30 / 04 / 2024

Yangına karşı dayanıklı evler 20 günde teslim

Yangına karşı dayanıklı evler 20 günde teslim

Bursa İnşaat Fuarı'nda sergilenen ahşap evler ilgi görüyor. Yangına karşı dayanıklı olan ahşap evler, 20 günde teslim ediliyor.

1933 yılında şehir yolları daha dayanıklı yapılacak!

1933 yılında şehirlerde yapılan yolların kısa süre içinde bozulmasından dolayı belediye bundan sonra daha dayanıklı yol yapılmasına karar vermiş.

Kıbrıs'ta okul binalarının analiz raporları sır gibi saklanıyor! Okullar depreme ne kadar dayanıklı?

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Selma Eylem okulların depreme karşı dayanıklılığı konusunda hükümetin bir adım dahi atmadığını belirtti. 

Türkiye'de 10 kişiden 4'ü oturduğu konutun depreme karşı dayanıklı olduğuna inanmıyor!

Yapılan son araştırmalara göre, Türkiye'de her 10 kişiden 4'ü oturduğu evin depreme karşı dayanıklılığına güvenmiyor. 

Elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Goldsun Supra suya dayanıklı elektrikli ısıtıcıda içinizi ısıtacak fırsat!

Kasım ayına sayılı günler kala havaların hissedilir derecede soğumasıyla beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de arttı. Elektrikli ısıtıcı konusunda adından sıkça söz ettiren Goldsun da hem kumandalı ve hem de suya dayanıklı bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı.

Uzmanlar depreme dayanıklı binalar için İstanbul’da toplanacak!

Pek çok uzman muhtemel yıkıcı depremlere karşı önlem alınması konusunda uyarıda bulunuyor. Bu kapsamda, ST Alternatif Fuarcılık 20 Aralık-23 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde Depreme Dayanıklı Binalar Zirvesi ve Sergisi'ni düzenlenecek.

Depreme dayanıklı bina nasıl tasarlanır? Depreme dayanıklı olması için ne yapılmalıdır?

En yıkıcı doğal afetlerden biri olan deprem, can ve mal kaybına neden oluyor. Bu nedenle günümüzde depreme dayanıklı bina uygulamaları da yaygınlaştı. Peki depreme dayanıklı binalar nasıl yapılır ve depreme dayanıklı olması için ne yapılmalıdır?

Prefabrik ev depreme dayanıklı mı? 70 metrekare 2+1 prefabrik evlerin fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev depreme dayanıklı mı değil mi? sorusu prefabrik yapılarla ilgilenen kişiler tarafından sıkça sorulmaktadır. Prefabrik konutlar, depreme karşı güvenilir yapılardır.

Ekonomik krizlere dayanıklı en iyi 10 iş

Son yıllarda dünya genelinde yaşanan ekonomik dalgalanmalar ve krizler, iş dünyasında güvenilir ve dayanıklı sektörlere olan ilgiyi artırmış durumda. İş arayanlar ve yatırımcılar için ekonomik krizlere karşı dirençli olan sektörler, istikrarlı bir gelir sağlama potansiyeli sunuyor. İşte ekonomik kri

Binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar? Tek tek açıklandı! 

Oturduğu binanın sağlamlığından emin olmak isteyenler bina dayanıklılık testi ile ilgili detayları merak ediyor. Peki binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar?

Samsung Galaxy A53, BİM'de dayanıklılığı, performansı ve inanılmaz fiyatıyla sizi bekliyor!

Toz ve suya karşı dayanıklılık sağlayan Samsung Galaxy A53, BİM'e geldi. Bu fırsatı kaçırmayın! BİM'de Samsung Galaxy A53'ün fiyatı nedir diye merak ediyorsanız, işte fiyatlar...

Eviniz ne kadar sağlam? Oturduğum bina depreme dayanıklı mı?

Evinizin depreme karşı dayanıklı olup olmadığını nasıl öğrenebilirsiniz? Evim depreme dayanıklı mı? Bu ve benzeri soruların yanıtları pek çok insan araştırmaktadır. İşte bu konuda araştırılan diğer ayrıntılar!

Evin depreme dayanıklı olup olmadığı nereden anlaşılır?

Marmara depreminden sonra konut alacak kişilerin ilk kriteri olan depreme dayanıklılık, son yıllarda unutulmuştu. 6 Şubat’ta meydana gelen depremlere kadar... Şimdi “Bina depreme karşı güvenli mi?” sorusu yine ilk sırada ve bu defa herkes risk tespiti yapmaya koşuyor.

Prefabrik ev duvarları sağlam mı? Prefabrik ev depreme dayanıklı mı?

Prefabrik evlerin ne kadar sağlam olduğu, özellikle depreme karşı dayanıklı olup olmadığı son yaşanan deprem felaketinden sonra merakla sorulmaktadır.

Yangına karşı dayanıklı evler 20 günde teslim Haberi

Yangına karşı dayanıklı evler 20 günde teslim

Ada Ahşap'ın yetkilisi Hidayet Özçelik, ahşap evlerin bir asır dayandığını ifade ederek, "Ata geleneği olan ahşap evlerden vatandaşlarımız son derece memnun. Ahşap evler, deprem ve afetlere karşı dayanıklı evlerdir. Son çıkan ürünlerle ahşabın dayanıklılığı 100 yıla kadar çıkabilmektedir" dedi. 

Ahşap evlerin şaşırtan özelliklerinden bahseden Özçelik, "Ahşap evlerin en büyük özelliği yangına mukavemetidir. Yanan beton binanın yıkılması gerekir, ancak ahşap evlerde yangın olduğunda, bir aracın kazada tamponu zarar görmüş gibi olur. Sadece o kısım değiştirilir. Dolayısıyla yangında ahşap evin tamamı değil sadece yanan kısmı zarar görür'' diye konuştu. 


DEPREME DAYANIKLI AHŞAP EVLER 20 GÜNDE TESLİM

Ahşap evlerin fiyatlarının da çok uygun olduğuna dikkat çeken Özçelik, "Fiyatlarımız 800 ile bin 500 lira arasında değişmektedir. 

Bir evin fiyatı 70 bin lira ile 150 bin lira arasında...