03 / 05 / 2024

Usta Dönerci tab gıda

Usta Dönerci tab gıda

TAB Gıda, "Usta Dönerci" markasıyla Çin pazarına girmeye karar verdi, şirket, Çin'de döner restoranlar zinciri kuracak...

Bu dönemde markanın giysisini mi yoksa hissesini mi almak daha karlı?

Enflasyon karşısında Türk Lirası değerini kaybederken vatandaş parasının değerini korumak için ne yapması gerektiğini düşünüyor.  Finansal yatırım uzmanı Ebru Usta,  kıyafet almak yerine aynı şirketin hisselerini alınabileceğini söyledi.

İnşaat ustası krizi çözülemiyor, fazla para değil, düzenli kazanç isteniyor!

İnşaat sektöründe son dönemde yaşanan işçi sorunu devam ederken, müteahhitler aylık 70 bin liraya çalıştıracak usta bulamadıklarını söylüyor. Torbalı Ticaret Odası Başkanı’nın yaptığı yeni açıklama üzerine, Borsa İzinde X Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda memurluk mu inşaat işçiliği mi diye

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Godfrey Gulom ve Tabıtha Rhoda Kyambadde ortaklığında kuruldu.

TAB Gıda halka arzı ne zaman başlıyor?

Son dönemin en büyük halka arzlarından biri olması beklenen TAB Gıda'da talep toplama işlemleri 18-19-20 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Ebru Gürlek, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın üst yönetim kadrosunda değişikliğe gidildi. Pera GYO Genel Müdürü Berati Usta'nın istifası kabul edildi ve yerine yeni genel müdür atandı. İşte ayrıntılar...

Samsung Galaxy Tab S8 Mayıs 2023 güvenlik güncellemesi yayınlandı

Samsung , Galaxy Tab S8 serisi için Mayıs 2023 güvenlik güncellemesini yayınladı . Şirketin mevcut nesil üst düzey tabletleri artık Japonya'da en son güvenlik güncellemesini alıyor. Bu sadece başlangıç ​​ve diğer ülkeler önümüzdeki birkaç gün içinde güncellemeye erişebilir.

Merakla beklenen Acer Iconia Tab P10 Türkiye'de satışta! İşte fiyatı ve özellikleri

Acer, uygun fiyatlı ve şık ürünler sunmanın yanı sıra sürdürülebilirlik ve çevresel sorumluluğa odaklanmasıyla tanınan Acer, Fiyat performansın açısında dünyada ün yapmış ''Acer Iconia Tab P10''un satışını resmen Türkiye'de de başlattı. 

Adobe ve Samsung iş birliği! Görüntü düzenlemelerine usta el dokunuşu geliyor

Samsung Galaxy S23 serisinin görüntü düzenlemelerine usta el dokunuşu geliyor. Dünyaca meşhur Adobe firması ile Samsung Galaxy S23 serisine entegrasyonu için anlaşma sağlandı

En güzel tatil hediyesi! Lenovo Tab M8 Helio tablet kaç TL? Özellikleri neler? 22 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Dört çekirdekli işlemcisi, 18 saate varan pil ömrü ve zarif tasarımıyla tabletten beklentileri karşılayan Lenovo Tab M8 Helio tablet, HD ekranıyla Dolby Audio hoparlörüyle, videoları kumlu görüntülü, kısık sesli izleme sorununa son veriyor.

Usta mimarlar ve malzeme uzmanları 1-4 Nisan'da Yapı Fuarı'nda!

1-4 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, usta mimarları ve malzeme uzmanlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Erhan Usta: Kira stopajları sıfırlanmalı!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta yaptığı açıklamada, Verilen kredilerin ödenmesi konusunda da esnafı rahatlatmamız lazım. Kira stopajları mutlaka sıfırlanmalıdır. Bunlar bütçe dengelerini bozacak bir şey değildir" dedi.

Alişan Nişantaşı’ndaki dükkanını kapattı!

Alişan babası için Nişantaşı’nda açtığı dönerci dükkanını, mal sahibinin kiraya ekstra zam yapmak istemesinin ardından kapattı.

Usta Dönerci tab gıda Haberi

Usta Dönerci tab gıda



TAB Gıda, bu yıl içinde "Usta Dönerci" markasıyla döner pazarına adım atmıştı. Şirketin diğer markalarında olduğu gibi Türkiye genelinde şube sayısı artırması bekleniyordu. Ancak firma bütün beklentileri boşa çıkararak sıra dışı bir girişime imza atmaya karar verdi. TAB Gıda, "Usta Dönerci" markasıyla Çin pazarına girmeye karar verdi, şirket, Çin'de döner restoranlar zinciri kuracak.



TAB Gıda, Türkiye fast food sektörünün en dinamik şirketlerinden biri. Dünyaca ünlü birçokmarkayı Türkiye'ye getirdi. 1995'te Burger King'in, 2007'de Sbarro'nun, 2007'de Popeyes'in, 2010'da Arby's'in Türkiye masterfranchise haklarını aldı. Bu markaların restoranlarını Türkiye'nin her bölgesine yayarak kendi alanında hızla büyüdü. Örneğin, sayısı 497'ye ulaşan Burger King restoranıyla Burger King'in dünyadaki en büyük master franchise'ı özelliğini taşıyor. Diğer markalar da aynı hızla büyüyor. Sbarro 93, Popeyes 87 ve Arby's...