06 / 05 / 2024

Watergarden İstanbul ziylan gayrimenkul

Watergarden İstanbul ziylan gayrimenkul

Ziylan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen; dünyanın en büyük gastronomi, eğlence ve kültür merkezi Watergarden İstanbul, 29 Temmuz 2016’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Büyükyalı'da 185 bağımsız bölüm 645.8 milyon TL'ye satıldı!

Özak GYO, Özak-Yenigün-Ziylan Adi Ortaklığı tarafından İstanbul, Zeytinburnu'nda geliştirilen Büyükyalı projesinin satış rakamlarına ilişkin açıklama yayınladı.

4.2 milyarlık Büyükyalı İstanbul'a Fendi imzası!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında İstanbul Zeytinburnu sahil yolu üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde Fendi Casa'nın tasarladığı evler satışa çıkarıldı.

Ziylan, Reno hisselerini satıyor!

Ziylan Grubu bu stratejik ortaklıktan ayrılma kararı almış. Şu anda elindeki yüzde 20 hisseyi satmak için başka bir stratejik sektör yatırımcısı ile görüşüyormuş. ..

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın En İyisi ödülü!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nden ödülle döndü.

Watergarden Gayrimenkul kuruldu!

1960 yılında temelleri atılan, 2001 yılında pazara adım attığı FLO markası ile Türkiye’de “ayakkabı marketi” sisteminin öncülüğünü başlatan Ziylan Grup, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 118 milyon 778 bin 802 TL bedel ile Mehmet Büyükekşi, Mehmet Ziylan, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça ve Gökhan Utku ortaklığında kuruldu.

Watergarden İstanbul ziylan gayrimenkul Haberi

Watergarden İstanbul ziylan gayrimenkul

Ziylan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen; dünyanın en büyük gastronomi, eğlence ve kültür merkezi Watergarden İstanbul, 29 Temmuz 2016’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. 


Açılış öncesi kompleksin içerisinde yer alan, Türkiye’nin önde gelen markalarının temsilcileri, düzenlenen ilk kahvaltıda bir araya geldi, açılışa hazırlanan Watergarden Türkiye’nin merakla beklediği gastronomi ve eğlence merkezi Watergarden İstanbul, önceki gün Türkiye’nin önde gelen markalarının temsilcilerini ağırladı. Watergarden İstanbul’un bünyesinde yer alan, yeme-içme ve eğlence dünyasının önde gelen markalarının temsilcileri, Ziylan Gayrimenkul’un ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda buluştu. 


Buluşmaya; Mehmet Ziylan, Fuat Akça, Aykut Büyükekşi, Cihan Kamer, Muzaffer Yıldırım, Mert Fırat, Abdullah Kavukçu, Engin Mepa, Abdullah Burnaz, İlhan Günay, Cüneyt Asan, İzzet Çapa, Ercüment Alptekin gibi iş ve sanat dünyasından isimler katıldı. 


Türkiye’de sosyal yaşama yön verecek, dünya çapında bir ilke imza...