15 / 05 / 2024

TL değer kaybetti, Kripto piyasasında işlem gördü! 

TL değer kaybetti, Kripto piyasasında işlem gördü! 

Türk lirasındaki değer kaybı yatırımcıları farklı araçlara yönlendirmek zorunda kaldı.  Kripto para borsasında ise TL'nin etkisi haziran ayının başında belirli bir yüzdelik oranda kendini gösterdi. Bu ayın başında verilere göre TL, kripto varlık alım-satım işlemlerinde yüzde 10'luk bir dilimi oluştu



 TL değer kaybetti, Kripto piyasasında işlem gördü! 

"İnsanlar varlıklarının değerini korumak istiyor"

Bloomberg'e açıklama yapan eski öğretim görevlisi ve eski bankacı isimlerden olan Ebru Güven, döviz ticaretindeki yapılan düzenlemelerin lira ile dolar ve altın almayı zorlu hale getirdiğini söyledi. Güven, stabilcoin'lere yatırım yapmanın insanların varlıklarını korumalarını sağladığını dile getirdi. Ardından şunları da ekledi: "İnsanlar yükselen enflasyon karşısında varlıklarının değerini korumak istiyor ve bu araçları da bu amaçla kullanıyorlar. Bu, şu an insanların sabit coin almaları için teşvik edici.”

Ekonomi Uzmanı Hatice Kolçak'tan açtı ağzını yumdu gözünü: Dolar 25 TL'ye zıplayacak, altın da tam bu kadar olacak!

Yatırımcıların yeni gözdesi altın ve dolara endeksli kripto paralar,

Bitcoin kayıplarının tamamını geri almayı başardı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön