06 / 07 / 2024

Şarj kabloları neden pahalı? 

Şarj kabloları neden pahalı? 

Elektrikli arabaların yaygınlaşmasıyla ilk kez sürücüler, bir veya daha fazla şarj kablosu ve halka açık bir yerde şarj ederken kullanılabilecek çeşitli adaptörler alarak arabalarını verimli ve güvenli bir şekilde şarj etmek zorunda kalıyorlar



Yüksek kaliteli bir şarj kablosu nasıl anlaşılır?

Bu sorunun en azından Avrupalı ​​kullanıcılar için çok basit bir yanıtı var: şu anda elektrik kabloları için Avrupa güvenlik standardı EN 50620, eğer satın almayı düşündüğünüz kablo EN 50620 standardına giriyorsa emin olabilirsiniz, bu iyi bir şey. kaliteli kablo.

Şarj kabloları neden pahalı? 

En iyi şarj kabloları nasıl seçilir?

Elektrikli arabamızı biraz daha hızlı şarj etmek için hangi konnektöre ihtiyacımız olduğunu doğruladıktan sonra, şarj kablolarını seçerken birkaç husus dikkate alınmalıdır: en önemli hususlardan biri kesinlikle IP Derecelendirmeleridir, yani kablonun katı maddelere karşı geçirimsizliğinin sertifikasyonu ve sıvılar . Piyasadaki şarj kabloları arasında IP44 sertifikalı kablo örnekleri görüyoruz, yani dahili bileşenleri 1 mm'den büyük katı maddelerden ve bazı su sıçramalarından koruyabilen, toza ve doğrudan üzerine püskürtülen düşük basınçlı su jetlerine karşı tam direnci onaylayan IP65'e kadar kablo ve konektör.

Apple'ın 2024 - 2025 planı heyecanlandırdı! Yeni iPhone'lar böyle olabilir

Google'a beklenen özellik geliyor! Milyarlarca Android cihaz kullanacak

Son Dakika..Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Bakan Vedat Bilgin'den bomba açıklama


Geri Dön