05 / 05 / 2024

yücel bayram adana

yücel bayram adana

MHP Yüreğir İlçe Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram, "Adana'nın diğer sıkıntılarından bir tanesi de çarpık kentleşmedir. Allah izin verirse biz Büyükşehir'de Hüseyin Sözlü ile beraber, Adana'da yeni imarlar açmayacağız."dedi

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Can Yücel'in, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine de Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi. Peki Can Yücel ve Murat Karluk Çetinkaya kimdir? 

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Deprem uzmanından son dakika Adana uyarısı: Gelecek önemli deprem Adana'yı vuracak! 

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji ve Endüstri Mühendisliği emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Adana ve Edirne'ye dikkat çekti. İşte Yılmaz'ın o korkutan açıklamaları...

Yer bilimci Prof. Dr. Yücel Yılmaz'dan tüyler ürperten açıklama: İstanbul'u çok büyük deprem bekliyor!

Yer bilimci emekli akademisyen Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Marmara'da biriken enerji ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve İstanbul ile çevresini uyardı. İşte o açıklamalar...

Kahramanmaraş depreminde yıkılan Adana'daki Ekim Apartmanı'nın yıkım nedeni ortaya çıktı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden biri olan Adana'da Ekim Apartmanı'nın yıkılmasının ardından, binanın yıkılmasına nedeni ortaya çıktı. 

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yücel tarafından kuruldu.

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

İlknur Yücel Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İlknur Yücel Gayrimenkul Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Yücel tarafından kuruldu.

Emekli bayram ikramiyeleri için kritik görüşme! 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün bugün bir görüşme yapacak. Peki 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

Emeklilerin bu yıl bayram ikramiyesi kaç TL? Bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Kamu çalışanları ve emekliler için  bayram ikramiyesi, bir ihtiyaçlarını görecekleri ya da bayramda rahat harcama yapacakları toplu para anlamına geliyor. Peki bu yıl emekliler kaç TL bayram ikramiyesi alacak? Kamu çalışanlarına kaç TL tediye ödenecek?

İnşaat mühendisi Yücel Yılmaz vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği 1969 mezunu ve İller Bankası emekli mühendislerinden Yücel Yılmaz hayatını kaybetti.

yücel bayram adana Haberi

yücel bayram adana

MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram, Güney Yüreğir Sulama Birliği üyeleri ve muhtarlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir İlçe Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram'ı, üyeleri ve muhtarları ile bir araya getiren Birlik, Bayram'ın projeleri ve yapacağı icraatlar hakkında bilgi aldı. Toplantıya Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram ve meclis üyeleri Salih Gökçe, Murat Cevheri Bucak, Tahıl Üreticileri Birliği Başkanı Nur Özkan, Güney Yüreğir Sulama Birliği Başkanı İhsan Oğuz Beyarslan ve yardımcısı Fırat Özkan ile muhtarlar katıldı. 

İstişare toplantısına konuşmacı olarak katılan Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir İlçe Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram, projelerini açıklarken, Adana'nın her dönem biraz daha geriye gittiğine vurgu yaptı. 

Bayram, şöyle devam etti: "Adana'da hiçbir zaman bir mutabakat sağlanamadı. Milletvekilleri, Bürokratlar, Belediye...