24 / 07 / 2024

veysel eroğlu kıbrıs içme suyu açıklaması

veysel eroğlu kıbrıs içme suyu açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Barajlar konusunda dünyada üçüncü sıradayız, arıtmada ise ilk yediye giren bir ülkeyiz. Teknoloji var, kapasitemiz var. Müteahhitlerimiz güçlü." dedi...

Kıbrıs inşaat sektöründe 'yap-sat' bitirildi! Yatırımcılar kaçıyor!

Bağımsızlık Yolu Mali Sekreteri Münür Rahvancıoğlu, Kıbrıs'taki inşaat sektörünün zor günler geçirdiğini belirterek 'yap-sat' işleyişinin bittiğini ve yatırımcıların kaçmaya başladığını belirtti.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 1.500 konutluk dev proje! 63 bin pounddan satışa çıktı!

Fenercioğlu, Kuzey Kıbrıs’ta projelere başladı. Yeşilyurt’un Gaziveren bölgesinde ‘yeni Miami’yi inşa etmeye başlayan şirket, 1500 konutluk dev proje için kolları sıvadı. 

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin inşaatına başladı. Kıbrıs'a dev proje geliyor. İşte Costal Heaven projesi ile ilgili ayrıntılar...

Fenercioğlu’nun 2024 hedefi 150 milyon Euro! Kıbrıs'tan sonra İzmir projesi geliyor!

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamadasektör adına zor geçen 2023 senesini 85 milyon Euro ciro ile kapatacaklarını, 2024 senesinde de 150 milyon Euro hedeflediklerini, ayrıca Kıbrıs ve İzmir’e olan açılımlarının büyüyeceğini söyledi.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk yeni proje!

Yurtiçi ve yurtdışında projeleri için düğmeye basan Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, Ağustos ayının 2. yarısında Kıbrıs’ta 3 bin dairelik projelerine başlayacaklarını ve bölgede yatırımlarını sürdüreceklerini söyledi.

Kıbrıs'ta yeni imar planı beklentisi!

Kıbrıs Meclis Genel Kurulu’nda konuşan UBP Milletvekili Nazım Çavuşoğlu, emirname konusunu gündeme getirdi.  Çavuşoğlu, “Ülkede olması gereken imar planıdır” diye konuştu.

Kıbrıs İskele’de imar planı ve emirname tartışıldı!

Kıbrıs'ta uzun zamandır gündemde olan 3 bölgeyi kapsayan imar planı ve emirname İskele'de tartışıldı. Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, emirnameyle ilgili yetkilileri bilgilendirdi.

Şahinbey Kıbrıs Sosyal Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Kıbrıs Mahallesi’ne inşa ettirilen sosyal tesis ve taziye evi inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

Veysel Eroğlu: Askeri alanlar ağaçlandırılacak!

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 1. Su Konseyi Toplantısı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, askeri alanların ağaçlandırılması hakkında bilgi verdi. 

Ali Ağaoğlu Kıbrıs'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lasnmanından sonra Kıbrıs'a gitti. 

Bakan Veysel Eroğlu'ndan müteahhitlere uyarı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ORKÖY Kredi Sertifikaları Dağıtım Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Eroğlu, müteahhit firmalara "Sözleşmede belirtilen tarih bir gün bile geçse işiniz feshedilecek" uyarısı yaptı.

Veysel Eroğlu: Ormanları parselliyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu temel atma törenine katılmak için Çankırı’ya geldi. Toplu açılış töreninde konuşan Eroğlu, ''Ormanlık alanları parselliyoruz. Talep edenlere kura ile bu alanları vereceğiz'' şeklinde konuştu.

veysel eroğlu kıbrıs içme suyu açıklaması Haberi

veysel eroğlu kıbrıs içme suyu açıklaması


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Barajlar konusunda dünyada üçüncü sıradayız, arıtmada ise ilk yediye giren bir ülkeyiz. Teknoloji var, kapasitemiz var. Müteahhitlerimiz güçlü. Türkiye güçlü bir ülke, bizim yapamayacağımız hiçbir büyük proje yoktur. Hepsini yaparız" dedi. 


Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesindeki meydanda, partisince düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'da ve İscehisar'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


İscehisarlı'ların her seçimde AK Parti'nin yüzünü ak ettiğini ifade eden Eroğlu, İscehisar ve Afyonkarahisar'a yapılan yatırımları anlattı.


Eroğlu, daha çok hizmet getirmek için destek istediklerini ifade ederek, Türkiye'de son 11 yılda yapılan yatırımlarla destan yazıldığını, Afyonkarahisar'ın da bu yatırımlardan nasibini aldığını kaydetti. 


Türkiye'nin, IMF'ye olan 23.5 milyar dolar borcunu ödediğini aktaran Eroğlu, Merkez Bankasının da kasasının döviz ile dolduğunu bildirdi.


Eroğlu, "Türkiye'nin başında gerçekten çok çalışkan, gece...