11 / 05 / 2024

KOBİ'lere girişimci desteği 750 bin TL'yi aşıyor! KOBİ Desteği nasıl alınır?

KOBİ'lere girişimci desteği 750 bin TL'yi aşıyor! KOBİ Desteği nasıl alınır?

Kendi işini kurmak isteyen kişilere müjdeli bir haber geldi! KOBİ’lere özel 750 bin TL üzerinde girişimci desteği sağlanarak pek çok kişinin kendi işini kurmasına yardımcı oluyor. Artık kendi işinin patronu olmak bu destek ile mümkün olacak gibi görünüyor…



 KOBİ lere girişimci desteği 750 bin TL yi aşıyor! KOBİ Desteği nasıl alınır?

Farklı sektörlerde girişimci olmak isteyenlere özel “Geleneksel Girişimci Destek Programı”ile 65 bin TL değerinde destek sunuluyor. “İleri Girişimci Destek Programı” kapsamında ise geri ödemesiz şekilde 375 bin TL değerinde destek sağlanıyor. Kahramanmaraş depreminden etkilenen esnaf ve girişimcilere ise 130 bin TL'den 750 bin TL'ye kadar finansal destek sunuldu.

“Ar-Ge, teknolojik üretim ve yerlileştirme desteği” kapsamında devlet, girişimcilere özel 1.1 milyon TL değerinde finansal destek sağlamaktadır.  KONİ Tekno Yatırım, Kobi Teknolojik Ürün Yatırım Programı çerçevesindeki projelerde ise bu destek  10 milyon TL'ye kadar yükseliyor.

Kobili'ye destek detayları 

Devlet KOBİ'lilere özel finansal destek sağlamaktadır. Bu finansal destekelrden biri Kredi Finansman Destek kapsamında olup 300 bin TL ile 2.5 milyon TL ödeme şeklinde sunulmaktadır. “Sebze ve Meyve Soğuk Zincir Finansman Desteği”  kapsamında ise 750 bin TL'ye kadar destek sunulmaktadır.

Tanım değişti çok sayıda şirket KOBİ statüsüne geçti!

KOBİ yönetmeliği güncellendi: Tanım değişti, limitler yükseltildi

ŞekerBank'tan KOBİ müşterilerine yenilik! Android Pos uygulaması başlatıyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön