30 / 04 / 2024

Zonguldak maden ocağı

Zonguldak maden ocağı

Zonguldak'ta maden ocağında göçük meydana geldi. Türkiye Taşkömürü Kurumu ( TTK ) 'nın Armutçuk Müessese Müdürlüğü'ne bağlı kömür ocağında meydana gelen göçükte, 1 işçi mahsur kaldı.

Zonguldak'ta maden ocağında metan gazı patladı!

Maden ocağında metan gazı patladı. Zonguldak'ın Gelik beldesindeki maden ocağında meydana gelen metan gazı patlamasında 3 kişi yaralandı. Patlama sırasında ocakta bulunan Mustafa Çelik, Hüseyin Çelik ve Canberk Bozok yaralandı.

Zonguldak'ta özel maden ocağında göçük meydana geldi!

Zonguldak' ta özel bir maden ocağında göçük meydana geldi. Zonguldak' ta özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 39 yaşında ki 1 işçi yaşamını yitirdi.

Zonguldak'ta kaçak maden ocağında göçük meydana geldi!

Zonguldak'ta kaçak maden ocağında göçük meydana geldi. Zonguldak Gelik beldesi Dağbaca mevkisinde bir kaçak maden ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan işçinin kurtarılması için çalışmalar 18 saattir sürdürülüyor...

Zonguldak'ta göçük meydana geldi!

Zonguldak Kilimli beldesindeki Bölüm Mahallesi'nde özel bir firma tarafından işletilen kömür ocağında henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi. Çalışmalara İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve 112 Acil Servis ekipleri ile maden işçileri katıl

Erzincan İliç'teki maden ocağının çevre izin ve lisans belgeleri iptal edildi!

Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kayması sonucunda Anagold Madencilik'e ait altın madeninin izinleri iptal edildiği açıklandı.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın düğmeye bastı! Trabzon'a 2 günde 2'nci maden ocağı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da ikinci yeni maden ocağı için harekete geçti. İşte detaylar...

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

İzmir Bayındır'da tarım arazilerine maden ocağı yapılacağı iddiası TBMM'de!

İzmir'in Bayındır ilçesinde tarım arazilerine kum-çakıl ocağı ve maden sahası yapılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kartal'da eski maden ocağı millet bahçesi oluyor!

Kartal'da uzun zamandır atıl bir gölet olarak bekleyen eski maden ocağı millet bahçesi oluyor. Kartal Millet Bahçesi, toplam 482 bin metrekarelik alandan meydana gelecek.

Antalya Kumluca'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık maden ocağı!

Kumluca İcra Dairesi, Antalya ili Kumluca İlçesi Belen Köyü'nde bulunan maden ocağını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli  8 milyon 698 bin 722 TL olarak belirlendi. 

Soma Holding'in 58 ofisi icradan satıldı!

Beş yıl önce sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding'in Spine Tower’daki 58 ofisi icradan satıldı.

Zonguldak maden ocağı Haberi

Zonguldak maden ocağı

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi mahsur kaldı.


TTK Armutçuk Müessesesi kömür ocağının eksi 500 kodunda, tavandan kömür ve taş kayması sonucu göçük meydana geldi. 


Göçük sırasında madende çalışan işçilerden Alim Akdeniz, mahsur kaldı.


Mesai arkadaşları ile olay yerine çağrılan kurtarma ekipleri, Akdeniz'in çıkartılması için çalışma başlattı.


Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Armutçuk Şubesi Genel Sekreteri Yılmaz Çevik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mahsur kalan maden işçisine ulaşıldığını belirterek, "Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Arkadaşımızın sağlık durumunun iyi olduğunu biliyoruz. İşçimizi sağ salim çıkartmak için uğraşıyoruz"...