13 / 05 / 2024

yazlık fiyatları artacak mı

yazlık fiyatları artacak mı

Koronavirüs önlemleri kapsamında vaka sayılarının düşmesi amacıyla tam kapanma kararı alındı. Kararın ardından yazlıklara akın başladı. Yazlık ev arayışları da artarken, fiyatlar katlandı...

Yurt dışından ev almayı düşünenler dikkat! İngiltere’de konut fiyatları artacak!

İngiltere’de konut fiyatları 2024 yılının Mart ayında düşüş göstererek ekonomistleri şaşırttı ve beş aylık art arda artış dönemini sona erdirerek gayrimenkul piyasasındaki toparlanmada tutarsızlık işaretlerine katkı sağladı. Peki ülkede konut fiyatları artacak mı? 

1940 yılında Adalar'daki yazlık evlerin kira bedelleri Boğaz'ı geçmiş!

1940 yılında, yazlık ev sahipleri yaz gelmeden kiraları artırmaya başlamış. Adalar ve Boğaz'ın çok talep görmesi fiyatların fırlamasına neden olmuş. 

Yazlık fiyatları uçtu: 75 metrekare yazlık ev 21 milyon TL!

Yazlık bölgelere göç, konutlarda satış ve kira fiyatlarının artmasına neden oldu. Bu durumu fırsata çeviren ev sahipleri ise yazlık satarken fahiş fiyatlar vermekten geri durmadı. Bir ev sahibi Balıkesir'de 75 metrekare yazlığı 21 milyon liraya satışa çıkardı.

Yazlık bölgelerde konut fiyatları uçtu!

Havaların ısınmasıyla birlikte Ege Bölgesi’nde yazlık kiralamaları yüzde 30 ila yüzde 80 arasında yükseldi. İşte detaylar...

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Gümüş zirveye koşuyor! Gümüş fiyatları artacak mı? İslam Memiş rakam verdi! 

Gümüş fiyatları son durum merak ediliyor.  Küçük ölçekli yatırımcıların ilgi odağında olan gümüş ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Gümüş fiyatları artacak mı? İslam Memiş rakam verdi! 

Gıda fiyatları artacak mı? Uzmanlar açıkladı! Bu tarihe dikkat!

Dünya genelinde ekonomik kriz artmaya devam ediyor. Ekonomik krize artan doğalgaz ve gübre fiyatları da eklenince tablo uzmanları korkutmaya başladı. Gıda fiyatlarında artış devam edecek mi, kışın fiyatlar artacak mı uzmanlar açıkladı.

Yazlık fiyatları rekora koşuyor! Yazlık fiyatları ne kadar oldu? İşte il il yazlık ve dubleks ev fiyatları...

Yazlık bölgelerde ev fiyatları kaç lira? Hangi yazlık bölgede konut fiyatları ne kadar oldu? İşte merak edilen tüm ayrıntılarıyla yazlık ev fiyatları...

Fındık fiyatları artacak mı, ne kadar oldu? İşte 15 Mayıs 2022 güncel fındık fiyat listesi

Fındık Türkiye'nin önemli ihraç ürünleri arasında yer alıyor. Özellikle Karadeniz bölgesinde yetişen ve aynı zamanda ekonomiye yön veren fındıkların kalite, tat ve aroma açısından dünyanın en iyileri olarak kabul edilmektedir. Peki fındık fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Mayıs güncel fındık fiyatı

Müteahhitlerin gözü yazlık bölgelerde! Fiyatlar yükselecek mi?

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda yaptığı açıklamada yazlık ev talebindeki artışların müteahhit firmaları yazlık bölgelere yönelttiğini söyledi.

Konut finansmanında 3 yeni paket fiyatları nasıl etkileyecek? Konut fiyatları artacak mı?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatlarındaki artış oldukça yüksek seviyelere geldi. Peki konut finansmanında 3 yeni paket fiyatları nasıl etkileyecek? Konut fiyatları artacak mı?

yazlık fiyatları artacak mı Haberi

yazlık fiyatları artacak mı

Koronavirüs önlemleri kapsamında vaka sayılarının düşmesi amacıyla tam kapanma kararı alındı. 29 Nisan’da başlayacak olan 17 günlük tam kapanmaya son 1 gün kaldı. 

Tatil bölgelerindeki yazlıklarına gidecek olan vatandaşlar yollara çıktı. Diğer taraftam 17 günlük kapanmaya özel kiralık villa arayışlarında da artış yaşandı, boş villa bulunmuyor. Kısıtlama sürecinde villa kiralamak isteyen vatandaşların 15 bin TL ile 30 bin TL arasında bir bütçe ayırması gerekiyor. 

Yazlık ilçelere ilgi büyük

Kovid-19 pandemisi sürecinde Bodrum, Çeşme, Alanya, Kemer gibi yazlık bölgelere ilginin katlandığına dikkat çeken Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, “Mart 2020’den beri yazlık ilçelerin nüfusları katlanmıştı. Özellikle Bodrum büyük ilgi görüyordu. Bu bölgelerde 12 ay boyunca yaşanabilecek ev arayışları zirve yaptı” şeklinde konuştu.

Evde kalmak istemiyorlar

Tam kapanma kararı ile birlikte yazlıklara akının başladığına vurgu...