24 / 07 / 2024

Mobilyacılar vites büyüttü! İşte 2023 hedefleri

Mobilyacılar vites büyüttü! İşte 2023 hedefleri

MOSFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, 2023 senesini 5 milyar doların üzerinde bir rakamla bitirmeyi hedeflediklerini bildirdi.




"Aynı ciddiyetle çalışmaya devam edeceğiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen MOSFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, Cumhuriyet tarihinin en çok ihracat rakamına ulaşmasına şahitlik etmenin gurur verici  olduğunu, bu rakamlara mobilya sektörünün de önemli katkısı bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"MOSFED olarak çatı kuruluşu olduğumuz, sektörümüzü temsil eden birçok derneğimizle beraber mobilya sektörünün bu sayılara ulaşmasında etkin bir rol oynadık. sene boyunca resesyon endişesi, enerji krizi, ülkeler arasında yaşanan gerilimler gibi pek çok sıkıntı nedeniyle zaman zaman siparişler düştü, zaman zaman pazarda başka sorunlar oluştu ancak üreticilerimiz asla pes etmediler. Yüksek enerjiyle ve gayretle hem üretip hem ihraç ederek 2022 senesini başarıyla bitirdiler. 2022'ye başlarken öncelikli hedefimiz, bir önceki seneyi geride bırakmaktı ve bunu başarıyla gerçekleştirdik. Şimdi 2023 senesinde hedeflerimize ulaşmak için aynı ciddiyetle çalışmaya devam edeceğiz."

Mobilyacılar vites büyüttü! İşte 2023 hedefleri

Yakın vakitte düzenleyecekleri Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı (IIFF) ile yaklaşık 3 milyar dolarlık bir ticaret hacmi sağlamayı hedeflediklerini bildiren Güleç, "sene boyunca katılacağımız fuar ve tanıtım etkinlikleri ile de bu rakamı daha yükseğe taşıyarak 2023 senesini 5 milyar doların üzerinde bir rakamla tamamlamayı
 amaçlıyoruz." ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz sene rekor seviyeye çıktı! 2023 senesinin ilk enflasyon rakamları açıklanacak

FED sinyali verdi! Kritik tarih açıklandı

Kia Sportage'a 90 bin TL'lik Ocak zammı geldi! Sportage 22 Ocak 2023 fiyat listesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön