uygulanmıyor'!

Deprem bölgesinde enkaz kaldırma ve inşaat çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda iş kazalarında da çok sayıda artış yaşandı. TİMOSEN Başkanı Ahmet Sert, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bu iki ilde konut satışlarında sert düşüş! Almak isteyen alamadı, satmak isteyen de satamadı!

Ekonomide yaşanan sorunların en olumsuz etkilediği sektörler arasında yer alan inşaat sektöründe sular durulmuyor. Aktarılan detaylara göre bu iki ilde konut satışlarında sert düşüş görüldü.

Konutta talep resmen çakıldı! Önceki aylara göre yüzde 50'lik sert düşüş!

Konut talebinin önceki aylara göre yüzde 50 oranında azaldığı belirtiliyor. Peki, konut piyasasındaki sert düşüşün temel nedeni ne? İTO Gayrimenkul Komite Başkanı Hakan Akdoğan, merak edilenleri yanıtladı.

Bitcoin fiyatında sert dalgalanma

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC), iShares'in spot ETF (Borsa Yatırım Fonu) ihraç etmesine onay verdiği yönündeki haberlerle Bitcoin rakamları çok sert dalgalandı.

Altında sert düşüş! Altın fiyatları tuzla buz oldu! 3 Ekim 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Geçen haftadan itibaren sert düşüş kaydeden altın fiyatları adeta tuzla buz oldu. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 3 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Ünsal Sert ameliyat Haberi

Ünsal Sert ameliyat

Yüksel İnşaat'ın ortaklarından işadamı Ünsal Sert'in böbreği iflas etmiş; Neşe Sert, kan ve dokuları uyumlu çıkınca hiç düşünmeden böbreğinin birini eşine vermişti. Eylül başında bıçak altına yatan çift, başarılı geçen nakil ameliyatından bir hafta sonra hastaneden taburcu olmuştu. Ancak o dönemden bu yana ne Ünsal Bey, ne de vefalı eşi Neşe Hanım ortalarda görünmemişti. Herkesin vefasını diline doladığı eşi sayesinde hayata tutunan Ünsal Bey'i önceki gün Akmerkez'de gördüm. Eşi Neşe Hanım'ın da, kendisinin de sağlık durumu gayet iyiymiş; çok sevindim. 


Bülent Cankurt-Sabah...