05 / 05 / 2024

Kripto para birimleri emeklilik planlarına dahil edilmeli mi?

Kripto para birimleri emeklilik planlarına dahil edilmeli mi?

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen son zamanlarda sık sık gündeme gelen  kripto para birimlerinin emeklilik planlarına dahil edilmek için “çok riskli” bir yatırım olduğunu ve Kongre tarafından ele alınması gerektiğini dile getirdi.



ABD Hazine Bakanı Janet Yellen ayrıca söz konusu kongrenin emeklilik programlarına dahil edilebilecek varlık türlerini düzenlemesinin makul olabileceğine değindi.

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Fidelity‘nin planlarını açıklamasından sonra şirketten, ABD Çalışma Bakanlığı (DOL) tarafından ortaya konan riskleri nasıl ele almayı planladıkları hakkında bazı yanıtlar vermesini talep etmişti.

Kripto para birimleri emeklilik planlarına dahil edilmeli mi?

Koinbülteni'nde yer alan habere göre, Fidelity Invesment, 26 Nisan 2022 tarihindeki açıklamasında emeklilik için son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para biriktirmeyi sağlayan altyapısını açıklamıştı. Müşterilerin, 401 (k) emeklilik planlarına kripto paraların şahı Bitcoin ile yatırım yapmalarına imkan sağlayacak hizmetin, bu yılın ortalarında başlaması hedefleniyor. 

Altın, Bitcoin ve SHIB'in kaderi bu açıklamaya bağlı! Yatırımcılar dikkat! Her an her şey olabilir! 

Bitcoin'de büyük ters köşe! Herkes bildiğini unutsun!

Ethereum'da yatırımcıları şok eden tahmin! O tarihe dikkat! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön