06 / 05 / 2024

Yeni evlenecek çiftler mobilya

Yeni evlenecek çiftler mobilya

Evlenecek her çift için nişanlılık döneminin sonlarında zamanlarının önemli bir bölümünü mobilya seçimiyle ev dekorasyonu alır. Boş zamanlarda çiftler internetten araştırmalar yapar, firmaları dolaşırlar. İşte evlenecek çiftlere mobilya tavsiyeleri

Faizsiz evlilik kredisine kaç çift başvurdu? 

Yaşanan ekonomik kriz ve artan enflasyon ile birlikte art arda gelen zamlar yeni evlenecek çiftleri de etkilemiş durumda. Buna göre, yeni evlenen çiftlere iki sene geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisine başvuranların sayısı duyuruldu.

2 yıl geri ödemesiz faizsiz kredi imkanı! Başvurular başladı!

İki sene geri ödemesiz, faizsiz kredi başvuruları alınmaya başlandığı açıklandı. Yapılacak olan başvurular e-Devlet sistemi üzerinden olacak. Aile ve Gençlik Fonu ile yeni evlenecek gençlere 48 ay vadeli, faizsiz, 2 sene geri ödemesiz 150 bin lira kredi verileceği duyuruldu.

Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı: Evlilik desteği 15 bin TL oldu! Başvuru şartları neler?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yeni evlenecek çiftlere müjdeli haberi verdi. 7 bin TL olan evlilik desteği 15 bin TL'ye yükseltildi. Peki evlilik desteğinde başvuru şartları neler? 

Faizsiz evlilik kredisi başvuruları 15 Şubat'ta yapılacak! Yeni evlenecek gençler şimdi detaylara bakın! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ilk kez deprem bölgesinde uygulanacak Aile ve Gençlik Fonu başvurularının 15 Şubat'ta alınacağını açıkladı. İşte o kredi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İBB'den yeni evlenen çiftler için evlilik desteğine zam!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), tarafından yeni evlenen çiftlere verdiği “Evlilik Desteği”ni yüzde 115 yükselterek 7 bin Türk Lirası’ndan 15 bin Türk Lirası'na çıkardığını duyurdu. Buna göre, İBB “Evlilik Desteği”ne başvuru nasıl yapılır?

Aile ve Gençlik Fonu kuruldu! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Aile ve Gençlik Fonu'nun Kurulmasına İlişkin Kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeyle beraber yeni evlenecek gençlere, 150 bin liralık 2 yıl geri ödemesiz kredi verilecek. Pilot uygulamaya, 6 Şubat deprem felaketinden etkilenen illerde başlanacak.

4.5 milyar liraya mal olması beklenen 'evlilik kredisi' başlıyor!

Hükümet yeni evlenecek çiftlere 150 bin TL'lik evlilik kredisi desteği sağlayacak. 4.5 milyar liraya mal olması beklenen evlilik kredisi başlıyor.

İBB açıkladı! Yeni evlenecek çiftlere 7 bin TL'lik evlilik desteği verilecek...

Evlilik hazırlıkları yapanlara iyi haber İBB'den geldi. Bu kapsamda İBB'den 7 bin TL'lik evlilik desteği açıklaması yapıldı. Evlilik desteği nasıl alınır? 7 bin TL evlilik desteği şartları nelerdir? Bu süreçte yaş sınırı var mıdır? Evlilik desteği için nereye başvuru yapılır? İşte haberin ayrıntılar

Electrolux EW6F3146BEB çamaşır makinesi Türkiye pazarına giriş yaptı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Evlerin başlıca beyaz eşya ürünlerinden çamaşır makinesi, yeni evlenecek çiftlerin ilk önce aldığı beyaz eşya ürünlerinden biri olduğu gibi evini sıfırdan düzenler için de öncelikli ürünlerden biri oluyor. Türkiye piyasasına giriş yapan Electrolux’ün yeni çamaşır makinesi de bu konuda öne çıkıyor.

Devlet, milyonlarca kişinin derdine deva olacak! 150 bin TL faizsiz, 2 yıl ödemesiz, 5 yıl vadeli destek geliyor!

Devlet ihtiyaç sahibi milyonlarca kişiye destek sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni evlenecek gençlere 150 bin TL kredi, faizsiz, 2 yıl ödemesiz ve 5 yılda geri ödemeli destek sunacak. İşte detaylar...

Windsor WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesinde çılgın kampanya! Fiyatı görenlerin ağzı açık kalacak!

Yeni evlenecek çiftlerin ve evine bulaşık makinesi almak isteyen kişilerin çok sevineceği haber Windsor’dan geldi. Windsor, WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesini piyasaya sundu.

Regal Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabında şaşırtan fiyat ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Regal, yeni evlenecek çiftler ve evine buzdolabı almak isteyenler için güzel bir haber verdi. Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabını görücüye çıkaran Regal, bu ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Evlilik kredisi 150 bin TL ne zaman verilecek? 2023 Aile ve Gençlik Bankası ne zaman kurulacak?

Devlet yeni evlenecek çiftlere sosyal destek sağlamak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda 150 bin TL faizsiz kredi verilecek. İşte Evlilik kredisi başvuru detayları...

Yeni evlenecek çiftler mobilya Haberi

Yeni evlenecek çiftler mobilya


Yeni evlenecek ya da evini yenileyecek olan çiftler, bu tavsiyelere kulak asın


Evlenecek her çift için nişanlılık döneminin sonlarında zamanlarının önemli bir bölümünü mobilya seçimiyle ev dekorasyonu alır. Boş zamanlarda çiftler internetten araştırmalar yapar, firmaları dolaşırlar. Çünkü ana hedef hayatlarını geçirecekleri ilk mekanın, evlerinin çok güzel, modern, farklı ve özel olmasıdır.


Özel bir mobilya firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, yeni evlenecek çiftlere ve evini yeniden döşemek isteyenlere şu tavsiyelerde bulundu:


Tarzınızın ne olduğuna ve hangi tarz mobilyalardan hoşlandığınıza karar verin


Çiftlerin her birinin farklı fikirleri ve hatta çiftlerin kendi aralarında bile düşüncel ve zevk anlamında farklılıklar olabilmektedir. Siz bu noktada neyi sevip neyi sevmediğinizi belirlemelisiniz, yani sizi ne mutlu eder bu soruyu mutlaka cevaplandırmalısınız. Örneğin, gençspor bir mobilya tarzı mı? Yoksa klasik...